PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Žderonje (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5006)

panoramix 26.10.2007. 18:15

Citiraj:

Autor AMD (Post 851176)
Već sam bio kod doktora i vratio se sa 6 uputnica. Nisam niti znao da postoje takve pretrage.

Danas nesoljene dinstane mahune.
Neznam kakvoga bude to okusa, ali rekla mi je moja doktorica da se ne zaj.....m jer da imam sreće kaj me već nije šlag strefil.

Daj se nemoj zahebavati s tlakom, slušaj doktora i drž' dijetu, :zdero: ne bi htel da moram paliti veliki autobus i vozit ostatak Žderonja...:amen:

Amdejac 26.10.2007. 20:25

Našao sam hranu za sebe. :)
Police i piletina na mrvici ulja u zepteru.
Krumpir je na takav način jestiv bez soli isto kao i piletina. :zdero:

Matesonik 26.10.2007. 21:53

Meni pole nisu jestive bez vrhnja ili speka gore... :D

Danas smo u skoli imali svojevrsni interni sajam povodom dana plodova zemlje. Moj razred je pekel palacinke, imali smo protvan zapecenih, veliku kutiju pohanih i 7-8l smjese. Fila: nutella, krasexpress, med, pekmezi, sladoled. Sve se pojelo. Jedni su imali prosjecan cobanac, kulen, spek, ajvar... Da ne spominjem tone kolaca i peciva...

flare 27.10.2007. 15:06

...jedva dišem :)...pojela sam 3 tanjura krumpir gulaša (s mesom, da ne bi bilo zabune :D) i jedno 3 komada pite od jabuka :nuts:

Amdejac 27.10.2007. 16:20

Ja sam smazao tanjur kokošje juhice sa taranicom, naravno neslana, ali bila je OK kad sam ju dobro zapaprio.
Nakon toga dvije pastrve uvaljane u kukuruzno brašno i prelijane sa puno češnjaka i peršina, malo pokapane sa limunom. I to je bez soli čist OK. Prilog kuhani krumpač sa češnjakom i peršinom.

Čisto sumnjam da ću ovak smršavit, ali tlak ću normalizirat. :D

Mr.Black 27.10.2007. 16:28

ja idem sad svirat na feštu, a čul sam da restoran ima dobar meni....odojak s ražnja, čevapi, roštilj, i ostalo miješano meso...naravno da se tu broji i purica s mlincima, pohano s krumpirom...itd...ide tko s menom da kable namotava? :D

zippo 27.10.2007. 16:35

Citiraj:

Autor AMD (Post 852414)
Ja sam smazao tanjur kokošje juhice sa taranicom, naravno neslana, ali bila je OK kad sam ju dobro zapaprio.
Nakon toga dvije pastrve uvaljane u kukuruzno brašno i prelijane sa puno češnjaka i peršina, malo pokapane sa limunom. I to je bez soli čist OK. Prilog kuhani krumpač sa češnjakom i peršinom.

Nis morat ces otvorit novu temu tipa :

Zderonje sa problemima: tlak, secer itd

Ja bi isto morao na dijetu, tlak mi je bio pred neki dan 115/80 :D

Jelc 27.10.2007. 16:58

Citiraj:

Autor AMD (Post 852414)

Meni je tvoja žena danas rekla ovak-kuham mu pileću juhicu i pečem ribu a seronja bu se ziher našel sa Hammom i poŽderal nekaj masno...:D

Dobro, nije rekla ovo o Hammu nego da ideš po donacije ali dođe na isto:)

Amdejac 27.10.2007. 18:01

Popio sam samo jedan kakao i čašu Bandićeve vode.
Hamm mi je svjedok. :D

Jelc 27.10.2007. 20:53

Ja sam danas bio na suhoj hrani...paradajz-juha i tost sendviči.
Večera dijetna-malecki komadić adidasa i sir i vrhnje.

Hamm 28.10.2007. 00:09

Citiraj:

Autor AMD (Post 852524)
Popio sam samo jedan kakao i čašu Bandićeve vode.
Hamm mi je svjedok. :D

:chears:

ja kavicu a on kakao :)

čak mu je i žena uzela sav novac iz đepa da si nikaj za jesti ne kupi pa sam ja moral kavu i kakao platiti :lol2:

:chears:

buljo 28.10.2007. 00:59

Sad sam dokrajčio ragu i tijesto sa puuuno papra.. još mi sline cure.

Pošto ću sad završit u krevetu, uzeo sam se neki čips s okusom pizze. :)

Jelc 28.10.2007. 01:07

Izvadio sam danas "komadić" carskog mesa iz škrinje i upravo se spremam za soljenje:D
Da se fino napaca do sutra...

Brijem da bi sutra (ups...danas) mogao za promjenu umjesto krumpača maznut mlince uz to, onak na masti od pečenja:nuts:

Vuco 28.10.2007. 01:44

Doma pojeo pizzu za ručak, sad navečer kod frendice požderao palačinke z nutellom, uštipke neke, mini pizze, a da bolje ide niz grlo, cugo sokić od nekog voća ^^.

nino 28.10.2007. 02:06

Citiraj:

Autor Vuco (Post 852831)
sad navečer kod frendice

:roller: no comment...:D

tech 28.10.2007. 02:30

Vuco, please tell us the true....:D

Vuco 28.10.2007. 02:45

Citiraj:

Autor tech (Post 852853)
Vuco, please tell us the true....:D

E momci, ovo je thread za ždere :D
Otvorite drugi topic koji se tiče toga kako se troše kalorije, pa ćemo tamo razgovarat...

