![]() |
Pa kaj ja moram biti prvi Žderonja u ovoj godini, kaj ste svi na dijeti nakon novogodišnjeg žderanluka?
Upravo sam skuhal par domaćih kobasa iz vlastite proizvodnje kao ugrijavanje za sutrašnju izradu istih. Bijela hrptena slanina je pripremljena, i začini također. Meso stiže ujutro, crijeva također. Uz izradu kobasica spremljen je šarf čobanac s noklecima i gajba Nikšićkog za tri kobasičara. |
znate kaj sad jedem ? (zamislite da govorim s punim ustima :D)
MUNCHMALLOW :) hihihihi....nisam to jela odavno i bas sam bila sretna kad sam vidjela u konzumu da imaju pravi muchmallow i onu eurokrem blok čokoladu :D |
Vecheras PIZZA :D
|
Ma sakrite se neki dan se jel vinski gulaš:no2drug::beer::zdero:
|
Citiraj:
Kaje šišmišu stari-ubio si se pivčugom pa sad nemreš natipkat kak je to sve skupa prošlo?:D Danas pohanci, pire i kristalka...za večeru sam nabavil friški sir i vrhnje da malo počastim želudac sa zdravom hranom nakon blagdanskih preŽderavanja:) |
narezal sam si špeka i grem to baciti na tavicu..lagano spržiti i kasnije baciti gore jaja :)
to je za doručak :) |
Ja sam danas pojeo čokolino :)
Još uvijek mi nije dobro pa se štedim od prežderavanja :) Inače, pozdrav ekipa, nije me bilo dugo, ali izgleda da "bolja" vremena dolaze :D |
Bas sad derem po palačinkama sa nutelom :D:D:D::D:D:D:D:D
|
Pohana piletina + makaroni sa sirom za prilog :D
|
Citiraj:
|
|
Hvala AMDejac, a ja tunu danas jeo!
|
Ja zadnju sarmu pojeo...Sad je nekih tjedan dana valjda neće biti :)
|
AMD...ja se sad bojim otvroti tak link...kaj je na njemu? Jel nekaj jako gadno? :/
...nama je ostalo jos par sarmi...i kad to smazemo mislim da je to to za ovu sezonu :D jucer sam pravila male burekiće i nisu bas bili najbolji :(...čini mi se da kore nisu bile baš najsvježije :(...ali svejedno smo ih smlatili :) danas sam si za gablec uzela sira i vrhnja i uz to cu jos samo kupiti neko pecivo ili krekere :) |
Citiraj:
Citiraj:
Ja sam bio dobio dvije kile nekakvih sa dva mala dima-više su za škrinju...ali škrinju nisu dočekale:D Otišlo nešto u sarmu, nešto sa jajima a ostatak drito u škembu:p |
jedem orbit sa okusom naranče... in yer face! :D
|
Citiraj:
no, kad se posuši runda, možemo se kod Bake naći na pifcu pa bum donesel za degustirati...:zdero2: Ako imaš kakav natriveni prostor sa bar 4 metra visine, mogu ti besplatno ustupit patent i nacrte sklopive pušnice i za početak - know-how. |
Citiraj:
@jelc - daaaa, ti krekeri su zakon :) |
Citiraj:
Ili sazidat ili ona fora da je vatrica dole a cjevčugom spojeno sa malom pušnicom par metara uz breg (valjda znaš na kaj mislim) |
Citiraj:
sisa..njub no.1 :D @on topic. starci dofurali domaćih kobasica iz zagorja. još nisu kak spada..buju bile za dva tjeda a tada :zdero2: jedva čekam :) |
gle hamže da ja tebi nekaj pojasnim...
kad ja tebe nazovem njubom onda mi možeš samo batinama prijetit jer znaš da sam pro i da sam u pravu, da ne pričam kako smo danas došli do milenijskog 5. nastavka :D što se tiče žvaka... to je bio ciljani teaser, pošto sam u vrijeme žvakanja bio rob korporacije i maleni peznt u firmi. sada sam na go od prije kojih 5 sati i fino si spikam sa pce dok draga gleda gay anatomy, pijuckam ne-loš srijemski cabernet sauvignon, grickam dimljeni lički škripavac, pa ga presječem sa svježim škripavcem pola krava/pola koza, pa možda malo sa domaćom brljom ako mi dosadi, onda malo monopoly sa dragom i tako. kaj buš sad? :D |
IMHO, sisa, baš sam danas probao tog škripavca, starci dopelali iz Krasnog. Nego, jesam bolestan malo, no meni taj sir nema okusa, ama baš nikakvog. Ajde - škripi pod zubima, ali god damnit, I didn't feel a thing :)
Dok mi npr. kozji neku što su isto donijeli je odličan i pun okusa :) |
Bobane pa ja jedva cekam da dodjem vise vidjeti telku i na te tvoje velespominjane delicije.
Al' ne zove gad pa ne zove :D |
Citiraj:
ne fakat idem..došao sam do 116+kg. fakat malo previše..kojih 16kg previše :) da da već znam..hamm njub VI :lol2: |
Upravo sam se prejeo onog vašeg ZG specijaliteta zvanog sir i vrhnje i uz to oval uštipaka :D
|
Ja sam poŽderao sav svježi sir, moram pod hitno u nabavu:)
Problem je samo taj kaj u pravilu "usput" dovučem i dimnjeni, malo kozjeg, onog finog slanog iz mješine... Danas domaći pomfač, pohanci (od pu-ajceka tak jasno) i šalata od friškog crvenog zelja. Ovom zadnjem se nekak najviše veselim:nuts: |
Citiraj:
ajde ti probaj to kad malo ispušeš noseka, ima taj sir okusa i to jako finog ;) @dedi i baki... dođi kad god oćeš, bmk :) |
Ufff, evo ja i zippo pijemo kavicu nakon jedne fan-tas-tic-ne pizze u reziji moje zene. :D
|
Citiraj:
Je li vi znate da postoji nešto drugo sem pizze? :D:D:D Ili vama postoje više jela zvanih: pizza sa sirom, pizza s inćunima, pizza s kulenom :D Danas se ukrko u nekom Vajdnimo jegeru ( lovačkoj ), u tanjurem i po graha, to sve sam nakon 1h istrošio vožnji biciklom na kakvih 30tak km :). SAd se ubijam u nekim müsli pločicama s jabukama i breskvama :D. |
Danas samo suha hrana (špek, dimnjeni sir i kobase+fefači)
Malo mi je uranio rođendanski poklon pa nemam vremena za neku papicu na žlicu:) :beer::beer::beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:20. |