![]() |
Citiraj:
|
Mene zanima koji su dobri trackeri za filmove bilo u hd, dvd ili divx formatu a da brzine nisu kao na demonoidu 15-20kb/s?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Bi?
Nije oduvjek bila veza u megabitima nego su se koristili modemi 56k pa se je svejedno skidalo. |
oke, dosad su mi se svakakva sranja događala s torrentima i sve sam znal rješiti
al evo nečeg novog...kaj je to???? mislim na ovaj disk overloaded.... http://www.imagesforme.com/show.php/503499_Untitled.gifhttp://www.imagesforme.com/out.php/i503499_Untitled.gif mozda trebam cache podesiti? |
Meni se to dogada kad nes skidam/seedam, a sa drugog kompa koriram neke podatke s tog harda.
|
Citiraj:
Trebaš se poigrat s opcijama Preferances-Advanced-Disc cache;) Ima 101 tutorijal na netu (skoro da i svaki tracker ima svoj tutorijal) pa nema smisla da sad pišem roman ovdje;) |
to mi se dogodilo cim sam stavil skidat matrix trilogiju u 1080p
sad fala bogu nema više tog overloada :D |
Citiraj:
Inače nekakav 4/256 paket ili 8/512 ma čak i 5/5 paket, teško da mogu opteretit nekakav normalan disk, pa čak i laptop diskove koji su uglavnon sporiji i slabiji. |
a ako se stavi da se pri ukljucivanju torrenta alocira svo potrebno mjesto na disku? :D
|
Citiraj:
|
dali sam jedini koji se nemoze logirat na hdbits.ro?
usput, otvorene su registracije na njemu EDIT: evo sad sam se uspio logirat |
meni pise da su registracije zatvorene :(
trebam acc da spushim ban (zelim skinut onaj veliki pack i nestat s vihorom (nemam zivaca za te njihove stalne ispade)) |
ma i meni idu na zivce sa cestim padanjem. ali ga imam za rezervu
|
Na šta posebno bi trebao pripaziti kod TL-a ? Koristim duže vrijeme IPT i BIT-HDTV te su mi pravila tamo vrlo poznata.
Pročitao sam cjeli Faq na TL-u i ne vidim ništa posebno/različito spram ova dva ? Ratio, slotovi itd je već pripremljeno i o tome ne moram trenutno brinuti, znači ima li ograničenja u broju skidanja odjednom itd.. ? Ajd malo me uputite i da koliko vremena može proći da ništa ne skidam, znači samo čisto logiranje a da acc ne bude ukinut/zamrznut itd ? |
Samo ne smijes isti torrent skidat dvaput - dok god je u snatch listi koja se sama prazni nakon nekog vremena, sve ostalo je isto.
|
Je li ja lose vidim ili je IPT zabranio pozivnice od 25.05?
|
Nije zabranio nego izgleda smanjio broj pozivnica. Evo sad gledam, imao sam prvo 8, jednu sam dao prije 1mj i pisalo je do neki dan da imam još 7. Sad imam još 1, bar tako piše.
|
u majku im njihovu!!!!
meni drpili 4 pozivnice. Imao sam 6 sada samo 2 |
meni su maknuli 7 pozivnica. samo vip ce imat pozivnice
|
Citiraj:
Dok se logiraš redovito, neće ti acc nikad bit ukinut. |
Citiraj:
Npr, ja sam zadnjih gotovo mjesec dana zaboravio logirati se na bitmetv, a nisam ni parkirao račun, pa me svejedno nisu disejblali. A ima i trackera gdje se mjesecima nisam namjerno logirao da me zatvore, pa ništa od toga :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Tamo obično parkiram account kad ne planiram skidat, jer mi je zanimljiv tracker i ne bih ga volio izgubiti zbog nekorištenja. Al eto, zaboravim ga parkirat ponekad :D |
Ma ja skidam kako me pukne, ovisi kako šta. Nekakve e-book ne skinem po 3 mjeseca, HD skinen 3,4 puta mjesečno, o-day materijal skidam svakodnevno... Al da se ne bi brinuo oko nekativnosti iman sve te trackere u jednom bookmarks folderu, pa lijepo svaki dan otvorim taj folder...ono, ušlo mi je u naviku, tako da nije nikakav problem:) Vidim šta ima novo od obavijesti, odem na browse da vidim ima li šta zanimljivo za skinit, odgovorim na anketu ili PM i zatvorim i tako svaki dan... I s tom taktikom od neaktivnosti ni N, bar kod ovih normalnih trackera koji nisu uveli mjesečna GB ograničenja:rolleyes:
|
Neznam tko je spomenuo da na TLu nesmiješ skidati 2 puta isti tracker dok je na listi.
Ja sam tri torrenta skidao 2x jer sam sve prebacivao na drugi komp i nikom ništa. Istina da sam svaki torrent vratio preko 1,5, ali sam ga onda skinuo ponovno i nabio na njemu još 3. Uglavnom imam na TLu global ratio preko 5. |
tl je defintivno jedan od najlaksih trackera za seedat;tesko ces dobit ban osim ak ne zajebes teze jer je tesko nadzirat ko je skinuo 2x isti torrent kad ima 200k usera
|
A koji bi bio razlog da se ne smije 2 puta skidati isti torrent ako ga oba puta uredno odseedaš
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:43. |