![]() |
Joj čitam i plačem, nagovorit ću ja staru da napravi pizzu sutra. Pa ćete vi slinit :p
|
Citiraj:
Mi sliniti ? :stoopid: Mi samo slinimo kada sjednemo ispred pizzetine :D a placemo tu i tamo od ljutih feferona Pa ti sad placi :D Sutraaaaa pizzetinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hehehehe :D |
danas nisu pale lignje ali je zato pao sendvič od velikie lizike, čajne i tilzita :p
vidite nije losa ideja ovo za pizzu...budem si slozil doma jednu za vikend :p |
Nino pokrenuo lavinu picoljubaca :D
Daj pizze svimaaaa :D |
Taj nino će se pretvorit (ako već i nije :stoopid:) u jednu veliku picu. :D
Danas za ručkić - bolonjez :) |
Danas samo malo šarf kobase na masti malog pu-ajceka i gore pet strajbanih jaja:)
Kisela paprika. Desert-pita od jabuka. |
Citiraj:
Pravilo br. 1. za žuljbu : NEMA ŽULJBE BEZ ŽUTE MRKVE ! |
Citiraj:
Sa bažulom sam se već ubio, planiram za drugi tjedan sarmu:nuts: |
|
Citiraj:
ovaj...ja za večeru nekaj laganijega..jaja i špek :zdero2: |
sinoć draga napravila musaku (krumpir,juneće mljeveno meso,neki preljev od sira itd...),danas paštu verde s šunkom i buđolom,sada se rade palačinke s rafaelo preljevom...sutra u NK Trnje na večeru,teletinu ispod peke s kiselim zeljem i na ponoćnu premijeru u cinestar na film i kokice :D kakat ne stignem :D:D
|
Citiraj:
Sladoled? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kad otegneš papke trebal buš dvije urne, jednu za pepeo, drugu za čvarke:D |
Danas pizza :D
|
koji obrat situacije i totalno iznenađenje :D
|
Ja jučer skočio do placa i uzeo kilu i pol šampinjona (pola običnih, pola smeđih), upravo se radi saftić sa junetinom i gljivama:nuts:
|
Citiraj:
ja sam odustao od rađena pizze. sutra radim roštilj :) to je bolje od pizze :p danas sam imal pečenu govedinu s keljom na lešo i malo salate reklo bi se poprilično skroman ručak :stoopid: ali ako se uzme u obzir da je bilo puno svega to bolje zvuči :p |
Ja sam se morao snalaziti sam danas. Juha od gljiva iz vrecice (firma je neka hrvatska i ima bukovace u imenu, nemrem se sjetit) i pomfri su mi super ispali al ne i lignje :o. Bit ce bolje drugi put :)
|
Citiraj:
Toga uvjek napravim htpu da imam za škrinju... Citiraj:
Doma ih napravim pečene u pećnici, u rižotu, punjene sa pršutom i sirom i slično-ne želim gubiti vrijeme i živce više na pržene:) |
Isprobao sam električni pekač.
Ubacio brdo krumpira, malo piletine, jednu papriku, jedan luk, jednu mrkvicu, 2 režnja češnjaka, list peršina i celera. Malo papra jer nesmijem soli. Ispalo je OK samo da je bilo malo bolje posoljeno. :( |
kornfleks ujutro, tuna sa povrćem za ručak, grancereale keksići između i 7km trčanja :goood:
čekaj :stoopid: jesam na pravom topicu?:kafa: |
Imaš topic o zdravoj hrani.
Tam ću se i ja preseliti. :( |
Citiraj:
Zato ja ne idem doktoru :nono: : na prvi pogled ja amater vidim 20kg viška, kutija cigara dnevno, ništa kretanja, stresan posao, nezdrava hrana, a ni alkohol mi nije stran. A što bi tek profesionalac našao :D |
Citiraj:
ban. :D |
|
Za***i više s tim, dosadan si :D (sweeeet...)
Ja sam malo prije jeo pizzu, iz rubelja, sa feferonima, uf kak su im ljuti feferoni, bit će problema sutra na wcu :D |
Citiraj:
http://www.max-save.org/images/281092PB030148.JPG |
Citiraj:
Joj ubio sam se :D Sutra dijetica :fiju: grah sa kobasicama :D |
da zamijenite te masline sa kockicama špeka jednake veličine, na nešta bi već ličilo :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:55. |