PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Žderonje (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5006)

panoramix 03.01.2008. 20:06

Pa kaj ja moram biti prvi Žderonja u ovoj godini, kaj ste svi na dijeti nakon novogodišnjeg žderanluka?
Upravo sam skuhal par domaćih kobasa iz vlastite proizvodnje kao ugrijavanje za sutrašnju izradu istih. Bijela hrptena slanina je pripremljena, i začini također. Meso stiže ujutro, crijeva također. Uz izradu kobasica spremljen je šarf čobanac s noklecima i gajba Nikšićkog za tri kobasičara.

flare 04.01.2008. 15:21

znate kaj sad jedem ? (zamislite da govorim s punim ustima :D)

MUNCHMALLOW :)

hihihihi....nisam to jela odavno i bas sam bila sretna kad sam vidjela u konzumu da imaju pravi muchmallow i onu eurokrem blok čokoladu :D

nino 04.01.2008. 16:07

Vecheras PIZZA :D

Majo 04.01.2008. 23:31

Ma sakrite se neki dan se jel vinski gulaš:no2drug::beer::zdero:

Jelc 05.01.2008. 13:36

Citiraj:

Autor panoramix (Post 914180)
Pa kaj ja moram biti prvi Žderonja u ovoj godini, kaj ste svi na dijeti nakon novogodišnjeg žderanluka?
Upravo sam skuhal par domaćih kobasa iz vlastite proizvodnje kao ugrijavanje za sutrašnju izradu istih. Bijela hrptena slanina je pripremljena, i začini također. Meso stiže ujutro, crijeva također. Uz izradu kobasica spremljen je šarf čobanac s noklecima i gajba Nikšićkog za tri kobasičara.

Kaje šišmišu stari-ubio si se pivčugom pa sad nemreš natipkat kak je to sve skupa prošlo?:D

Danas pohanci, pire i kristalka...za večeru sam nabavil friški sir i vrhnje da malo počastim želudac sa zdravom hranom nakon blagdanskih preŽderavanja:)

Hamm 06.01.2008. 11:08

narezal sam si špeka i grem to baciti na tavicu..lagano spržiti i kasnije baciti gore jaja :)

to je za doručak :)

Mad_Duke 06.01.2008. 13:15

Ja sam danas pojeo čokolino :)
Još uvijek mi nije dobro pa se štedim od prežderavanja :)

Inače, pozdrav ekipa, nije me bilo dugo, ali izgleda da "bolja" vremena dolaze :D

Nixis 06.01.2008. 16:04

Bas sad derem po palačinkama sa nutelom :D:D:D::D:D:D:D:D

WraGG 06.01.2008. 20:31

Pohana piletina + makaroni sa sirom za prilog :D

panoramix 06.01.2008. 21:11

Citiraj:

Autor Jelc (Post 915953)
Kaje šišmišu stari-ubio si se pivčugom pa sad nemreš natipkat kak je to sve skupa prošlo?:D

Danas pohanci, pire i kristalka...za večeru sam nabavil friški sir i vrhnje da malo počastim želudac sa zdravom hranom nakon blagdanskih preŽderavanja:)

Već visiju i dobile su dva dima...tri različite recepture ( obične, ljute i light ) sve skupa 25 kg. Danas sam se nadimil, južina je tukla u gašpara i bilo je teško dimiti.

Amdejac 06.01.2008. 23:28

Najbolje erotske slike.

Nije za one sa slabim želucem.

Mad_Duke 07.01.2008. 00:34

Hvala AMDejac, a ja tunu danas jeo!

Vuco 07.01.2008. 00:51

Ja zadnju sarmu pojeo...Sad je nekih tjedan dana valjda neće biti :)

flare 07.01.2008. 08:38

AMD...ja se sad bojim otvroti tak link...kaj je na njemu? Jel nekaj jako gadno? :/

...nama je ostalo jos par sarmi...i kad to smazemo mislim da je to to za ovu sezonu :D

jucer sam pravila male burekiće i nisu bas bili najbolji :(...čini mi se da kore nisu bile baš najsvježije :(...ali svejedno smo ih smlatili :)

danas sam si za gablec uzela sira i vrhnja i uz to cu jos samo kupiti neko pecivo ili krekere :)

Jelc 07.01.2008. 13:22

Citiraj:

Autor flare (Post 917764)
za gablec uzela sira i vrhnja i uz to cu jos samo kupiti neko pecivo ili krekere :)

Za to su najbolji oni krekeri masno uvaljani u prženi sezam:)

Citiraj:

Autor panoramix
Danas sam se nadimil

Budemo došli AMD-jac i ja do tebe pa te budemo obesili bar tjedan dana na propuh:D

Ja sam bio dobio dvije kile nekakvih sa dva mala dima-više su za škrinju...ali škrinju nisu dočekale:D
Otišlo nešto u sarmu, nešto sa jajima a ostatak drito u škembu:p

syss 07.01.2008. 14:22

jedem orbit sa okusom naranče... in yer face! :D

panoramix 07.01.2008. 14:36

Citiraj:

Autor Jelc (Post 917977)
Za to su najbolji oni krekeri masno uvaljani u prženi sezam:)

Budemo došli AMD-jac i ja do tebe pa te budemo obesili bar tjedan dana na propuh:D

Ja sam bio dobio dvije kile nekakvih sa dva mala dima-više su za škrinju...ali škrinju nisu dočekale:D
Otišlo nešto u sarmu, nešto sa jajima a ostatak drito u škembu:p

Čuj, AMD-jca se ne bojim jer ne smije slano, on je sad ko izhlapjeli penzić koji gleda fotke u Playboyu, no ti si još uvijek opasan...
no, kad se posuši runda, možemo se kod Bake naći na pifcu pa bum donesel za degustirati...:zdero2:

Ako imaš kakav natriveni prostor sa bar 4 metra visine, mogu ti besplatno ustupit patent i nacrte sklopive pušnice i za početak - know-how.

flare 07.01.2008. 14:38

Citiraj:

Autor syss (Post 918042)

to nije hrana :D

@jelc - daaaa, ti krekeri su zakon :)

Jelc 07.01.2008. 14:57

Citiraj:

Autor panoramix (Post 918056)
Ako imaš kakav natriveni prostor sa bar 4 metra visine, mogu ti besplatno ustupit patent i nacrte sklopive pušnice i za početak - know-how.

