![]() |
Citiraj:
Samo ga do danas nisam nigdje vidio za kupiti... |
Ima ko kakav dobar recept za kolače od banana??? :D
|
Jelc ima sigurno :D
Danas pizza :zdero::nuts: |
Pa ti svaki drugi dan jedes pizzu...
Danas navodno jedem zagrebacki. |
imam ja recept za kolace s bananama :)...napisem recept kad dodjem doma ;)
za doručak: dvije puter štangice i hrpa mortadele nutra :nuts:...i :kafa: |
Uf uf uf uf
na cvjetnom se prodaju kobase u pecivima pojel sam derbicinku pa sam si odmah naručil od kolege još jednu :p njami njami :p |
[QUOTE=flare;855784]imam ja recept za kolace s bananama :)...QUOTE]
mačje oči...zakon...! sad sam pojel 4 šnite kruha s nutelom, al sam napravil zaheb...jer vidim da imam pohane šnicle, pečeni krumpir i salatu..tak da moram i to probati.. |
Ja sam jučer za večeru pojeo kebab sa puno ljutog umaka, paradajzom, lukom, zelenom salatom i ljutim feferonima :nuts::zdero2:
|
Citiraj:
ja sam upravo maznuo onu drugu derbicinku mislim da bum jos jednu negdje oko 5 kada draga dode u grad pa bum s njom pojel :p naravno..ja jednu ili dvije a ona jednu :zdero2: |
Bez nje, zvao ali se izvlačila na neke dejtove i tak slično :D
Važniji su joj dečki od hrane cccc :p |
@buljo...zakaj imam filing da muljaš :D tj. sada vam je već neugodno priznati da ste opet bili na kebabu :D
kak meni nije bilo bed priznati da sam bio s amdejcem na kavi a pogle njega i pogledaj bugicu pa razmisli :D nhf.amdejac :D |
Ak toliko jako želiš s njom na kebab pitaj ju a ne tu mene tlačit :p
|
Citiraj:
niš idem se tješiti u čokoladnim napolitankama :) |
Hahahaha
Kad te čuje..... :D |
Slušam ja sinoć nalaze krvi druga organa-na kraju ispada da mu čak i fali neka vrsta kolesterola...to me je tak gadno zabrinulo da sam danas preventivno strajbao šest jajca i lupio ih na mast malog pu-ajceka na kojoj sam prije prepekao malo špeka i kobase:D
Mislim-nema smisla da si sje*em zdravlje sa manjkom kolesterola, to bi fakat bila teška ironija za jednog pure Žderonju:p |
Citiraj:
|
Citiraj:
Buljo warning :D http://www.max-save.org/images/584171PA310142.JPG http://www.max-save.org/images/453541PA310143.JPG |
Jel se mogu ja iduci put s Ninom dokantat u Umag? :D
|
Citiraj:
Buljo ne vjeruj mu, to ti je on pred par godina slikao negdje pizzu i stalno pici jedne te iste sljikice :fiju: :D Nego nino kad cemo spicit opet jednu pizzetinu ? :zdero: :D Trenutno sam na poslu i gladan sam :o a kad sam gladan onda sam i gadan :D |
Ma nije frka, uskoro cemo, dovoljno da nazoves tajni broj, znas koga i dogovoris svojim umiljatim glasicem :D
|
Citiraj:
Ako tako nastavim dobit cu :banned: :D |
prekasno sam se porbudio za doručak pa bu sam nekaj malo pojel prije ručka
http://www.imagesforme.com/viewer.ph...87DSC00698.JPG dobar tek :p nakon što sam ovo gore pojeo uvidio sam da će mi to biti premalo do ručka...stoga sam si složio jedan mali sendvićak...sir, mortatela, majoneza, senf :p http://www.imagesforme.com/viewer.ph...57DSC00702.JPG malecki je ali eto budem preživio do 12h |
Danas idem kod punice na ručak.
Iskreno mi se neide jer če mi biti muka. Gledat, a nesmem jest. Spekla bude odojka. :( Najrađe bi ostal doma da to ne gledam. :( |
ja cu danas poriluk sa suhim mesom :)...vec odavno nisam jela poriluk i bas se veselim :)
jucer navecer sam jela pizzu s prsutom i sad sam uzasno zedna...ne mogu se napiti vode, strasno :(....ne smijem vise jesti prsut navecer jer sam onda bolesna cijelu noc i sljedeci dan :( |
Nino
Hebo me pas ako jednom ne dođem samo zbog pice u rijeku :D Slikice mljac, okus mislim, vjerujem i znam isto mljac :D P.S. Onaj ko je stavio kečap na pizu onako sa desne strane nek se srami :p (Zippo I gues? :D) |
Evo nasjeckao sam mrkvicu, zena sredila ostatak i danas jedna veeelika zdjela francuske salate i polpete sa mrvicama, njamiiii
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
PS: Zippo je prolijevao suze ovaj put, naime radio je nocnu te je propustio, ono na slikama smo sve ja i jr. smazali. :D |
Danas juha sa žličnjacima, pire-krumpač sa vrhnjem i pohanci od dobrog starog pu-ajceka:)
Hladni Fresssh:chears: |
opet jedem orahnjaču.
dosadno je pa eto :) |
@buljo
bilo je : "Suze liju plave oci ...." - ja gladan i gadan a ninachi zvacu pizzetine :lol2: I okus je mljach :D PS. sutra pizza :chears::D @edit ispravak netocnog navoda pizzetina :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:36. |