![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
dobro izgledaju te lignje hamm :)
...bbolesna sam :(...cijeli dan samo čajeve pijem...mislim da ću i ranije doma ići :(...bas mi je lose... jelc, kaj se ta tvoja prehlada širi preko interneta? :stoopid: kad dodjem doma mislim da cu si neku juhicu skuhati :kafa: |
@flare.da mrak izgledaju :) tj. ne izgledaju tako dobro na forkama. ipak se radi o mobitelu tak da..a i osvjetljenje u uredu je banana jer mi zapravo ni ne treba svijetlo a lijen sam ustati upaliti sva svjetla. da to napravim mislim da bi me poceli gadati olovkama, spajalicama itd jer to smeta :D
glavno da sam ja sit..odo popiti kolu i zapaliti pljugu :gringo: |
sad sam se najeo ko svinja, sarme i krumpira, al mislim da bi bilo još mjesta za te lignje...:fiju:
|
Citiraj:
Ja sam tek jučer izgmiljio van i to na silu jer mi je riknula prža. Danas sam po kazni morao u Getro pa sam si dovukao sušenog sira, prešane jezike, graničarsku, fetu...a za večeru ogromnu šnitu junećeg vrata kojeg budem hitio na električni roštilj. Usput sam uzeo i materijal za juhicu (juneće mišiće, ramstek)+komadić od dvije kile carskog da mi se nađe:p |
Citiraj:
made in london, sa onim pravim mirisom kakvog sam doživio kad je stara prije xx godina iz londona dofurala real earl gray. šolju u mikrovalnu, čaj nutra, šećera po želji, pol deci mlijeka i english man begins :) |
Ma kaj pričaš Syss. Kakvi uvozni čajevi. Pa imamo mi domaću medicinu.
Za gripu i prehladu treba jesti špek i luk. Zaliti sa gemištom jer bude jamnička malo nagrizla i pročistila grlo. Nakon toga skuhati rakiju. Pola pola sa žličicom do dvije šećera. Kad se malo pohladi popiti Bayerov aspirin sa šalicom kuhane rakije i zamotati se u krevet da se dobro preznoji. Za prehlade i gripu treba tri puta dnevno pojesti po žličicu meda koja se kombinira sa propolisom. Dobra je kombinacija čaja od žalfije, sljeza crnog i bjelog, lipa, kamilica, vrbova kora i šipak zbog boljeg okusa i C vitamina. Za dizanje imuniteta dobro je uzimati matičnu mliječ. Skupa je ali vrijedi svake lipe. |
dobro to sve dela kad si bolestan... ali ja gore pričam ovak navečer uz surfanje, cigaru i cookies.
inače ne pijem kavu nikada. zapravo ovo ljeto sam kod susjeda zveknuo malu travu i tursku sa šećerom... bilo mi je loše od podneva do navečer kad sam presjekao sa 2l vina :) jao žalfija... ispirao sam s njom upaljeni umnjak, puuuuuuuuuuuuuuke okus (doduše u malim količinama ide dobro uz "vrhnjaste" umake, tjesteninu i tako). |
Sunce vam vaše :D
Ja radim, nema me cijeli dan a vi tu o meni cccc :p Ne znam kaj bi rekao Bugica, sljedeći put snimamo film (vi si mislite :p ) pa nek onda padaju komentari :D I da nisam slušao Whitea nego Santanu :D I da, da ne zaboravim, Bugica idemo mi opet na kebab ali ne zbog druženja nego zbog kebaba :lol2: (nje-nje) |
Meni nije bilo bolje dok se nisam počeo lječiti kuhanim vinom.
Ozbiljno. Mam sam živnul:D |
Citiraj:
@jecl..kada se ljecis kuhanim vinom onda popijes 2-3 deci a ne mam litru :D |
Pošto sam bio jako dobar žena me je iznenadila sa ovim parfemom od 100 ml.
|
Sad bi te i Hrvoje zavolio.
|
Citiraj:
U slučaju pogoršanja-pojačati dozu... |
Da mu nije doktor preporucio nesta ovako :lol2:
|
Danas bio na cugi i klopi u medi u Adžijinoj. Vidio Hamm-a, peder nije htio pozdravit, a pivom bi ga počastio, al nek mu bude...Sigurno se udružio sa Bugicom...
Uglavnom, danas pojeo prvi feferon u životu i definitivno nikad više. Klopa u Medi odlična, što više reći... |
Citiraj:
Ja znam da neću one male starpat u usta same, nekak su mi (pre)ljuti :goood: |
Kaj tebe nitko više ne pozdravlja na cesti, Vučiću? Možda si se zdebljo pa te se ne prepozna :)
moj buraz jede blage feferone s paštetom na kruhu. bog mu pomozi... |
Citiraj:
Sad samo čekam da to izađe iz mene :D A sa ovom Ladybug više ne pričam...:smajlić: |
e vuco smrade!!!
gledaj..ako te ne vidim ti se javi..pa ovo je vec drugi put da sam ja kao kriv PA JAVI SE..pa da popijemo pivu ;) |
Ja jedem samo ljute fefače. Slatki su za malu djecu i Hrvoja. :D
|
Citiraj:
Šalim se, bio si sa ekipom pa nisam htio upadat bez veze, a i ja sam bil sa svojima. :chears: |
pa za kojim si stolom bil?
nisam te vidjel :D to mora da je zbog ovog: http://www.imagesforme.com/images/8593DSC00677.JPG :D nismo loši tak :p |
Ispred onog šanka ravno. Nismo ni mi bili ništa lošiji, bilo nas je upola manje i pola tog ceha smo platili :p
I još su nas sterali van jer smo prekasno htjeli naručit cugu... |
decki, jucer sam jela nesto na sto ce svaki pravi zderonja sliniti
lisnato tijesto punjeno kulenom i sirom :nuts: i oblikovano u valjčiće i onda narezano na kolutiće i tako zapečeno jaaaako, jaaaako fino (pogotovo uz neku cugu ;)) meni je puno bolje nego u petak (izgleda da je to bilo nesto od onih 24 satnih viroza:stoopid:) tako da sam se bacila na kuhanje upravo mi se dinsta luk za juneći saftić...uz to ću napraviti njoke :goood: i zelenu salatu |
isuse koja agonija..vratio sam se jutros u 4 doma s koncerta od đubriva :D
u romaji (pekara) sam maznul prvo burek meso a onda burek sir..kada sam se zbudil (4h poslije) maznul sam dva sendviča od kulena i sira stara je napravila faširance punjene sirom uz to bu naravno išel pire krumpir + sos od šampinjona te neizostvna nedjeljna pileća juhica |
Citiraj:
Ja danas junetinu iz juhe, pire-krumpač i paradajz-sos...rok:D |
Citiraj:
dorucak: par sendvica s prsutom, sirom, majonezom i ketchupom ... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:25. |