![]() |
samo se nadaj :D
|
grah i buncek :)
|
polozio ispit inkasirao 3cu i počastio se duplim chewosima i teglom ajvara...uprženog...ljutog...ikebana
|
Citiraj:
mislim da se zove fantazija ili tako nekako:stoopid: pizza iz karijole :zdero::care: |
ja sljedeci tjedan kolege furam na pizzu u dg :) ajmo reci da jedva cekam.. :)
|
Čufte su upravo pale, good enough :zdero:
Mora bit dosta u nedostatku kupusa da stara napravi sarmu, u Zepter loncu od 9 litara :zdero: |
Evo sad će palačinke, samo što nisu. :zdero:
|
Citiraj:
Evo. Sada idem na drugu rundu. Ali stvarno neznam jel bolja hladna ili topla :D Meni isto super, samo bez kobasica. Ali, proslih 2 tjedna sam i previse jela sa kobasicama jeo, tako da mi sada ne bi ni pasalo. Prekosutra se Ajvar radi! Weehooo! |
Panceta. Nije adidas al može proć.
|
na poslu: njoke u umaku od gljiva s nekim mesom + desert-krafna
doma:pečena pastrva i blitva |
sad san se ubil od carbonare :) siroti studoš pa sam kuhan :)
|
Ujutro bacio pizzu u mikrovalku, za rucak Njoke Polo iz Pougarja, maloprije maznuo puretinu s mlincima :D Jos pljuga pa u prnje...
|
Nitko nije primjetio..
500. strana Žderonja! :chears::chears::zdero2::zdero2: |
Žeksika i ja manđamo banane woohoo
|
Citiraj:
ajmo zdere sljedeci tjedan. taman da netko napise 15000ti post i plati rundu. |
Renesis otvorio 500 stranu. Renesis placa hranu i pijacu ! :D
|
Citiraj:
ujutro zdenka topljeni sir čardaš i kulen :) |
Maloprije sam se digo i sad si razmišlam uz nescafe da li da ubijem čajnu paštetu od gavrilovića ili 2 konzerve ribica s povrće.
Tak vam je to kad idete sa dvije žene na more i nijednoj se nedaju raditi topli sendvići. :( |
Citiraj:
|
Danas suha hrana i odmor od sarme:)
Tri velike šnite raženog, na jednu domaća pašteta, na drugu srijemska i na treću prešana+ 1/2l jogurta... |
E koji killing spree. Predobro.
Jucer Sarma, danas restač i krvavice, a sutra sto je ostalo zelja od sarme baciti u grah i unutra jos kranjske kobasice. Ufff. :) High life :P |
Ležim i podrigujem.
Rostilj je bio predobar. Mozda poslije stavim slike kad se dovučem do laptopa. |
Citiraj:
danas mažuran noodle krš i lom :care: |
jedem krumpace i mandjam banane
|
:D 2 pakovanja rum štangi :D
|
Upravo pecem paprike. Biti ce dobar ajvar ove godine :D
|
danas lignje :)
nego kaj bude kaj od žderonja? edit: upravo sam jelo lignje iz nekog cateringa..concordia se zove bože moj kako je to odvratno! nedovoljno pecene...gnjecave...masne...ma fuj isuse kriste nemojte od tamo narucivati lignje ni pod razno..radije jedite krekere cijeli dan... 30kn za bljuzgu!!!! |
Brza hrana-stavio sam na kuhinjski stol komad suhog mesa, staklenku ajvara, nož, žlicu i kruh pa se samo prešetavam:D
Ždere? Kaj ja znam...26.09 ili 03.10? |
Citiraj:
Pa da si mogu tak lignje i slicne stvari prziti u njoj! |
posao-lignje s krupirom(valjda pirjani)-bil je neki čudan+neka zelenjava
doma-nakrko se hrenovki,senfa i radenske. |
ždere bi bilo 3.10 idealno,to se odmah potpišem :)
26.9 nisam siguran dal mogu :( |
Dobro jutro iz Korenice. Pije se kava kod Macole.
Rano je još za nekaj konkretno. |
Citiraj:
palacinke kod macole :banana: :beer: |
Citiraj:
jucer sam se vratila iz Istre i hrana nije bila tako dobra kako sam mislila da ce biti...bili smo na veceri u jednoj od onih njihovih stancija blizu Pule i nisam bila bas odusevljena juha od vrganja je bila vodnjikava, ne gusta...fritaja je bila hladna :stoopid:, pečena kozletina zilava...za desert - semifredo s lavandom i to mi nikako nije sjelo jer su unutra bile grudice lavande i kad bi potrefio na to bilo je gadno:nono: ali ajde, medica i visnjevaca su popravile dojam :fiju: a i prsut je bio izvrsTan ;) s obzirom da sam se ustala pred pol sata sada pijem :kafa: i klopam stostani kruh sa sjemenkama namazan pastetom :kafa: |
Citiraj:
Sutra idemo na ročkas, a već si razmišljam da li da se u ponedjeljak zaletim u Umag na dva dana da se ubijem u jelu i pilu. :D |
Danas bude kasni ručak-domači pomfač, teleća vratina na naglo i matovilac:chears:
|
Dorucak preskocih, za rucak silovana paprika :D
|
jel bu kaj od ždera?
btw:ručam rižu i pileće batke,i sve si mislim nekaj konkretnijeg kasnije u tavu bacit :) |
Citiraj:
|
Evo napisao sam 15.000 post.
Ali nebum Vam niš platil. :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:54. |