![]() |
Ručak
Carsko meso, pire krumpir, domaci paradajz 2 ladne zuje :) |
Ručak bude nakon utrke-juha, mladi roza-krumpač i "komadić" carskog sa kožom (još sam ga sinoć nasolio:))
Matovilac, raženi. Za promjenu-hladni gembač:D |
Citiraj:
U Zenici sa "ninom" je bilo odlicno, pozderali smo cevape koji pizza zeni nisu nisto bili, nakon toga posli na utakmicu Celika i FK Sarajeva :D sve u svemu meni je super bilo, drago mi je sto smo se upoznali. Za nekih 2 tjedna bi se i on trebao javit pa cemo napravit topic gdje cu bacit slike i dozivljaje sad idem u more...:beer: |
Jucer strusio roshtilj na vixi, danas ostanjke istog :D
http://max-save.org/pix/z5qef70.jpg (~800kB) |
dinstane mahune s paradjzom, paprikom, lukom, krumpirom i svinjski snicli (mahune i ostalo povrce sam dinstala na masnoci na kojoj su se pekli snicli)
bilo je jako jako fino :nuts: za desert: ledena lubenica :) |
Danas sam delal, maloprije se dovuko doma.
Na poslu sam pojel burek (ftw ! :D ) i sad 6 šiševa kaj su mi ostali od jucer od rostilja. Naravno lepinja uz to. Hvala Sraletu i tomi koji su mi pravili drustvo da mi nije dosadno na pauzi ! :) |
di delas?
|
Pozdrav sa direktorske fotelje. Žderonja se jutros vratio doma. ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
nema me 3 weekz... probat ću vas pratit tu i tamo sa blekberija, ali nekako mi smrdi da će to biti vrlo rijetko :) |
Idem se ubit sa ostatkom carskog i hrenom, nakon toga budem malo gledo pod kapke:D
|
Citiraj:
Razmišljam si da bi mogao početkom devetog mjeseca, ako bude lijepog vremena još 20 dana na more. Pojeo sam sad 2 velika hotdoga, malo sladoleda i sve ću to zalijati sa Tuborgom. Prava prilika za one koji podnose Prima pivo u konzumu imaju akciju 8x0,5 bez kaucije za 37.99 kn. Komad je 4,74 i još možete na flaši zaraditzi 0,50 lipa na otkupu ambalaže. :D |
jebo ovo odo ja raditi kod tebe..kaj imas 100 dana godišnjjeg?
ja isto vjerojatno odo opet u devetom mjesecu u tjedan dana sam nabacil kilu i pol na sebe..malo boje..procijedio hrpetinu hrane i cuge :) |
eh, da barem ja imam nekaj na moru pa da mogu ici kad mi se sprdne i na dugo...ali kad nemam :( pa si onda jedva i tjedan dana priustim
enivej, kuhala sam "ono kaj se ovjde ne spominje" :D a sad se hladim lubenicom |
Citiraj:
Imam minimalno 42 kalendarska dana godišnjeg, ali u stvarnosti je to oko 50 kalendarskih dana. :D Pa se još k tome dodaju slobodni dani, a to je kad si doma, a vode te kao da radiš. Onda su tu još za svako davanje krvi po 2 slobodna dana i tak. Pa onda dugotrajno bolovanje i tak to. Skupi se. |
I jos povrh toga beneficirani radni staz IIRC :)
|
Evo Lihto i ja si napravili jedan fini roštilj :) Super bilo :)
http://pce.hostili.com/images/Slika028sfh4.jpg http://pce.hostili.com/images/Slika029yxbr.jpg Ne radi thumbnail na PCE img hosting, neznam zasto... |
Citiraj:
|
Citiraj:
@AMD slabo je to, mi dajemo krv samo kad moramo ali ne zbog dana. Recimo da godišnje radimo ~100 dana x 24h ali isto tako ~265 x 24h se bude doma, bolovanje ?? Nema potrebe za tim...:kafa: |
Ostaci pizze za veceru u mikrovalnoj :nuts:
|
Citiraj:
Ja sam jedne godine dolazio na posao samo 100 dana po 8 sati. :D Jedini čovjek kojega ja znam da radi manje od nas dvojice je Jelc. |
he, he - direkt u oko :D pito me Jelc jel ti može dat bananu zbog ovoga. Čist da pokaže da neš radi :D
|
Smrad na državnoj sisi:D
Zed se bar ne hvali...:p Danas moja omiljena papica-pire, paradajz-sos i junetina:nuts: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Jedini razlog stos ja ne hvalim je sto se mi u nasem min ne điberimo po bolovanju ko ovi mupovci:nono::nono::D:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa nije ZED u Mufu. :D |
Danas brza hrana-domaći pomfač i četri krmića na naglo:)
|
Zdebljal sam se 5 kila na moru, sad jedem samo lagano.
Cijeli dan do 16:00 sati sam bio na običnoj vodi i dvije kave. Onda sam pojeo 6 šnitica veprove salame sa isto toliko šnita sira bez kruha i popio mali jogurt. Odvozio 10 km s biciklom. Sad papam lazanje sa tikvicama. I to je to. Žderonja na tesanju linije. :D |
Citiraj:
|
ubio burek od sira i mesa u romaji...dobro je :)
|
Vratio se od frenda, prezderali se divljaci, krumpira, rostiljki i onda to fino nalozili sa 2 gajbe ladne zuje. Sad sam spreman za krevet.
|
PoŽderao nekakav bijedni ostatak suhe kobase da mi se više ne levati po frižideru:D
|
Behold n00bs, 'ts a speshul day indeed:
Jedem čvarke jesssss :D :D :D :goood: (samo za one koji znaju kog imam za ljubimca -> ) |
Pa, kud sa hazijem na Žderonje pobogu?:D
Trebaš recept ili si se samo htjela pohvalit?:) |
Samo sam se htjela pohvalit :D Sljedeći put osvajamo prvu nagradu :p
|
Citiraj:
|
Moj frend je isto nabavio zeca. 1000 kn po kili.
Kad ga je vidio bio je živ, ali vražja životinja mu je pregrizla štosdenfer i kiler. Kak je bio mrak nije vidio da je kiler probijen, a zeca je stavio u gepek. Dok je došao doma zakuhao auto, probio dihtung i još 100 čuda. Sad ga taj zec košta oko 4 soma kuna. Jebeno skupi paprikaš. :D |
jucer se ujutro budim a kad ono u kuhnji
http://img.w3dizajn.net/images/D00139lpmf.jpg http://img.w3dizajn.net/images/D00140k0ra.jpg :zdero: jutros sam dovršio ostatke :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:38. |