![]() |
Citiraj:
|
:D Mi grickamo pizzu umjesto noktiju a i dlakavi smo . Zavidan ? :D
Veceras smo dobili :banned: od ninove zene :o , nema pizze narednih 3 dana :D:D |
nope:D, jadna ta žena...:D
Ali poznavajuci vas, prvom prilikom ce te se iskrast negdje na pizzu... |
Danas juha i nekakva pizdarija, našla žena recept na netu pa hoće probati...kakti se na velike šnicle stavi svježi sir, buđola, gljive.
Zarola i ispeče u pećnici...bumo vidjeli kaj bude iz toga:) Šalata-matovilac. Za desert ostatak pite od jabuka. |
Danas za ručak bude goveđa juhica sa taranicom.
Govedina sa hrenom. Pohane male bocice od pilečih krilaca i bjelo meso, riža sa šampinjonima i cikla. Za desert oblatne nafilane kremom od mađarice. Edit: Došlo je do male promjene plana nakon pojedenog ručka i deserta. Žena je odlučila napraviti breskve u lisnatom. :nuts: :zdero: |
moram ja već jednom probati napraviti te breskve u lisnatom :), mislim da imam recept negdje :stoopid:
danas za ručak: piletina u umaku od senfa, njoki i crveno zelje na salatu desert: banane s nutelom :nuts: sad si pijuckam jedan gin tonic :D nakon svega i psihički se pripremam za idući tjedan btw, ako se nadjete na velesajmu dođite me posjetiti jer ću ja visiti tamo po cijele dane :( |
@flare
Sad je moja žena vidla da piješ pa je odlučila napraviti si RedBull-Šumsko voće. A kakav je to sad velesajam. Informatika ili ??? |
danas sam jeo roštilj
stari ispekao na balkonu :) bilo je ok vrijeme pa se roštilj okrenuo :p |
Ima tih breskvi u lisnatom za kupit u Klari, gotove. Barem ih je bilo prije nekoliko godina
|
jedem nutelu.
žlicom. |
Citiraj:
|
Citiraj:
inače, ne volim slatka pića (osim pina colade s čokoladnim mlijekom :fiju:) @ buguca - ma da? gdje si to vidjela? u nekoj pekari njihovoj? baš prave breskve (ne pekmez) ? :stoopid: |
Da, vidla sam (i kupovala) to kod njih u onim kioscima njihovim. Konkretno, onaj na okretištu u Dubravi, ne bih znala di su Klarini kiosci ovak iz glave. Jelc? AMD? :) Al su bili gala; veličine su šake, (ili polovice muške šake), izvadiš iz škrinje, odma u rolu s njima i za pol sata su njami. Punjenje je bilo fino; ne znam dal su bile prave breskve il samo onaj gusti kompot u komadu, al čist sumnjam pošto se to transportira škrinjama... Ak naiđem, javim ti ;)
|
Citiraj:
bdw-pa kaj nismo već pisali taj recept za breskve na forumu? |
Ekipa evo i mene sa puta
Bio in da Bosnija grad sa imenom Zenica Sri-Krenulo se na put ,kisa uzasna ,radovi na putu ,jeo sirnicu....,dosli za 9 sati (inace mi do tamo ima 366km ,ali pola brda se odvalilo i radovi na putu ,detalje bolje ne pitat :D )i udari po cevapima + luk ofkors Dan prvi gotov :D Cet-kroasani sa sunkom ,iso gdje se taj dan ide ,rucak cevapi (+ luk ofkors ) ,vecera -ista stvar Pet-kroasani sa sunkom ,shoping ,baka spremala ribu ,kuglana ,vecera vec poznata (cevapi + luk) Sub-Dan koncerta (Deep Purple) ,puding ,baka spremala piletinu ,hodanje po Sarajevu i spremanje za koncert (u prijevodu) --> cevapi (sa lukom -koje cudo :D ) i kebab sa svime sa hektolitrima pica. Na koncertu je bilo je prejako ,samo cu to rec :fiju: Ned-Putovanje na poznatu lokaciju ,vecera kroasani sa sunkom i pisanje izvjestaja zderonjama :chears: |
Svaki dan kroasani sa sunkom... :D
Ja sam jeo sir s placa+mileram+na kockice narezani spekvurst+puno cesnjaka+kuruzni kruh s placa. DomaČe je domaČe! |
Pa, nije to loše...otići na Deep Purple i usput se usvinjit ćevapima i pivčugom:)
|
Sastav pive na koncertu
3/4 pjene ,malo vode iz pipe i tu i tamo koja kap bezalkoholne pive Sve to u plasticnoj casi -->cijena ~10kn Ostala pica: Kola ,neki "prirodni" sokovi i reb bullCijene: Sokovi ~8kn ,Red Bull ~16kn |
Večera špageti i ragu, još malo na kompu a onda u krevet..
Nešto me glava boli :S |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nope :D ne zvacemo pizze po raznim cumezima tj.restoranima :D Domace je domace, slijedeca je kod mene samo da dogovorimo termin :chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sisa-odvratan si:D |
možda, ali je nutele manje u posudi nego što je bilo prilikom otvaranja, a u glavi mi je čokoladna nirvana :D
|
malo sam se "podložio" prije spavanja: juha sa rezancima, krumpir, cikla i pohano meso, knegle od šljiva, i za desert čokoladne napolitanke...sad to sve skupa zalijevam sa cocktom...imam i puding...al ne bude niš od njega, hoću mirno spavati...
|
Ja imam dijetnu večeru.
Sir, vrhnje i malo suhe kobase... |
Nemorate vjerovat ali meni zena veceras spremila pizzu :D, jbga ostalo tjesta od jucer.
|
Citiraj:
|
Cca 5kg matterijala :D
|
Citiraj:
najveci gust je otic do metroa- 2.5 kg linolade, i slijedi cca 2 dana overdosa sa secerom.....ako i 2...:goood: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:56. |