![]() |
Citiraj:
Sram me je priznat, žena mi se zaželila te čokolade a ja sam je mučki popalio iz špajze:D Samo pola... Danas pire, pohanci (od pu-ajceka tak jasno:D) i kristalka. |
Baka je spekla vanil-kifle... mljac.
|
Upravo ubijam filanu papriku i ćufte sa pire krumpirom.
Mislim da nije prekasno. :D Ostat će i za sutra ujutro. |
jedem čips, puding, mandarine i pijem cocktu...:goood:
|
a ja znam šta nakon toga slijedi :D
|
Sad prelazim na palačinke namazane sa čokoladnim pralineom i napravit ću se Nesquik.
|
Filana paprikaaaaaaaaaaa.............:zdero2:
|
Baš si delam sendviče sa sirom za mazanje (šampinjoni) i kulenom:)
|
ja sam se natrusio sa zobenim i jogurtom i sada :kafa:!
a morat cu i da nabacim put pod noge za 20min jer mi skola pocinje ranije!!! a zavrsava isto.....argh |
Citiraj:
|
Pecivo sa sjemenkama, kuhana sunka sa dukatelom odpovrca+kefir...za pocetak dana :D
|
Jutros...u tost sam bacio dvije šnitice kruha a između kulena i sira
kada se sve to fino istostiralo bacio sam majoneze, kiselih krastovaca i feferona. predobro :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kod mene danas grah na suhom mesu!:goood: Necu nista jesti dok ne bude rucak, a onda cu se prezderati! Ne gine mi pregrijavanje pumpe u roku par godina ako nastavim ovako :lol2: |
da...al je bilo dobro dok nisam pročital syss-ovu poruku...:goood:
|
Bio sam maloprije kod staraca pa sam degustiral kuhani buncek, ali sam prije toga moral reda radi pojesti dve šeflje ričeta s grahom.
Sad idem ubiti još dvije punjene paprike. Ak bu žena danas dobr volje možda napravi šnenokle. |
šnenokle rulez... @mr. black 10th level wc sjedenja on you! :D
|
danas sam si naručio lignje..predobro :)
|
Hamm kaj stalno moraš sa tim ljgnjama, svaki put kad ih spomeneš ogladnim:D
|
ja bas i ne....to da je spomenuo nesto sto je hodalo zemljom i inim prostorima onda vec da...al to je nesto sto je plivalo pa bas i nije privlacno....
:lol2: enivej opet sam gladan....:D |
Citiraj:
|
hm nebi se kladio...novac je moj i sam sam ga zaradio....
s tim da sam jos malo i duzan jelte..... al grafa toga vrijedi definitvno... ma fine su mi lignje al ne toliko da ih jedem svako malo.... al da se navucem tesko bi presto jest stalno....:D |
Citiraj:
mislim da cu ih i u petak ubosti :) @mitzekjr..ti mali bogohulniče..lignje su mrak...fakat su predobre :) |
hamm od kud narucujes??
|
Pronto.
30kn..lignje..pomfrit..tartar..velika lepinja..prekrasno :) idem popiti kole i zapaliti pljugu :D |
Danas su tri praščića (Tor, Mitzek i ja) bili na čobancu, nije bio loš, dosta mesine a fino grije:D
:beer: |
Citiraj:
potpisujem,grunt!:zdero: |
Jel se mitzek opet kurcio sa lapom koji sam skrola :D btw, ispravka netocnog navoda: Ne kaze se "Tri prascica" nego "Tri prasca" :D
|
sad će biti homemade: tjestenina u umaku od sira + fina, domaća šnicla :D
danima mi po glavi hodaju lazanje, rižoto sa škampima ili pizze iz kokola (ako si iz rijeke, onda znaš gdje je to:) morat ću ovih dana otići tamo EDIT: klopa-miting u rijeci? |
Citiraj:
Hvale hranu, a opće je poznato kako za dobru svinju nema lošeg napoja. :D Da se gospoda ne uvrijede i ja sam u tom krdu. :chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:46. |