![]() |
Citiraj:
|
Sad pročitaj što piše liniju ispod pod Available Balance.
Ili pročitaj uvijete korištenja pa ćeš saznati da mi u RH nemamo PP balance i dok se to ne promijeni možemo trošiti novac samo s kartice. |
Da li se plaća za svako povlačenje love sa paypala 5$ ili samo ako povučemo lovu ranije?
|
Mislim da se to naplacuje samo ako povuces ranije, ali nisam bas 100% siguran.
|
U zadnjem VIDI-u piše da se svako povlačanje naplačuje i da se ne isplati prodavat robu manje vrijednosti.
Nadam se Miletnije da si u pravu. |
Nisam se nesto puno oko toga zanimao, ali iz onoga sto sam dobio od PP-a sam tako shvatio. Nije mi jos trebalo pa nisam isao u detalje. :)
|
Citiraj:
|
Pa da. Ako ide automatski, nista ne uzimaju.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Onda su ovi u VIDI-u napisali krivo. Ako mjesečno automatsko povlačenje novca je besplatno, onda ok.
|
Da, ali mora proci mjesec dana da novci budu na paypalu i onda tek sljedeceg 1. u mjesecu sjedaju na karticu. Ja cekam jos od 12.3. da sjednu
|
Jel može žiro za povlačenje novca sa paypala i moneybookersa ili treba devizni?
hvala |
Moze ziro ali da je visa electron
|
Citiraj:
|
Ne.
|
Bok svima,
Trebao bi uplatu na paypal račun pošto nemam karticu, daklem plaćam na tekući pa onda nek neko prebaci na moj paypal račun. Ko je spreman pomoć nek se javi na pm, hvala unaprijed :) |
Ako nemaš karticu, ne možeš ni primati novac na PP. Naravno, ako imaš RH PP račun.
|
Citiraj:
|
da li netko zna web dobru stranicu za kupovanje preko pay pal-a za tehničku i računalnu opremu,bijelu tehniku
|
jel neko zna kolka bi provizija na sva moguca i nemoguca davanja bila ako bi htio primit i izvuc 500€ sa pay pala?
|
Citiraj:
|
U HR ne mozes tako kupovati. Moraju biti novci na racunu, tj. na kartici. Osim ako imas otvoren paypal u nekoj drugoj drzavi
|
Ja napravio prvi withdraw pred dva dana, bar me zanima koliko ce trebat da sjednu novci na karticu
|
Ja sam isto u petak, 150$, ali jos nije sjelo
|
Traje 2-6 dana, kako koja banka.
|
Jel se mogu regat na paypal sa karticom od starog?ima american? a ja bi stavio svoju mail adresu i svoje podatke,ili da stavim svoju mail adresu a njegove podatke i karticu?
|
"Glumi" svog starog tj vlasnika kartice ili neka ti napravi dodatnu amex karticu.
|
Imam na paypalu premium acc al pod opcijama personal payment nemam opciju gift za slanje novaca. Kako da tu opciju dobijem?
|
Kakav gift? :stoopid:
Pa posaljes lovu na paypal acc i amen. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:27. |