Na žalost-kod stare nema ništa takvo...
Ili sazidat ili ona fora da je vatrica dole a cjevčugom spojeno sa malom pušnicom par metara uz breg (valjda znaš na kaj mislim)

Hamm 07.01.2008. 16:43

Citiraj:

Autor syss (Post 918042)

ma bravo..papaš ti kaogume

sisa..njub no.1 :D

@on topic.

starci dofurali domaćih kobasica iz zagorja. još nisu kak spada..buju bile za dva tjeda a tada :zdero2:

jedva čekam :)

syss 07.01.2008. 22:03

gle hamže da ja tebi nekaj pojasnim...

kad ja tebe nazovem njubom onda mi možeš samo batinama prijetit jer znaš da sam pro i da sam u pravu, da ne pričam kako smo danas došli do milenijskog 5. nastavka :D

što se tiče žvaka... to je bio ciljani teaser, pošto sam u vrijeme žvakanja bio rob korporacije i maleni peznt u firmi.

sada sam na go od prije kojih 5 sati i fino si spikam sa pce dok draga gleda gay anatomy, pijuckam ne-loš srijemski cabernet sauvignon, grickam dimljeni lički škripavac, pa ga presječem sa svježim škripavcem pola krava/pola koza, pa možda malo sa domaćom brljom ako mi dosadi, onda malo monopoly sa dragom i tako.

kaj buš sad? :D

Vuco 07.01.2008. 22:21

IMHO, sisa, baš sam danas probao tog škripavca, starci dopelali iz Krasnog. Nego, jesam bolestan malo, no meni taj sir nema okusa, ama baš nikakvog. Ajde - škripi pod zubima, ali god damnit, I didn't feel a thing :)

Dok mi npr. kozji neku što su isto donijeli je odličan i pun okusa :)

Daddy 07.01.2008. 22:22

Bobane pa ja jedva cekam da dodjem vise vidjeti telku i na te tvoje velespominjane delicije.

Al' ne zove gad pa ne zove :D

Hamm 08.01.2008. 10:49

Citiraj:

Autor syss (Post 918520)
kaj buš sad? :D

idem na dijetu :)

ne fakat idem..došao sam do 116+kg. fakat malo previše..kojih 16kg previše :)

da da već znam..hamm njub VI :lol2:

WraGG 08.01.2008. 13:18

Upravo sam se prejeo onog vašeg ZG specijaliteta zvanog sir i vrhnje i uz to oval uštipaka :D

Jelc 08.01.2008. 13:35

Ja sam poŽderao sav svježi sir, moram pod hitno u nabavu:)
Problem je samo taj kaj u pravilu "usput" dovučem i dimnjeni, malo kozjeg, onog finog slanog iz mješine...

Danas domaći pomfač, pohanci (od pu-ajceka tak jasno) i šalata od friškog crvenog zelja.
Ovom zadnjem se nekak najviše veselim:nuts:

syss 08.01.2008. 14:29

Citiraj:

Autor Vuco (Post 918537)
IMHO, sisa, baš sam danas probao tog škripavca, starci dopelali iz Krasnog. Nego, jesam bolestan malo, no meni taj sir nema okusa, ama baš nikakvog. Ajde - škripi pod zubima, ali god damnit, I didn't feel a thing :)

Dok mi npr. kozji neku što su isto donijeli je odličan i pun okusa :)

vuco njub - part 1 :D

ajde ti probaj to kad malo ispušeš noseka, ima taj sir okusa i to jako finog ;)

@dedi i baki... dođi kad god oćeš, bmk :)

nino 09.01.2008. 19:20

Ufff, evo ja i zippo pijemo kavicu nakon jedne fan-tas-tic-ne pizze u reziji moje zene. :D

Juggernaut 09.01.2008. 19:32

Citiraj:

Autor nino (Post 920505)
Ufff, evo ja i zippo pijemo kavicu nakon jedne fan-tas-tic-ne pizze u reziji moje zene. :D

Ja vise ne jedem pizzu zbog ovog :banned: ( :D )

Je li vi znate da postoji nešto drugo sem pizze? :D:D:D Ili vama postoje više jela zvanih: pizza sa sirom, pizza s inćunima, pizza s kulenom :D

Danas se ukrko u nekom Vajdnimo jegeru ( lovačkoj ), u tanjurem i po graha, to sve sam nakon 1h istrošio vožnji biciklom na kakvih 30tak km :).

SAd se ubijam u nekim müsli pločicama s jabukama i breskvama :D.

Jelc 09.01.2008. 19:46

Danas samo suha hrana (špek, dimnjeni sir i kobase+fefači)
Malo mi je uranio rođendanski poklon pa nemam vremena za neku papicu na žlicu:)

:beer::beer::beer:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:20.