![]() |
Ovih dana sam bil na par kolinja, u subotu na svadbi,..kaj da vam velim...lol...4kg od četvrtka sam natukel...
|
friski čvarci su bili mi danasnja vecera, njam:D
|
Citiraj:
|
loooool. ovo zvuci prebolesno :D
...ja ne volim frisko meso odmah s kolinja, smrdi mi to odvratno...ali drugi dan je vec dobro :) meni je najveci problem kupiti dobro meso...nemam bas iskustva u tome i cesto mi se desi da kupim prezilavo :(...ima kakav savjet? |
Citiraj:
Nema žilavog mesa, treba znat trikove za pripremu. Ak' imaš ekspres lonac, možeš pripremit' i biketinu pa će biti mekana. |
Da bi bila biketina mekana treba bika još dok je u tovu gladiti svakodnevno po jajcima. :D
|
:stoopid: Amd, jel to ti iz vlastitog iskustva ili...?
|
mi imali kolinje ovaj vikend....
sunkice su u pacu...kobase gotove,krvavice isto... sad valja samo cekati..... |
syss bolestan doma... gripa izgleda :(
|
I mene grlo nešto, kašljem ko konj...:(
|
sys - ti si neka mimoza, svako malo si bolestan :D
klopala sam zapecene strukle i kavu :) za gablec ...brijem da cu brzo biti gladna :( |
Konačno sam se dočepao i junetine, pirea i paradajz-sosa...ubio sam se ko zadnji sacpra:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Danas jedem fileke sa krumpačem bez soli, bljutavo, ali jestivo. |
Mmmmm, evo ja narezao svjeze shampinjone i dimljene pancete na kockice, a zena ce spremiti tagliatelle sa umakom od njih, jos malo pa gotovo, mmmm kako mirisi, a ja ovak:zdero:
|
Narezal sam nekaj špekeca i suhoga mesa, složil ajnpren i ubacil pol kile kisele repe. Sad se krčka a poslije dodam već kuhani bažul i to je to !
Ide zima i treba se pripremit'. |
Citiraj:
Ja danas rješavam ostatak filane paprike-ništ mi nevalja kad se smrzne jer se paprika rascmolji...samo budem skuhao krimpač na osmine, posuo peršinom i rješio te tri papričice u svoju korist:) bdw-izašla je Božićna Žuja...uglavnom je bolja od one prošlogodišnje, ta nije fakat ništa valjala... |
danas sam jeo neku prefinu čoksu :)
|
koju????
:inocent: |
Evo ja u firmi, ostalo domačice od rođendana pa malo grickam :)
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sad sam se prejeo do te mjere da pisem on screen keyboardom jer se nemogu ustati do tipkovnice! :lol2: |
Citiraj:
i to se ne za***avam :lol2: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Za promjenu od dorine s ljesnjacima klopam Moju prvu cokoladu. :D
|
decki, ja ode danas na 3 dana na team buidling u Istru :) (nije da mi se bas druzi s ljudima s kojima inace ne bih htjela provoditi slobodno vrijeme i s kojima mi je muka i 8 sati svaki dan biti, ali sto mogu, moram ici, obavezno je :/, ok, nisu svi takvi ali dosta mi je i ovih par koji su koma)
enivej, znate sto znaci Istra :D...fuzi s tratufima, teletina ispod peke, prsut, malvazija :D javim kako je bilo u nedjelju popodne kad se vratim :) |
isss ja bi isto na team building :p tj. imamo ga svake godine dva tri puta :) ali to je na jedan dan ;)
|
ja danas pičim bildat via slavonija... zna se tamo delikatese - rakija :)
|
uzeo sam si pohani sir iz pingvina
1. loš je 2. skup je to je to od moje avanture s pingvinom..zadnji put sam platio lungić 25kn koji je bio fun ali mal... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:30. |