![]() |
Citiraj:
|
Hebes adidas, sapunjara je zakon :)
|
ja ne volim samo bijeli špek, nije mi to bas fino, više volim adidas :D i to kad nije onako skroz suh nego je još malo mekan :)
ovaj vikend sam kuhala tikvice punjene mljevenim mesom i sirom - subota i pohana teletina i riža - nedjelja uz to sam jos napravila palačinke :) |
Eh, ali sapun+ljuti feferoni ili crveni luk je nenadhebiva kombinacija ;)
|
1/4 kruha (bijeli)
velika pašteta (jetrena..od pika) 10dkg čajne od pika fini mini kokošija juhica. jako ok gablec danas me doma čeka pileći paprikaš :) |
Mene je neki dan ufatila šiza za paštetom:D
Kupio liziku, pola za obični sendvič, pola namazao paštetom+jogurt i feferoni... Imam nekakvu šugavu tenperaturu i curi mi njonja...sve si mislim kak bi sad dobro legao nekakav šarf čobanac:nuts: |
Uf i meni se čini da bu me nekaj uhvatilo. Zadnjih tjedan dana imam redovite jake glavobolje i danas mi je full hladno (a ja sam taj koji jedini po fimi u ovo doba hoda u kratkim rukavima) i nekak me bole kosti :
Budem se danas nanjupal pileček paprikaša i još bum popil malo crnog vina kaj imam domačeg..nakon te kombinacije jedino kaj preostaje je spavanac :p |
Ja sam maznuo juhicu od domaćeg paradajza iz boce (sa taranicom i chilijem) i ostatak krmića...juha mi je fino propuhala njonju-valjda zato kaj mi se omaklo malo više chilija...:D
|
01.02
Lista za Žderonje: Tor Rak Jeltz Daddy Vuco vga killer Fleks Wolverine Zunzara |
01.02
Lista za Žderonje: Tor Rak Jeltz Daddy vga killer Fleks Wolverine Zunzara I'm out. Pobrao sam gadnu boleštinu :D i nemrem doći. |
Necu se upisivati ali mislim da bi ste mogli ugledat moju malenkost na Zderama. Vidim da se krema foruma pocela lagano okupljati, osim naravno Vuce koji dolazi iz drugih pobuda :D
Molim vas da mi osigurate mjesto daleko od precednika Fleksa. Zelim i ja pricat. :D |
Samo ti dođi matori, budemo složili nekakav jelovnik za gerijatriju:D
|
A u PM; stvarno će biti starih ljudi na ovim Žderama :D
|
01.02
Lista za Žderonje: Tor Rak Jeltz Daddy vga killer Fleks Wolverine Zunzara Hamm Hammova bolja polovica |
Evo, i dlakavi dolazi...jedino su se Vuco-pica i Sisa prepali oniže plavuše jer im je vuna da ne prođu ko onaj put...:p
|
01.02
Lista za Žderonje: Tor Rak Jeltz Daddy vga killer Fleks Wolverine Zunzara Hamm Hammova bolja polovica Mad_Duke - Nakon preko pol godine! |
stari prdonja je doma :fiju::fiju:
|
Citiraj:
Glavno da si dime, odmori se:) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jeltz pokupim te oko podne u petak pa skocimo do debelog da mu cestitamo :D
|
Citiraj:
Tebi bi drage volje priuštio malo baljenja, zaštopane njonje i temperature-Mitz je tek izašao iz bolnice pa ima poštedu:D |
Citiraj:
|
ja bin isto rabil malo doć zgorun, nis ni ja bil već dugo :) al eto... :)
|
Citiraj:
Pica...:D |
joj ajde vuco pa ne bum došla kaj si se odmah prepao :stoopid:
:p |
Citiraj:
Delaj kaj oćeš, mada znam da si ljena dopelat tu rit iz onog svojeg sela :D Budi barem iskrena, a ne zmišljat mutave isprike kao sisa... :D |
Nego dajte vi meni recite kaj bu bilo za jesti tam?
|
nije mi jučer prihvatio poruku koja je rekla nešto ovako:
ne dolazim. status: http://www.lekarna-online.com/script...00127667&s=300 |
Citiraj:
Trebal sam ići danas na dogovor ali sam ostao dime da sredim tu temperaturu-budem je nazval navečer... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:57. |