![]() |
kakva linolada... bjeeeeži čovječe (reklame) :)
našao sam u mercatoru nešto samo white čokolada, zaboravih ime + onaj hrvacki dućan sa pralinama u ilici ako se ne varam imaju samo bijelu čokoladu u piksu za žderat, to je par prefino. |
da?opa zaletit cu se tamo pogledat....
:D |
burek sir + štrudla od višnje :)
i jogurt :p |
I tko kaže da žderonje ne prate modu?
Valentino moda :lol2: nije photoshop da netko ne bi pomislio :p |
lol, neko isporučio zamjensku blagajnu bez da je podesio headere za ispis :)
|
Danas klasika-ostatci od jučer:D
Juha i mesina, pitu od jabuka sam riješio u svoju korist. Upravo nagovaram ženu da radi parfe-tortu od kestena:nuts: |
Danas zena sprema jotu sa rebarca suva :D mmmm
|
za večeru roštilj od jučer i juhica iz vrećice :)
|
kulen pod / 45 i sir, obicni bijeli kruh i majoneza... evo upravo se prerađuje u mom trbuhu...
|
@zwer54..gorijet ćeš u paklu :) majonezu na kulen? ccc
rađe ubodeš malo ajvara s tim :p |
Citiraj:
|
ja sam se tako napalila na kestene i odem kod lokalne tete koja prodaje kestene, donesem doma dva tuljca kad ono.....vise od pola pokvareno :(
sad kuham jaja :) od kojih ću napraviti punjena jaja (majoneza, senf, sir) :)...finooooo |
Danas sam pojeo 2 ipo komada lazanja i otišao na spavanje pun. Sad sam pojeo kesten pire i idem se izležavati :smoke:
|
Citiraj:
|
sir, kulen, ajvar, kiseli krastavci i svježa paprika to je posao :)
i poslije toga nagneš pivkana i ko nov si :) |
jedem nutelu žlicom i pijem earl gray sa mlijekom.
u šalici. :D |
Nino i Zippo, plačite :p
Danas imam za ručak pizzu. :D |
zobam zobene.... i psihicki se pripremam za skolu.....
al na putu do skole svratit cu u medu (fast food a ne pivnicu) i maznut jednu oljeskavicu sa sirom i sunkom....i porcija pomfrija=25kn a ubijem se svaki put.... |
gablec:
kokošija fini mini juhica 8dkg šunke u vlastitom soku velika lizika veliki sirni namaz acidofilno mlijeko sve u svemu jako fini gablec :) @svi..ima di kupiti pljeskavice punjene kajmakom? malo sam bio zujao po konzumu pa nisam vidio a htio bi to jesti :) |
kupi pljeskavicu i kajmak, donesi meni i bum ti ih složio ako ne znaš :D :D
mislim omg hamm. |
nebum smetal tebi i ženici :p
znam ja to sam složiti samo kaj nemam cajta i malo sam lijen :) |
Citiraj:
|
ccc pa necu to zmješati odmah :)
najprije pojedem juhicu i onda negdje 15ak minuta kasnije ubijem sendvič i acidofilno mlijeko :p |
Danas za večericu lazanje, pokrkao 2 tanjura, kasnije se ubio u čokoladnim bombonima punjenim likerom, sad drapam nutelu ( prethodno ohlađenu u fridge-u da zalogaj duže traje ) :D žlicom :D, jako velkom. :D:D
|
škrtico i bogohulniče... nutela se jede isključivo na sobnoj temperaturi da ne pruža otpor prilikom grabljenja velikih zalogaja :)
|
Citiraj:
Ne! :D upravo suprotno, što hladnija to duže traje "obrada" ustima :D , a to što imaš slabića kokji ne mogu zarinut žlicu =D. Topla VS Medium temp. VS Hladna - u sladoledu :zdero2::zdero2: |
Ja sam sad pobrstija 2 male pizze. :D
|
ajmo anketa :D
|
došao doma a kad ono graf i kobasice :D
predobro :) |
eto ja nešto bezveze vecerao i sad kolumbo za desert jedem... :(
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:29. |