![]() |
ROTFLMAOOOOOOO!!!
hahahahhahahaha... popiškit ću se, straaaašno! Kako dobro, wtg, prajsles facica Vucina! da, da, Hamm mi je također manirom švalerski raspoloženog džentlmena ulio Žuju u čašu kad je vidi o da nazdravljam s praznom čašom! Pozdrav Hammo! :) A i ne treba zaboravit na Daddyjevo šuljanje oko Budinog bajka, uz opaske kako "mu je mali, da on voli velike" :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
živjela |
Citiraj:
|
Sva sreca da mene nije nitko onako blatnog slikao :) Bas mi zao sto nisam ranije stigao...
|
Citiraj:
Suza mi potekla, kad vidjeh svog starog druga cenera :D |
Za večeru smo radili hamburgere.
Pljeskavice su bile malo veće, kečap, majoneza, krastavci, kristalka salata, malo sitno sjeckanog crvenog luka i malo sira. Sad preživam uz tuborg, a žena pijucka bambus. Kak smo počeli večeras se bumo strgali. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
SU, ko te šljivi...ja sam odmah platio rundu, čak i Đu-u Hamdiji-ko ti je kriv kad kasnije dolaziš:D |
Jebiga, neki i rade, a ne 'lade jaja po godisnjim odmorima, bolovanjima, penzijama itd... :p
|
Citiraj:
Ja sam radio, ali sam sve jedno došao pogledat na 5 minuta. |
Da, čak sam i organu htjel pozvat rundu ali ni mogel ostat....
SU, lažeš ko pes, kakav sad posao a već si došel nalizan:D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Vidiš kak je samo Đu Hamdija potrefil kad doć:D
|
A nauco sam se ja pameti...dodem ranije kada ste samo ti i tor..doletim s maherom..runda me dode 40kn i to je to :p
ali kasnije sam se iskeširao u donatu..ali vjerovali ili ne nije mi bed ;) |
Citiraj:
|
Jelc, daj se obrij, mislil sam da je deda mraz na slikama.:D:D:D
|
Citiraj:
Danas kuham juhu (teleće kosti, juneći rep i rebra+komadić ramsteka). Za desert dinstano kiselo zelje sa suhim mesom i kolut krvavica:nuts: |
Ja sam jucer imao feštu doma sa koje sam brze bolje smugnuo nakon sto sam nesto malo pojeo.
I sad se ja dignem otvorim frizider i ak tak izgledaju vrata raja nek me zdrma meteor :D Idem si nagrabit francuske, pecenja, purice, mlinaca i sve sibnut malo u mikrovalnu da se zgrije. Za desert cu si pojest ''malo'' strudle od sira. |
Dakle, mi danas slavimo moje zatvaranje oka, pa smo spekli janjetinu s krumpirom u roli, a sad se kuha kava as we speak!
Kaže mi majka da je kupila zečetinu za sljedeći tjedan, no odsad pa nadalje kategorički odbijam to jesti! |
Ja sam se predomislil za krvavice i zelje...budem samo juhu, hren, kruh i mesinu:)
Malo mi se omaklo dok sam stavljao meso u juhu...treba to poŽderat:D |
Musaka je pala. Stara ju predobro napravila :care:
|
Oradice sa krumpirom sam imao danas. Predobar ručak. Istina, gladan si nakon 2-3 ure, ali do tad - ko živ ko mrtav :D
|
Spremam se u napast na vlastiti organizam pomocu cordon bleu, tone pomrfija, ajvara i nakon toga hodocastit u fridz po pivu :)
|
pečem komad teletine s krumpirima...mirisi iz kuhinje i sve mi sline idu :nuts:, jos jedno pol sata
uz to pecena paprika na salatu a az desert strudla od visanja :) @fleks - ti grijes francusku salatu u mirkovalnoj? ili se to grijanje odnosilo na sve drugo osim francuske salate? @jelc - s bradom izgledas 10 godina starije, obrij se :D |
Da, s bradom izgleda ko da mu je 80, a ne 65 :D :p
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Al meso, mlince i sl. malo stavis na neznam 450w tek tolko da se ugrije minutu dvije... |
O joj...ubio se juhom, pretjerao sa mesinom i hrenom...idem maznut Žuju, malo čitat pa se hitit na pleća i gledat pod kapke:p
|
Goveđa juhica (krepka), a nakon toga njoke i komadić neke vrste mrtve krave. Jedva dišem nakon njoka. To je tako kada si genetski predodređen da to voliš. Tjesto (Istrijan) od krumpira (Ličan).
|
Ah, standard nedjeljom: juha, pohana piletina, pire krumpir, riža, zelena salata :))
|
Danas juneći but na saft s kroketima i zelje salata.
za desert čokolada s lješnjacima i kava. sve sam smazao za ručak tako da bu za večeru pao sendvič s mortadelom i sirom :D |
Danas sam sa klanom bio na viksi, roštilj 5 kg mesa, na jelovniku svinjetina, piletina, čevapi i pljeskavice. Jel moram reć da sam se ubio od klope? :D
|
ja kao i buljo..roštiljće :p
|
Bacio u usta ostatke musake, hladna još bolja, još sa kečapom preliješ i uživaš
|
Maloprije sam izvadio Bučnicu iz rola. Još je kipuća. :zdero:
http://files.myopera.com/Amdejac/alb...41/Bucnica.jpg A prošli vikend smo skuhali malo pinđura za mene (žena to ne jede). :p http://files.myopera.com/Amdejac/alb...41/Pindzur.jpg |
danas bio u trakošćanu na izletu, nakon toga svratili u Zaprešić u neki resotran-slash-pizzeria, gdje sam pojeo NAJBOLJU PIZZU u zadnjih 28 godina. a da me ubiješ ne sjećam se kako se zove, blizu je Mandićevih kanadskih kuća..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
E ja sam sad toliko gladan, nemogu to opisat. U stanu imam pola kile kruha...i nesto senfa.. Stvarno cu se sad ubiti u finoj klopi..
Bas su morali zatvorit pekaru Vjesnik, koj sad radi samo do 12?!?!? EDIT: sad sam nasao punu vrecicu nekih hrenovki, kobasica, namaza i pasteta..hm, nije tako ni lose.. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:20. |