![]() |
Citiraj:
ja sam danas ubil veliki sendvic lepinja 3/4 vrečice majoneze 15 dkg sira 15dkg šunke u vlastitom ovitku :zdero2: |
Citiraj:
Ali si sve nekaj mislim ovih dana kak mi fali hardovinja:D Pa pripremam teren... |
baš sad jedem čokolino !!! ...:dobartek:
|
Jedem fine šufnudličice koje sam prvo dippala u bolonjez umak meso, a onda zasipala šećerom (odvojeno, jel). Multipraktično jelo ou jeaa
|
bayeri, med, limun... again :(
|
Syss jedi cuspajz, luk, hren i cesnjak. Prirodna medicina!
Ja sam jel spinat na mlijeku, pohanac i pire, a za veceru hrenovke u lisnatom. Za uzinu pecene kestene, mini pizzu i sendvic od lizike. |
Pica sjedi doma, bulji u novu telku i gleda BB, tak mu i treba kad neće neđu ljude:D
Malo me je počela zezat žgaravica ali sam to na vrijeme spriječio šnitom raženog namazanom sa sirom od šampinjona i dvije šnite prešane, sad je ok... |
jučer sam kupila kajmak i navečer sam se udavila u tome i kiflama :nuts:
ne moram ni reci da sam lose spavala :(..kad navecer jedem nesto resko onda mi uvijek bude lose i lose spavam tako da se sada lijecim čajem od mente...a za doručak sam poklopala samo jednu šnitu tosta i sira + :kafa: |
ujutro..sirni namaz...i neka podriguša :D
mm kajmak..mmm..zakon :p ali ne za navečer :) |
I vi ste mi neke Žderonje.
Ja sam se digao iz kreveta u pola dva ujutro jer sam bio gladan. Jeo sam posebnu sa kajmakom, a onda sam si još napravio i zdjelicu čokolina. Spavao sam prekrasno da se nisam morao dva puta dizati na pišanje jer se je navečer u birtiji zarundalo, a bubrezi mi rade ko hidrocentrala. Sad pijem nescaffe jer sam se digao u pola jedanaest i brusim se za mahune na čušpajz sa dodatkom mesine koje ću papati za nekih sat vremena |
ood ja po lungiča :p bum ga kupil u "pingvinu" :)
|
Pisanje latinskog zahtijeva puno energije...
Smazal sam onu malu 100g dorinu s ljesnjacima i idem u napad na 300g :D |
bože..e lungić..dođe 25kn ali je tako prokleto dobar u njega sam stavio;
luk zelenu salatu kisele krastavce kečap majonezu ajvar. sada jednu pivu i idem leći dolje ispod stola u kabele i odspavati :D |
e ja sam si sada tako bolestan omlet napravio,sada mi je žao kaj nisam slikao,20dkg nekog finog sira,30dkg šunke(one rolane) i 6 jaja,s time sam još zgazio 4 putar stangice i sada jedva disem :D
|
Danas suha hrana.
Dobil sam kolut sira iz Ercegovine, imam špeka, kobasica i feferona. Ajvara. Kruha. Čist dosta da se ubijem ko zadnja njasvi:D |
Booooring!! Uvijek isto prdonje stare. Grijeh mi je citat kako se zacepljujete zile uvijek istim stvarima :D
|
Njubaro.
Odi si kupi poštenu grafu i vježbaj malo-ovak mi se dobar dio forumaša hvali kak te napucavaju u COD-u i Quake Wars-u:D |
Citiraj:
Blah, kako da upucam nekog kad mi slika sva blijeda i nazubljena :D Ova 2900pro mi se smjeska bogme, jednog dana.. Nego, dosta o ajvaru i špeku, dajte malo egzotike :zdero2: |
:roller: owned :D
|
Egzotika se radi kad se hoćeš guštati a ne kad si gladan ko sacpra:)
Osim toga-već godinama je fakat egzotika dobit dobar i kvalitetan špek, pojest dobar domaći ajvar i slično... Za grafu se slažem:D |
Špageti i ragu, mljac, ubio dva velika tanjura :D
|
Citiraj:
Kad smo kod špeka, našla mama opet još jednu zamrznutu tablu, a pošto tata više ne jede finu hranu zbog dijete i šećera, guštam se sama sa špekecom, koji se valjda ne bude odrazio na haljini sutra kad se udajemo :) aamof idem prvo poluvrijeme provest sa špekom. |
Upravo se pece jedna pizza capriciosa za mene, Dinamo vodiiii :chears:
|
Mandarine :smoke:
|
Citiraj:
vratop se s vise para neg sam isao, zivjela trava xd |
Citiraj:
|
fu njubs, fu... ode sisa ovaj vikend na 3 dana u lojzekovu hižu na iće i piće.
neću vam ni slike poslat kak će mi bit dobro :D :D |
Sad je pao kebab na savskom mostu. E zgazio sam se ko puajcek, bilo je jedno pol kile mesa....kad aljbanac trpa onda ne ostanes gladan :zdero2::zdero2::care:
|
Di tocno na mostu?
|
sad sam došel sa probe...a proba je izgledala tak da smo si pekli kestene, i pili mošt...ova noć bude napeta...:goood:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:01. |