![]() |
Citiraj:
i meni tl i pussytorrents nesto kasljuca i jos nest ona torrentHr htio sam uploadati sliderovu listu ( film klasik ) kad ono od 2 sata po podne do sada jos nista napravio sam sve kako treba ne vjerujem da bi se taj film krsio na vjerskoj strani:fuming: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
TL offline ?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
i pussytorrents :(
edit: proradilo oba dvoje ;) |
Topbytes je li vama radi???
Otovreni signupovi : http://www.pohrani.com/t/v/5E/yVJO6Vn/opensignup.jpg |
Jedanput sam vidio da ima neki tracker za iphone app al se nemogu sjetit imena,pa ako moze pomoci(nemora biti iphone app only,al moram imat iphone app :D)thx
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nebi htio spušit tamo acc sa dobrim uploadom i ratiom, a imaju dosta 0day stvari ;) i nije teško održavat ratio. |
jel vam radi ScT..??
|
Gdje do HD serija? HDBits imaju dobru ponudu, ali meni konkretno treba 5 sezona HDTV, pakirano po sezonama.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
@A.J.- sad i meni radi. hvala na infou:D |
Citiraj:
|
Ekipa pozdrav.
Ajde reko...prvo ovdje da se javnem prije nego li zatrazim pozivnicu u onom drugom threadu. Trebala bi mi pozivnica za hdbits.org. (kratko i jasno). Iscitao sam zadnjih 10-ak stranica onog threada za pozivnice i vidim da je jako gutavo doci do iste, odnosno...kolko sam mogo procjenit pa mozda i najteze. Stvari kod mene stoje ovako: U firmi imam optiku 20/20 , upload na uTorrent-u je ogranicen na 10 megabita 24/7. Imam jako dobar ratio na pojedinim privatnim trackerima sa gotovo terabajt uploada po svakom. Dokazi se vrlo brzo obezbjede, a i nije bas da sam od juce na ovom forumu. Kolike su sanse da se dobije pozivnica i da li trenutno primaju nove clanove posto na sajtu nepise nista osim ''The page you tried to view can only be used when you're logged in'' ? Hvala, Pozdrav |
Citiraj:
Edit: Nema najava da bi se stanje moglo promijeniti u skorije vrijeme |
Citiraj:
|
Citiraj:
http://i33.tinypic.com/17uyro.jpg |
Postoji li dobar tracker za mac stvari:stoopid:
|
Brokenstones i savethecoratee.
|
BrokenStones definitivno!
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
(bio sam malo u guzvi zadnjih dana pa se tek sad javljam..) :chears: |
Citiraj:
Pitanje, na bluray.com provjeravam izdanja Bluray filmova, na kojoj stranici da vidim HD serije, konkretno koje su izašle na Bluray DISKOVIMA i koje su se vrtile kao HDTV :stoopid: |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:15. |