![]() |
Dali netko koristi neki ventilator u sobi za air flow. Imam neki cheap ventilator ali ga se bojim upaliti na 24/7 jer mislim da se ne zapali ili nesto?
Ako je to slucaj sa tim u ducanu kupljenim ventilatorima za 50 do 100 kuna, onda me zanima kako i gdje kupiti ventilator koji moze raditi 24/7. |
Citiraj:
Koliko sam citao, 1070ti daje isto kao i 1070. Mozda uzmem 1070ti, kako mi je netko savjetovao, da lakse prodam poslje. |
Citiraj:
Ovo je adresa na koju je poslano onih 4,7k BTC. Moja pretpostavka je da nakon ponoći ovih zadnjih 1000 ide na 2 walleta i onda disperzija na sve strane. |
Može pomoć, poslao sam Ripple (XRP) sa Bittrexa na Poloniex mjenjačnicu ali prilikom slanja nisam upisao Tag Destination, već samo adresu i iznos koji šaljem, transakcija je prošla ali ne dobijam ništa na poloniex-u cijeli dan, šta da radim? :stoopid:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
koji novčanik za ZEC koristite?
LP |
Ja sam ZEC kopao izravno na kraken.
Sada na bittrex. |
|
@Adzivu thx
@FRipper našao sam i ja na guglu dotični link ali me zanima koje koriste kolege sa foruma. LP |
Ja kopam direkt na Polo. No problemo :)
Jesam li ja lud, ili ovi kalkulatori pokazuju nenormalnu profitabilnost kopanja ZEC-a? Tipa jedna GTX 1060 koja udara 330 Sol/s da maže 100$ mjesečno s ovim trenutnim ZEC-a? :D |
Nisi i meni pokazuju :D
|
Citiraj:
|
nicehash stigao
ali meni dns ne resolva.. kao i 90% narodu |
Citiraj:
Ja ih svejedno više neću koristiti, otkad su mi pobjegli sa $7. |
Meni 15$
|
u čemu je caka
zcash preko grafe radi na fly pool https://zcash.flypool.org/miners/t1V...cG22ab21S7aw7D piše da i cpu mining radi.. slozim.. ali ga na poolu ne vidim . 4x 26 solsa nheqminer_v0.4b miner |
Citiraj:
power limit 70 temp limit 75 core clock +150 mem -195(ako stavim - 200 drasticno pada hash rate) Kopam ZEC sa 505-520 Sol/s |
Citiraj:
Galactrum (ORA) je prije 2-3 dana davao 40 dolara dnevno s tom karticom |
Citiraj:
|
Citiraj:
https://www.crypto-coinz.net/coin-in...v2-calculator/ |
Koji miner koristite za nvidia lyra2v2 algoritam? ja ccminer, ali mi daje osjetno manji hashrate, nego, recimo, preko one-click-minera.
|
sgminer kaze mi gugl, nisam probao.
LP |
dali se mora placati porez prilikom prodaje bitcoina od rudarenja?
|
Kojeg od ova dva risera bolje izabrati?
|
bok svima
složio sam tj ja i par prijatelja (partnera) prvi rig: 6 x sapphire nitro 4gb i uspjeli smo skužiti kako se spaja, kako napraviti rig, kako instalirati windowse i pokrenuti prvi mining (dobivam 18 MH/s preko claymorea) no idući korak je klokiranje i igranje s grafama da dobijemo bolje performanse. Negdje po forumu sam vidio post no nikako ga ne mogu naći gdje je bio popis svih programa / alata nužnih za moddanje grafičkih. Može malo pomoći? Hvala! EDIT: npr ne znam ni gdje vidjeti temperaturu grafičke i slične statistike - znam da AMD ima program za to (imam najnovije drivere) no nekako sam dugo van igre pa sam možda malo zakržljao :) |
koliko se sjecam:
Treba ti atiwinflash njime skines bios s kartice i kasnije vratis modani gpuz da vidis koja je memorija na grafickoj polaris bios editor za modanje istoga blockchain drivere za graficku ati km dag patcher da bi driveri radili s modanim biosom Msi Afterburner (ili nesto slicno) za clockanje, limitiranje grijanja, potrosnje i slicnog |
Citiraj:
|
napomena za druge
ati driveri 17.12.2 .. nicehash ne vidi grafičke :) back to 17.12.1 ili još niže i sve je ok |
Citiraj:
HWinfo64 umisto Gpu-Z. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:57. |