![]() |
Citiraj:
nemoj mi davat ideje dok sam jos prehlađen malo :D Iso pa to nisam godinama radio. Brijem da cu otic napumpat gume na starom bajku i dat si oduska sad tu po ulici :) . zapravo kad padne malo mrak da se ne brukam onak :D |
Satra sam se bakalarom! :zdero:
Sad lagano heinekena iz bačvice :dajpivu: |
Evo i ja podrigujem od hrpe bakalara, maslina i domaceg maslinovog ulja i domaceg kruha.
|
Citiraj:
Vino treba piti.... Upravo sam se nabajsal oslića pohanog i majoneze i sad natačem butelju Babića. |
Citiraj:
I moram reć da je hajni zadovoljija...već pola otišlo :D |
danas lignje (opet) ali ne iz pronta..home made..isto tako odlične :)
sada se davim u bambusu i orahnjači :) |
Citiraj:
|
UPDATE ! :D
vratil se iz crkve idem JEST ! kobase, odojak, francuska i jos mnogo delicija. |
Ja sam išel mna dječju polnoćku :D
Vratil se doma i pojeo cijeli tanjur sira (kupovnog) i domaće pečenice i kobasice. Kobase su nam ispale carske ove godine :care::care::care::care: Inače, svećenik reko naki dan da se na Badnjak ne posti, pa sam ljepo jeo finu hrskavu prasetinu :care::care: Sretan Božić svima :chears: A sad idem rigat:zdero2: |
UPDATE :D
Evo pojeo kobasa, malo odojka jer nije stalo od kobasa i jedno dobrih tri šelflje za juhu francuske. I sad gledam tu ispred sebe islere i skupljam hrabrost. |
pršut
sir kiseli krastavci ajvar i naravno sve to zalio s jegerom i colom :) |
Za rucak, tradicionalno zena sprema puricu i mlince.
|
Citiraj:
Juha, purica i mlinci. Samo kaj ja pečem pravu domaću zigorsku a ne ono pazinsko čudovište:D |
Kako si pogodio da je pazinska :D
|
Citiraj:
:D:D:D Ženina baka se prije 15-ak godina fino zeznula i uzela hrpu tih pazinskih za othranit...jedna beštija je bila (očišćena) 16-17kg:eek: Nismo znali kam bi sa tolikim mesom... |
Eto i ja se ubio u mlincima i puri...sada jedem čoksu....
|
Ja sam imal racu i mlince... Purica nije dovoljno l33t :D
I da, bio sam u Maksimiru biciklom, bilo predobro :) |
za rucak - teletina sa pršutom onak omotano kao rolada iz pecnice i peceni šlampinjoni ... osmjeh jos ne silazi sa lica ...
|
Citiraj:
pozoveš mirzeka i amdejca kod sebe i to ti je to :) danas isto ko većina :p juhica pura mlinci sada ubijam orahnjaču, neke kolaće od kokosa i pijuckam pan :) |
Citiraj:
Nisam napisao kaj bi nego kam...studeni, takva količina purica (bilo ih je 10-tak komada), gujda...treba ti tri-četri škrinje za sve pospremit:D Ova danas zigorska vulgaris je bila mrak, ubio sam se ko zadnja njasvi... |
Citiraj:
1. Mitzeku moras platit da dodje ili neki hardware poklonit, inace ne dolazi :D 2. Amdejajac nemoze pojest nista vise od obicne vulgaris pizze, vidio ja :D Ukratko pozoves mene i juniora, dolazimo vlastitim nozevima :zdero2: |
Bute vi vidli kad se ja malo zaliječim.
Danas se ne držim nikakve dijete. Oko 3 ujutro sam se nažderao odojka. A uskoro bude pečena raca z mlincima. Predjelo goveđa juha sa taranicom. Između predjela i glavnog jela govedina sa hrenom i domaćim raženim kruhom. |
denis i ja smo se upravo vratili od moje mame....govedska juha s domaćim rezancima, kuhano meso, mrkva, hren....purica s milncima (isto domaći ;)), prasetina, francuska salata...
i naravno jedno 5 vrsta kolača :) dovukla sam doma hrane za slijedećih 5 dana :D |
Za doručak: išleri :goood:, kokos kuglice, pol litre pive :D
Za ručak: juhica, mlinci, picek, pol litre pive večera ( upravo jedem ): marcipan ( tak se kolači zovu ), 2 kocke kremšnite, i kos okruglice, naravno krigla s pifom je tu :) Sutra bude isto takav menu vjerovatno xD ( s moje strane ) :chears::chears: :beer: |
Deblo od kesten pirea i kreme od vanilije, sa strane gljive od marcipana i mahovina od pistacija :D
http://shrani.si/f/1i/6m/1MmUXyst/p1010076.jpg |
Dabas uobičajena Žderonjska svinjača:D
Dakle-imam ostatak krumpač šalate, lijepo se skuhaju dva jaja tvrđe, narežu i pomješaju sa šalatom. Jedna majoneza i sve fino promješati i nek stoji bar čuku u friću...rok... Još mi se nekakve dvije kranjske koturaju po škrinji, mislim da budem i njih hitio na tavicu, izrezao na šnite i uvalio u ovu svinjaču od "šalate":) :beer: |
a ugojio sam se u pršutu, kulenu i siru :)
|
Rok...rok...kako je dobru pizzu zena spremila, ljutu...ufff, zadnja ove godine :D
|
I meni stara tople sendviče tj mini pizze :D
Pojeo sa curom 7 tost sendviča, ona 3 :D Sad idem dalje, ostalo mi je još 6 :) |
Sarma:D
Pire. Žena radi nekakavu ogromnu voćnu tortu od par šnita biskvita, četri-pet vrsta voća, nekakve bjesne želatine i parfe od malina:nuts: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:53. |