![]() |
Dva stara debela ljubomorna prasca:D
Dok smo se preŽderavali-mislili smo na vas a vi ovako.... |
Jučer nakon posla dođem doma, i vidim da me žena iznenadila finim grah čušpajzom :zdero:
I nakon toga za desert izvadi ona ovo: [img=http://img150.imageshack.us/img150/8681/cevapiqh5.th.jpg] Čevapi su iz Čingaća. Moram priznati da njihovu veliku porciju čevapa nikad nisam uspio cijelu pojest u jednom naletu, kolko god gladan bio :D |
grafa je stigla....
mislim da se bacam na jeftiniju hranu(kruh i voda jos nisu) jerbo grcat cu iducih mjesec dana..., al nije mi zao dapace sretan sam ko malo dijete..... hahahhaha:D |
Citiraj:
Joj, kaj ga njaške...ko da ti budemo povjerovali da budeš gladan:) Danas-juneći šnicli na lovački i pužići. Cikla. Raženi. |
upravo sad: juha, čučekov želudac, krumpir, šnicli, salata i za desert mandarine i sad krećem na kikiriki...
btw. syss, nemaš pravo glasa...:D |
Veceras opet pizza, stize i zippo, njamiii :D
|
Citiraj:
Zippach bude za "desert",ha???:stoopid::fiju: |
Citiraj:
|
Eh Buljo, moras prvo na regrutaciju, onda u klan .
Pobogu Jeltz zasto ne upozorite Mitzeka na preveliki sig ili ga jednostavno banajte. |
Micek smanji sig inače će ti Jelc uvaljat bananu :D
Ja mislim da na svakim žderonjama pokažem da sam spreman za svaki žderonjski klan, počevši od debljine do količine pojedenog :D |
Citiraj:
hee,heee sad si se odal "dvocijevko":p .....pa sad brijes na moj sig..,jadan Zippach,sad kuzim zakaj je tak u bedu ,a ja mislil zato kaj nema Cod2you servera ,a ono ti ga bush ko fol nahranil,a ono .... |
Citiraj:
Desert ha ? Zube bute polomili na meni (one krnjole sto su vam ostale :D), stara sam ja kost :dobartek: @edit moja zadnja slika za osobnu pa ako jos imate apetita da znate s kojim vragom imate posla :D:D:D http://www.imagesforme.com/thumbs/4566devil.jpg |
zato te Nino prvo "omeksa" sa "pizzom",a onda........ijuft!,nekak gubim apetit....
|
Citiraj:
-više mi "hiće" na Amdejčeka...,al kad tak veliš......:chears: -Mitzek |
nego,kad je Koljektivna Raspaljotka Žderonja i Godišnji Sabor...
da jelte...obnovimo Statut (vrganj juha)
pa obradimo glavne teme(krmići il Bećki kak vam peha) onda tekuća pitanja (žuja u potocima i ostalo..) obrada zaostalih pitanja ( žuljba od Panoramca,Rakijica od Dartha ? i to.. sakupljanje starih gmiz. ovaaj Žderonja,osobito članova koji su u zadnje vrijeme zapostavili Druzbu Žderonja(avaj i sebe tu moram ubrojit,boli papuća više neg vojna škornja za vratom..) zalit promaknuća,povećanje klana(Rak?) okupit mlade stipediste i provest Inicijacije, smislit kakve isprićnice za doma da nas se okupi Groo,kak nekdar,ha? predlažem jelovn.. ovaaaj Dnevni red sa gornjim temama??? za? protiv??:fiju: |
Ako bude neki veliki meeting, why not... Darth i ja smo bas danas pricali da nismo bili od 12mj lani...
|
Pošto nisam niti jednom bio na Žderonjama, izražavam želju da dođem i ja, ako nemate nešto protiv?
|
Zderonje je meeting za sve ljude dobre volje. O_o
|
Citiraj:
|
Citiraj:
P.S. Povedi i onu picu McGa. :fiju: |
Citiraj:
:lol2: |
Ma, ja sa debelim uopće više ne komuniciram po pitanju Ždera....svaki put se bahati pa si kakti najde posla i "nemre dojti"...
Idem drugi tjedan punici, budem samo prešel prek brega da pitam Tanju zakaj ga ne pusti na Ždere:D Budem usput i Karlu zapital kak je to junioru uvjek praksa kad su Ždere, malo mi je to već postalo sumnjivo:p |
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.bimbo-catering.hr/vegetera.htm |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ma znaš kaj-kad te vidim na Žderama onda bumo pričali:) A ovo da budem pital Tanju-nije bila zaje*ancija...nek bar pusti Atilu ak vas dva "muža" ne smijete izgmiljit. Bude ga organ dopelal natrag:) |
Citiraj:
:D Zaboravih da si i ti moder :D -an Ovo Citiraj:
Citiraj:
Za koga ste se kadidirali, da glasam protiv :D:D |
Citiraj:
Stranka Debelih Žderonja :lol2: ehhh, da mi je vlasti..,bilo bi 3x više slasti..... kaže ... netko..:stoopid: |
I ne tako debelih, al ipak da mogu pojest :D
kad budem onda žderali na veliko? Trebamo to skoro složit, uskoro će Božić i te šeme, pa da razvučemo malo stomake, da više stane za praznike... |
Citiraj:
ni H** niti S** nego S D Ž ! :care: Kaj ima za papat ? :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:34. |