![]() |
Da unesem malo zivosti u ovaj topic.
Znaci, veceras pizza, stize i zippo sa familiyom....:D i naravno tekma na tv, zuja u frigu. |
Citiraj:
evo ako ti nekaj znaci i ja sam zadnjih par dana na čajevima i na fakat laganoj hrani jelte probavni problemi ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
A sta zippo donosi kao milošte u goste? :D |
Lista za Žderanje:
Snjakma Daddy Jeltz Tor (ako dobije izlaz do "povečerja":D) Rak Zunzara ZWeR (zwer54) |
Citiraj:
|
Zwer zakaj si mene preskočio na popisu?:stoopid:
EDIT: Lista za Žderanje: Snjakma Daddy Jeltz Tor Rak Zunzara Buljo ZWeR (zwer54) Panoramix Da nastavimo.. |
Citiraj:
jer si ga zadnji put skratil :D doma sam se najel graha i kobasice :zdero2: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Nemate pojma kako je ovo dobro. :D
http://www.max-save.org/images/7356111.jpg http://www.max-save.org/images/7287252.jpg Only 4 buljo jedan makro snimak. http://www.max-save.org/images/970393.jpg |
nino joooooooooj kak bi te zadavio sada :D U skoli sam, gladan ko vuk, a posla preko glave...
|
Ni listu ne znate quotat:D
Snjakma Daddy Jeltz Tor (ako dobije izlaz do "povečerja") Rak Zunzara Buljo aka 100kg man :D ZWeR (zwer54) Panoramix( bilo je vrijeme...) |
eh, neda mi se sad slikat fine pljeskavice sa kruhom i ketchupom... bas lijepo klize kroz grlo...
|
Citiraj:
javio je stari zderonja u 5 do 12, zadnji moment, samo da njemu vise ostane prasac stari :D. I jos ono najbolje, pokusao me otrovati feferonima, nabacio je stari prasac jedno dvije lopate ljutih i mislio da cu lipsati. Ali prevario se, zena mu je zabunom dala dio koji je trebao ici meni i tako sad sjedi u lavoru i hladi g****u :D:D Moj dio veceras ? Pivooooooooooooooooooooooooooo, hladnooooooooooooo :D |
Citiraj:
|
nino...nemoj to vise raditi, nemoj vise stavljati ovakve slike jer meni tako krulji u zelucu sada da to nije normalno :D
inace, daj reci zeni da mi posalje recept za tijesto pls :) |
inače samo da znate :(
Pivnica medvedgrad je digla cijene. Litra pive više nije 20kn nego 24kn i pizza više nije 20kn nego 24kn. Pizza ovak i onak nikad nije valjala pa je služila samo za malo popuniti želudac kada popiješ podosta. Prije je litra pive bila 16kn :( a za vrijeme happy houra 12kn litra pive. bilo je to dobro vrijeme |
Citiraj:
Kaze da napravi tjesto identicno kao za kruh, a koristi samo kvasac, sol, brasno i vodu. Pokusavamo nekako odredit kolicine ali nejde :( Ukratko, ako te put donese u Istru, navrati na pizzu, uvijek dobrodosla :D I naravno, jedna muska ruka (moj posao) da to malo izmjesi :D http://www.max-save.org/images/80200tjesto.jpg |
Ni tijesto nemre mijesit baz da visi na kompu :D:D
|
Već se dva dana ubijam sarmom-mislim da sutra budem malo predahnuo:)
Da kaznim sam sebe budem maznuo jednu dijetnu večeru-sir, vrhnje i samo malo adidasa... |
Nino ovaj put neću niš reć :p
Nego za prošli vikend sam bio sa starcima na ručku u mađarskoj na tatarskom bifteku... E sad i stari i ja smo ljuti jer je on zaboravio fotič i morali smo slikat s mojim mobom :( Evo jedne slike... http://www.imagesforme.com/show.php/3730_DSC00172.JPG P.S. Ne bi vjerovali ali ovo što se vidi je četvrtina mesa koja se nalazi na tanjuru, ugl ubio se ko majka od tatarskog, a ono sastrane crveno je ljuta papričica, bome jaaaako ljuta :D |
Buljo, nhf, ali ovo mi izgleda kao da je živo Pa tanjuru :D
I da, imajući u umu da znam koliko možeš požderati, nije valjda da ti je ovo bil jedini tanjur ? Ja sam si sada nakon treninga mrknul topli sendvič sa češnjofkom, sirom i malo sam si paradajza zveknul nakon ugrijavanja. Ima se cijela noć za raditi, mora se nekako ostati živ ;) EDIT: Papak, odma si editiral post o količini hrane na tanjuru, al svejedno ti ne vjerujem. Mislim da si ipak doma još koji kebab utopio... |
Budem potražio slike od prezadnji put kad sam bio kad je slikano sa normalnim fotičem a ne ovim govnom. :)
Naravno da nisam samo to pojeo, još sam pojeo malo više od pola od porcije od stare :D:D Ne znam koliko vas je to jelo ali evo kak se to jede.. Dakle na topli tost kruh se stavi putar koji je odrezan na šnite da se malko rastopi i na to se stavi mesine tj tatarski, obično sastrane ima nekog zelenila za one koji vole, ja ne, uz tatarski ide kod mene: tost, putar, mesina, i ljuta papričica i puno pive :D |
Buljiću-svaki pravi Ždero to mora znati sam napravit a ti si tek sad probao prvi put?:stoopid:
Ja ga isto volim, samo sam lijen za napravit-ova moja to ne jede pa uvjek moram sve sam poŽderati:) |
Ja sam ga probao sa 6-7 godina prvi put :)
Inače to bi kao trebalo bit predjelo, a u mojoj obitelji kad se ide na tatarski to znači samo tatarski :D To je glavno jelo :D |
Citiraj:
Mislim-može i za predjelo ako je glavno jelo isto mesina:p Vidiš vraga, gledam tu sliku i sve si mislim kak nisam dugo jeo mesnu roladu (štrucu ili kako već netko to zove), mogao bi pridaviti ženicu jedan dan da napravi:nuts: |
Citiraj:
danas je na redu krumpir gulas |
kod mene veceras cili......
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:01. |