![]() |
Daj mi odaj koja je shema u tom fresshu? Meni je to tak tak piva..ono ok je..ali da biram radije bi tubor green koji je na akciji i dalje u konzumu :)
|
Citiraj:
|
u pećnici - domaća pizza :)...sigurno ne onako dobra kao kod nine :D ali bit ce ok :)
...bili smo danas u cco i navratili u onaj bosanski restac - pala je pita zeljanica :slin: a beren je mazo po baklavi :) |
aaaa pita zeljanica, picaaa ajmeee ti dobro jedes :D
|
Citiraj:
I okusom, a cijenom razlika par lipa. Ako nabasaš na pakete 5x0,5 litre + čaša po 29 kn to je super. Ima ih u Konzumu. Mislim bilo ih je. E da i flašu dobiš gratis koja je po 1,22 kaucija. :chears: |
Maznuo danas za rucak pire, shpinat i hrpetinu jaja na oko... litra mlijeka i gotov sam :D
|
Citiraj:
Inace nisam fan bas tih light vodenjak piva, vise volim "tesku vodu" sa preko 5% alc. AMD-ejac, je taj Tubac nije nepovratna boca, ha? Znam da su nekad bile akcije s tim bocama u paketima, kao i onaj plavi Bozicni iz Srbije, ali su bile nepovratne... |
Ja sam sebi uzeo tri pakovanja Tuborga i dobije se 5x 0,5L pive + casa od 0,5L za 24 kn :D.
|
pa ja već imam set od 4 cijele i 2 razbijene... to uz večeru taj paket derneš, a kupuješ isključivo zbog čaše.
|
Na ovima piše kaucija 1,22 kn tak da imaš flašicu za iduću kupovinu, ali u krajnjem slučaju možeš dobiti za nju 50 lipa kao i za plastičnu.
@Vejta Nije mi jasno di stoji šesta flaša, ako u pakungu imaš i čašu od pola litre? |
ili nisi đu pa baciš flaše i kupiš novu buksu :D
|
Pardoncek, sada sam isao gledati kutiju i ima 5 flasa :fiju: . And yea kada sam kupio ta 3 pakovanja iduci dan sam osvojio set casa od Bavarie :) (koliko sam je popio bio je i red da osvojim nekaj).
|
Citiraj:
Sta je to ? :respekt: ako to pojedes zastopat ces guzicu :D:D:D |
Be3go, jebena ti vecera..:D
jel znate onaj osjecaj kada vam se zeluac zaljepi za kicmu? To ja trenutno osjecam i idem sad pojest neki sandwich..ili burek...burek sam vec danas jeo tak da bude sandwich.. |
Srale ti si cijelo ljeto na burecima, ha? :D
|
Citiraj:
ode auspuh :D:D:D vecerica : jeger, pomidori, paprika potjerano dolje Zujom :D |
@srale: daj cimni tora da ti promijeni nick u burek :D
@bego: nauci se optimizirat slike i OT si sa tim glupostima na ovom topicu :p |
Citiraj:
Sad sam utrpao 2 u sebe.. Citiraj:
:D:D |
Ja špagete i ragu i zelena salata, od kad sam na godišnjem cijelo vrijeme jedem sad sam imao 5 obrok a dignuo sam se u pol 1 :D
|
sta ti vrijedi Buljo..mozes ti jest 10 puta dnevno..i opet pizdarija kad vjetar vani puse:D:beer:
|
Citiraj:
ish čupavi :D nisam mogao izdržat pa sam si slozio sendvic od tirolske, majonez i nekog sira :D sad odmaram :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Inace bas sam si slozio jedan topli sendvicu u tosteru - zazelio sam se hrane tog tipa. |
upravo sam večerao 3 x ove :D
|
Spameri, nije ovo MiD:fuming:
|
sto je MiD? zbunj
enivej, ispekla sam srneci hrbat (kolac, da ne bi bilo zabune) :) a za rucak, peceno pile i krastavci s vrhnjem na salatu ;) |
Thread Mladež i Droge:D
Ja bum danas najvjerovatnije hitil juneći vrat na električni roštilj, pire-krumpač i šalata rajčica/krastavci:) |
Citiraj:
Maloprije sam došao s fuša. Postavljao sam knauf. Žena bude podgrijala vinski gulaš koji nam je ostao od jučer, a onda plaža i kupanac. Navečer smo pozvani na roštilj. :zdero: |
Ja navečer buzara :nuts:
Dagnje. |
Citiraj:
|
Ja volim samo jest :D
Danas postim do večeras,a onda šerpa i onaj tupi nož i udaram.Nema predaha do :puke: :roller: |
Pa šta će ti tupi nož?
Dagnje su poluotvorene. Samo otvoriš do kraja, srkneš meso i sa prvom slobodnom polovicom školjke zagrabiš saft. Mi smo jedne godine radili dagnje na zagorski. Kao radit ćemo kotlovinu. Ubacili luk, papriku, paradajz, mrkvicu i drugo. Kad je saft bio gotov ubacili smo 5 kg dagnji :D i zalili sa pola litre crnog vina. |
Pa ja s njim meso odvojim od onog bijelog kurca kojim se drže za ljušturicu.
Nisi valjda mislio kako otvaram one koje se u procesu nisu otvorile :D |
Za gablec 2 tanjura gulasa od srnetine, sad stigo doma i tamanim Milku champiolade :zdero: :beer: :D
|
Citiraj:
ja ću čini se brzo iz 100+ kluba :( kako sam počeo radit u pekari (vruće) osjećam se lakši, nisam se vagao jos ali budem. inace ne jedem navečer ali sad kad dodem s posla moram nekad pojest :( :hitthewal: |
ja sam danas ubio lignje i doma sam se vagao bez odjece :p imam 110kg..znaci 6kg sam pao :) dobar sam..bez brige nejdem ispod 100kg ;)
|
jucer sam ubio opet bucnicu!! slike navecer :)
|
dosla mi je mama i sad je kuhinji i kuha filanu papriku :D
i donesla je domaceg paradajza i paprike i buče ...znam kaj cu sutra kuhati ;) |
ja 2 dana zaredom jedem njemački specijalitet "schweinbraten"... Kare u nekom umaku, predobro... Nemožeš prestat jest, ideš u teretanu i baviš se sportom, ali opet sve prođe u trbuh ovog ljeta šta se jede, kakva dijeta :D
|
pojel si kebab i popil žujkana vani u birtiji :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:48. |