![]() |
Pojeo tevsiju pizze.
|
Vidim da se nitko nije usudio doći u Stenjevec na proštenje da nebi moral platiti Žderonji kilu pečenog vola.
Ali nema veze prežderao sam se i bez Vas. :D Da nabrajam kaj sam sve jeo nema smisla. Sad sam se zavalio doma u fotelju pijuckam kavicu i ližem pivkana :D |
Prasac stari pozojni:)
Ja sam se tek danas dovlekel dime, nije mi se više išlo nikam po ovoj sparini... |
5 pecenih jaja, cca 30 cm kobase, 2 paradajza i sad derem drugi PAN
|
uf da, bas je uzasno sparno...evo ja sjedim za kompom kraj otvorenih prozora i vrata od balkona i znojim se kao da sam trcala...a samo sjedim i nis ne radim :/
no vrucina me nije sprijecila da kuham :D...pečene škarpine, tršćanski umak, domaći kruh i salata od krastavaca s vrhnjem a za vikend se spremam do mame...dovuci cu doma domće buče, paprike, paradajza, soka od bazge :nuts: i sličnih divota ;) |
Citiraj:
Žena ima danas ročkas pa kad sam došel doma taman je skuhala kavu i narezala kolače. :) Onda sam vužgal klima i otvoril si mrzlu pivu da malo odahnem. Potom sam napacal kilu ražnjića, kilu i pol vratine i pola kile pilećih fileta. Još imam i kilu čevama jer bude sutra roštilj. U zdenac na 10 metara dubine spustio sam pola gajbe pive. :D Termometar kaže da je dole 11 stupnjeva, taman za eksanje. |
Danas roštiljada došla rodbina najo se mesa pljeskavica ražnja ćevapa
još to zalio pivom:zdero: Koliko je bilo mesa za 10 osoba neko bi reko da sam udari kravu autom:D |
Jučer ja i cura napravili večeru :)
Prvo se zdinstaju dvije glavice luka, kada je to pri kraju u to se dodaju tri crvene paprike (mogu i vulgaris), kada paprika omekša unutra se uvalja paradajz (jedan veliki ili dva manja). Paralelno s tim dinstanjem kuhati rižu..kada je skuhana naravno ocijediti je i uvaljati je u povrće koje ste dinstali. Uz to sa strane peči piletinu (batak i karabatak i/ili pileća prsica preporučam). |
Dlakavi-to se zove sataraš:D
|
aha..znaci mogao sam napisati
"radili smo sataraš i pečenu piletinu" :D šteta potrošene tipkovnice i web prostora :D |
Bemti kišu, ali to me nebude spriječilo da idem peć roštilj.
|
biftek u umaku od zelenog bibera, piletina sa pecurkama, brokule, tikvice i pomfrit, 3 redbulla 3 votke 1 cigara cohiba
16.kolovoza dana gospodnjeg u luksuznom restoranu na Crnogorskoj rivjeri samo za dobro uzgojenu klijentelu u drustvu jedne hostese iz Osijeka... patite :) |
Roštilj po kiši.
http://pce.hostili.com/images/Rostiljpokisiqv55.jpg |
taj se suncobran nije zapalio samo zato sto je s gornje strane padala kisa inace letili bi kanaderi :)
|
Misliš da bih ga gasio nakon nekoliko piva.
Uzeo bih fotić i slikao kako gori. :D |
Danas bude pire-krumpač i filana paprika:)
|
|
Citiraj:
Citiraj:
@Hamm kako si mogao samo uvaljati rižu :nono: u to divno povrće. Jučer prasetina koju je spremila mama :) a danas jelo još nije na vidiku :D |
A kaj fali riži? :)
Ja danas pire, sos paradajz i pohana teletina :) |
Maloprije sam se ubio u ostacima jučerašnjeg roštilja, ostalo je još malo i za večeru.
Tak je to kad sam za 4 osobe ispekao 4 kile mesa + kilu i pol pomfrija + salata i domaći kruh. |
Ubio se ko PRASAC :)
na kraju je bilo: zagrebački (unutra je bilo sir i kulen) pire prumpir mješana salata (paradajz, krastavci i paprika) bučnica štrudla sir :zdero: |
Citiraj:
|
http://pce.hostili.com/images/1rt4x.jpg
http://pce.hostili.com/images/2sxq5.jpg http://pce.hostili.com/images/3a4vi.jpg :zdero: Sa sinočnjeg roštilja :zdero: Kile mesa i litre piva :chears: Šteta samo što mi sestra uzela digitalac :kafa: |
Brancini na gradele preliveni sa prigodnom morskom tocom od maslinovog, cesnjaka, soli, persina i ruzmarina.
Salata paradajz i luk. Morski pozdrav (jos uvijek) :) |
Citiraj:
Salata paradajza, paprike, krastavaca i luka. Zagorski pozdrav (jos uvijek) :D |
kaj se sataras pomijesan s rizom ne zove đuveđ?:stoopid:...as in, to je legitimno jelo :D
enivej, vratila sam se od mame s hrpom pečenih paprika, bučom (bučnica je već smotana i čeka :goood:), paradajzom i grožđem a kolopala sam svinjske šnicle dinstane s paprikom i vrlo malo paradajza i krumpir s peršinom |
Jucer se prezderao rostilja i danas nastavio u istom stilu. Samo je problem kaj sam izmedju obroka stalno jeo slane kekse s kimlom. Ergo, smrdilo je tako da sam spavao s otvorenim kucnim vratima :D
|
Za večeru naručili pizzu picante iz Plime.
|
Za večeru bude domaći sir, vrhnje, malo pršuta i komad štrudle sa sirom:D
|
ja sam se nakrcal štrudle sa sirom ali sam i dalje gladan..mislim da bi sada s guštom kebab ubil... :)
|
Citiraj:
|
danas grah sa kobasma.
|
Mahune i faširani danas.
|
Danas odo na pizzu :)
pizzerija DG Andrije Žaje :P kod doma sporotva..jedna pikant a druga kombinovana :D |
evo baš dobio od rođaka slavoski kulen:zdero:
pa napravio sendvič slavonski kulen čajna kruh majoneza cappuchino i film knjižnjićar :zdero: |
uf, upravo sam se ubila sniclima u umaku od paprike i paradajza (kao sataras samo bez luka :D)...to sam jucer zapocela a jutros zavrsila i nosila si na posao za gablec
naime, obližnje "gablec mjesto" je povećalo cijene pa smo odlučili bojkotirati i sad si sami nosimo gablece od doma :D...nije to ni lose mogu reci |
Grah+kobasice :)
|
a danas neke cevape izgleda tucem :)
inace kada cemo zdere? |
Przene lignje (cijele, onak od 18-25 cm duzine, prakticki lignjuni, cijelo jato) i pohani patlidzani.
Cekaju me doma. EDIT: Kak je fora kad je punac doma. :fiju: |
Citiraj:
Na primjer 29.08? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:24. |