P.S. Nino, što si maknuo onu gej brojku iz imena ? :D

tech 28.10.2007. 02:51

Ok, a sa ovim palačinkama, pizzama te šopala buduća punica il????:D:D
I jesi mi ti neki zderonja kad trošiš kalorije....:fiju::lol2:

panoramix 28.10.2007. 11:19

Za obed : pohani šnicli od buta, povrtnica na salatu s grahom i bučinim uljem, kokošja juhica za početak. Žuja se hladi...

Thoroughbred B 28.10.2007. 11:28

sinoć bio u nk trnje na bunceku ispod peke s krumpirom i kiselim zeljem,a za predjelo zagorsku juhu...bilo je,pogađate :nuts::no2drug:

zippo 28.10.2007. 11:36

Citiraj:

Autor Vuco (Post 852858)
P.S. Nino, što si maknuo onu gej brojku iz imena ? :D

Gej ? :D
Nije on, Tor je :D:D:D (maknuo mu brojku, naravno :D:D:D)

danas papam sto mi zena spremi :lol2: a navecer pizza, dolazi i nino :D

Jelc 28.10.2007. 11:37

Citiraj:

Autor panoramix (Post 852995)
Za obed : pohani šnicli od buta, povrtnica na salatu s grahom i bučinim uljem, kokošja juhica za početak. Žuja se hladi...

Baš sam se tebe sjetio maloprije:)
Radi se žuljba pa sam se sjetio odmah Panorame i žute mrkve...naravno u drugom loncu se posebno kuha kiselo zelje...
Buncek sam već napol očerupal dok žena nije skužila da ostavljam masne otiske po kući:p

Za danas-juha, carsko meso i mlinci.
Fresssh se hladi:chears:

Hamm 28.10.2007. 13:21

Danas:

kokošija juha
lignje
pomfrit
kiseli krastavci
zelena salata
buhtlice

mmm..dobar tek :p

Amdejac 28.10.2007. 14:20

Moj neslani ručak. :(
Pileća juhica. Opet dobro zapaprena.
Picek mariniran sa paprikom, senfom peršinom. Uguran u vrećicu za pečenje i pečen u vlastitom soku. To i nije bilo tak loše.
Prilog mlinci i cikla.

Sve u svemu najel sam se. :)

Paske 30.10.2007. 09:14

Citiraj:

Autor AMD (Post 853204)
Moj neslani ručak. :(
Pileća juhica. Opet dobro zapaprena.
Picek mariniran sa paprikom, senfom peršinom. Uguran u vrećicu za pečenje i pečen u vlastitom soku. To i nije bilo tak loše.
Prilog mlinci i cikla.

Sve u svemu najel sam se. :)

Pa dobro kaj si ti na dijeti - LOL -jadan.

Mene danas čeka mesna štruca - sa cca 6% kruha unutra kao vezivo sredstvo. Ne volim kad mi kruh uzima mjesto mesini ;). Draga još fino štrucu obuće sa špekecom za onaj finishing touch.

Uz to ide pire krumpir i Endivija zelena salata.

Pije se Heiniken da se lakše sve potjera niz grlo.

Desert se sastoji od kavice dok draga peče US palačinke ( malko drugačiji recpet i deblje su ), koje se poliju sa pčelinjim medom. Tek toliko da zavara želudac na par sati do večere :chears:.

Tko će dočekati ručak hebemu sto ><
Mesna štruca joj je remek djelo vrijedno svakog žderonje. Kvragu, sad sam ogladnio :lol2:

Hamm 30.10.2007. 09:28

Jučer sam s posla došel doma gladan kak pas

pojel sam pileći paprikaš i nekog tjesta. najel sam se kak prasac i otišel spat :)

flare 30.10.2007. 14:01

paske, daj čitaj malo topic i nemoj trljati amdejcu sol na ranu :D

...klopala sam neku junetinu na saft i knedle od kruha...plus crveno zelje na salatu :good:

Amdejac 30.10.2007. 18:56

Ma jedem ko Zver.
Danas opet piletina napacana sa senfom bez soli, a nakon toga sam na maščobu gdje se je pekla piletina ubacio šaku šampinjona.

Maloprije sam popapal samo dvije palačinke sa marmeladom i rekao sam dosta. Mislim koji sam karakter.

Danas sam podigao nalaze krvi i nebi vjerovali da su mi nalazi ko u curice. :D
Nemam šečer, kolesterol. Nije mi povišena Gamma gt. Natrij (sol) u granicama normale.
Krvna slika zapreporuku svakome. :)

@Paske
Tak me hraniš na forumu, sram te bilo, škrtac prigorski. :D
Zaboravil sam te nazvat. Kaj je sa onim našim dealom, tj. sponzorskim ugovorom. Kaj je veliki cheff odlučil?

Jelc 30.10.2007. 23:54

Ja sam zadnja dva dana uredno na grahu i zelju:)
U grahu su se kuhale dvije velike šarf kobase, u zelju kožice od špeka i šunke i nekaj suhog mesa i špeka.
Buncek se kuhao posebno sa strane:p

Za večeru budem probao onaj Karavan za mazanje da vidimo jel to valja kaj...

Amdejac 31.10.2007. 00:24

Citiraj:

Autor Jelc (Post 855560)
Za večeru budem probao onaj Karavan za mazanje da vidimo jel to valja kaj...

Odličan je.
Mislim bio je odličan dok sam ga smio jest.

Moral se budem preseliti na topic zdrava hrana. :(

Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:54.