![]() |
Vec sam ga ja pingao preko MSNa...nesiguran je.boji se..potlačen je..žena ga drži doma na lancu :D
|
Citiraj:
|
Ajde Sisa...budi muško, lupi šakom o stol i zacvili: draga, ljubavi...jel mogu?:D
Falil si nam zadnji put... |
Citiraj:
|
O vidi ti to, reunion nakon ljeta, kako dirljivo, vjerojatno na cugu navratim;)
|
Citiraj:
Žderonje 29.08 Tor Jelc Maher Hamm Amdejac Daddy Zunzara Rak Buljo Matesonik Wolverine vga killer |
Ja ću malo kasnit jer sutra imam dosta posla. Planiram da ću doć oko 18:00.
@Plesnjivec Nemoj se poždreti. Malo mi sačuvaj. |
jelc kaj se jede?
inace skupilo nam se dosta ekipe |
Jelc, jesi zvao Masnog ? :D
|
pital sam ja masnog dal ide,kad sam bil u linksu pred par dana,rekao je nekaj o nekoj svadbi na koju mora ici....................... uglavnom nema njega......
|
Citiraj:
Jel ga netko pingal? |
Njega masni uvijek zove :D
|
Citiraj:
|
A ako te vide kak se klošariš po kvartu/parku što inače radiš? :p
|
Citiraj:
Nema sumljivih faca oko mene:p |
Hoće reć da radi prekovremeno.
Sjedi na klupici i gleda da li je "okoliš dovoljno zaštićen", kako je "građen" i kako je "prostorno uređen". :D |
Kebab je nešto najbolje na svijetu. McDonald's ne jedem već 11 godina pa mi niš ne fali (i još naprotiv). Ok, with that said...
Vratih se iz Češke di je hrana- neloša! Piva im je malo gorća nego naša, al je bila jeftina pa smo brzo zaboravili na našu slatku. I the coolest thing EVER je kaj svaki stol ima svoj točionik i sam si točiš pivo, prezakon. Nije lako točit pivo... Pjena. Fud se puno dinsta, prekuhava, al dodaju dosta začina pa to sve skupa izgleda neloše. Jela sam neke komade piletine s patliđanima, pizzu, njoke sa gorgonzolom. Evo mekani privju: http://www.imagesforme.com/show.php/...aaP8221568.JPG Imaju i kavu u limenkama, nije ko naša kofi2go, ali parira. Otkriće stoljeća su smoothieji koji se delaju od samog voća, bez vode, šećera, ičega. I rade ga pred tobom. Za 20ak kuna pola litre. Onak, bagatela. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
@rendula..sada to ima samo na staroj samoborskoj..
mislim da cu im uputiti mail jer je u svakom cijeniku a nema..fakat nije fer :( |
Bagica jesi jela kebab kod alibabe? Tam mi je bolji nego u onih par kebabđinica kod nas, umak im je 10 puta finiji.
|
Žderonje 29.08
Tor Jelc Maher Hamm Amdejac Daddy Zunzara Rak Buljo Matesonik Wolverine vga killer Vuco-pica je još u strahu od Bugice pa možda navrati na cugu kad provjeri jel zrak čist:D |
Čuo se sa zunzarom, ne zna hoće li stić na klopu, rekao je da će ti javit.
A ja dolazim sa svojom pilom da jelc ocijeni kak mu klima radi. :D |
Izgleda da ću se i ja pojaviti, naravno ako smijem :)
|
Ne smiješ :D
Inače za okretanje runde valjda znaš? :p |
Pa, matorom nije prvi put...već je bio kad smo imali Ždere u Medi...
|
A jeb ga sad, nisam bio tad, ja se samo bake držim. :)
|
Bile Žderonje, ok je bilo:)
Čak se i Vuco dovlekel kad je skužil da nema Bugice:D |
Je, kružio je po kvartu dok nije skužio da je nema :D
|
I zvrcnul je da provjeri:p
|
Papci. Skoro sam odustal kad sam videl da je dole komad neki. Rekoh, sigurno me Jelc zajebal i moral bum dat cekija (ako ne i više) njoj za cugu :D (težak je život židova). Nisu mi ni oči više što su nekad bile, ali dobro - bila je crnokosa pa me to smirilio i odlučio sam otići pozdraviti prijatelje :)
A i upoznao i LAcy-a. OK je...:D :D |
Wolvek nam je bio baš herclih danas...sve spikica ljubim ruke, smješkić...čak se i obrijal i natackal sa 1/2kg gela po kosi-nema zajebancije kad je draga pored:p
|
Aj upravo krknuo jumbo pizzu Slavonsku :D
Tona feferonki i jos sam svojih feferonus domesticusa dodao da mogu strusit koje Karlovacko later . |
vratio se sa zdera malo poijan,,i maher je ooet pbio pica i cnije mogoa popiiti to jak je pil
pa sam moral mjesoe njega i kasije do birca na kavu i kol u a onda na pive u medu...mislimd da cu puknut a prije toga kebab...eeee bura umirem :D |
Cujem da su se neki pobrali po zadnje pice, vjerojatno ih je srna doma cekala, nabijemvas :D Naravno, Hammdija i tele su me opet zvali, pijani ko telad, a taman sam gajbu iz auta vadio :D Ajd, bar nisam propustio nista posebno, osim mozda wolv-ove bolje polovice (ili 2/3) :) A Vuco je valjda jos u trok*rcu od one slike :D
@Dizel: sta promijeni nick? Karlovacko yuck :p |
Đu ti si se izgleda ubio ko zadnje krme:D
|
eee vuico mi je platil pivu..eee buki to je dozivljaj :D
@jelc..izbio me medo :D |
Jel to ona jedna od koje se maher naroljao :D
|
a ono par njih...dvije tri :D
|
Citiraj:
Pijem vasceo dan pa me lupilo da skratim nick da ga lakse promrmljam i zapamtim kad se nalijem, jel bez razmaka ili ne, vjecna je dvojba kod raznoraznih logina :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:13. |