![]() |
Citiraj:
|
jel moze netko probat nicehash eth ?
jel radi ili je down ? meni javlja socket closed by pool a isprobavao sam hive os.. i kao da me banalo ip promjena ne worka kod kolege vidim da se statistika i dalje vrti |
Citiraj:
|
Za XVG, kako spojit Electrum wallet koji se ne spaja na server? očito treba servere, gdje ih naći?
Koji algoritam za AMD kartice se može koristiti, jer blake2 više nigdje ne radi... zpool+blake2 uzima 2%, zato gledam da li može neki drugi algo ili da majnam na zpoolu? |
Server za Electrum wallet
e1.verge-electrum.com : 50003 Za pool trenutno isprobavam antminepool.com, ali ne mogu još reći koliko daje. |
Ne znam gdje bi pitao pa po obicaju, svaštara! Post iz usluge frendu, ima restoran i htio bi primati kripto... a bitpay i coingate imaju velike naknade... pruza li kakva HR firma uslugu naplate preko kripta? Pozeljno ETH, kad ga vec svi imaju, a i manje su naknade... jer otici na cevape i pivu pa to platiti 40 kn i onda jos 20 dolara naknade za transakciju i nema nekog smisla.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Meni danas nicehash, uzeo,od 0.00242355 BTC fees -0.00020000 BTC
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dosad sam slao na coinbase,besplatno,ali oni deru kad šaljem na bitpandu.Ovo je išlo na bitrex.lp
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ocito su crypto tvrtke jako krenule s marketingom u africi.
Pogledajte bannere na konopcima i print na sredini ringa.. Mec je odrzan u Johannesburgu u Južnoafričkoj Republici.. http://sport.hrt.hr/431817/pupek-bez...etskog-naslova Na stranu sto je mali Pupek smijeh i sramota za HR boks :) |
https://www.ccn.com/bitmains-profits...-analysts-say/
Mislim da bi onaj CEO iz Nvidie trebao dobiti nogu. Rekao CEO Nvidije da je prodaja GPU minerima samo mali dio njihovog kolaca. A sad vidimo da ih Bitmain trvtka uskoro ce prestici po profitu, a njihov dio kolaca je samo u miningu. Ja mislim da bi tog CEO iz Nvidije trebalo napucat, jel ima negdje peticija. Neka unajme novog koji ce nam dat graficke po normalnim cjenama, a ne da moljaka trgovce da ne prodaju graficke rudarima. A ovim nasim financ ministrima bi mozda ovo pomoglo: http://www.altcointoday.com/georgia-...-tax-payments/ Nek se tu ugledaju, koliko bi samo zaradili, nebi se ama bas nitko mucio sa BTC karticama i nekim muljazama jer bi ama bas svi paltili taj porez s BTCom i koristili lovu bez straha. |
Citiraj:
Toliko izgubite i na prebacivanju na karticu, proviziji i tečaju. Ti npr. plaćaš samo 12% jer je u Maloj Subotici 0% prirez. *Zagreb |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da znam, ali kazem da bi bilo dobro da se moze porez platiti Cryptovalutama jer da ja dodjem do Kuna trebam proci 2 konverzije. ETH/EUR pa EUR/Kune ili ako nesto smuljas s racunima ko neki onda imas cak i 3 konverzije i pri svakoj toj konverziji si jos uzmu psototak neki.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Poslano sa mog Redmi 3 koristeći Tapatalk |
A na koji način, kada se proda BTC da gdaxu dobije taj $ da se može fizički iskoristiti, mora li se opet na nešto prebaciti i može li se recimo $ prebaciti na paypal?
|
Citiraj:
- 0 fee za ATM withdrawal do 200 € mjesečno; nakon toga 2% - 0 fee za POS kupnje do 6000 € mjesečno; nakon toga 0,5% - 0 fee za konverziju € u kn do 6000 € mjesečno; nakon toga 0,5% Poslano sa mog Redmi 3 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
http://bitcoinist.com/vladimir-putin...kchain-russia/
Mozda cemo uskoro kopati neki ruski coin? kaze putin oni koji kasno udju u tu novu blckchain technologiju ce biti ovisni o onima koji ju vec koriste. Po tome su South korea, Japan i Kina na dobrom putu, a gdje smo tu mi, Hrvati. Mi cemo opet ko i sve ostalo sto bi bilo dobro za nas, biti zadnji, a sve lose, tu smo prvi... :) |
Ameri se hvataju za pare: Coinbase ordered to give the IRS data on users (2017).
Coinbase Informs 13K Affected Customers Of Imminent Data Handover To IRS |
Citiraj:
|
Koliko znam, CryptoRuble se neće moći kopati i bit će ih teško nabaviti preko mjenjačnica. Plan je da tečaj trajno nude 1:1 s papirnatim rubljama i zbog toga će ovisiti o njihovim bankama. Vidjet ćemo kako će to završiti, coin su trebali izbaciti ovaj mjesec, ali je odgođeno za sljedeću godinu. Na Cryptopiji postoji neki CryptoRuble CRUR, ali je scam.
|
|
Citiraj:
|
Da, pokrali 4700 BTC-a, svaka im čast na tome :D
|
Citiraj:
Treba i to znati. Al kad pogledaš da su oni utemeljili Nicehash, Bitstamp, Iconomi, i to su samo stvari koje mi padaju na pamet, a što je kod nas napravljeno :goodnite: |
Citiraj:
https://bitcoinist.com/slovenia-beco...ain-companies/ |
Ma ja se zezam malo :D
I bolje da se kod nas ništa takvoga ne radi/pokreće jer bi se sigurno više pokralo :D |
Eno Lille coin. Čujem da će najveći hodleri dobiti najveću šansu :D
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Citiraj:
majnam! dižem i masternod! |
Lile će biti posebno naklonjena vlasnicima masternodova ;)
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Koliko se dobije za kopanje po p***? :D:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:10. |