![]() |
Citiraj:
|
Sad sam se čul sa Jelcom i pročital stare postove.
Istina je ovakva. Oni su pili kavu i gledali mene kako mažem pizzu. :D Rekli su da nisu gladni. Zvali su me na roštilj, ali nisam imao vremena. Alkohol je uzeo danak. :( |
Citiraj:
Ja i zippo smo bili na raspolaganju, nisi nazvao, mi pozderali i tako... |
Bio s dragom sada u picikatu :)
Ubio sam "normalnu" pikant pizzu..bila je prefina..ispustio sam litru znoja dok sam je jeo ali bilo je vrijedno truda :D |
Ja sam jučer sam svojoj dragom uzeo 1 porciju lazanji i 1 pizzu, kak smo sjedili na krevetu i jeli sve je bilo u mom krilu pa sam birao zalogaje :D Sve je u kratkom roku nestalo. :)
P.S. Sumnjam da bi ijedna cura samnom bila gladna :D |
buljo nego reci ti meni kaj si ti bio ono dragoj skuhao kada je bila ona frka...tj. kada si trazio recepte i savjete?
|
Citiraj:
piši sisu za cugu ako ga žena pusti. |
Citiraj:
Aaaa, vidio ja da mi je nekaj poznato... Fucking ribetine...umjesto da fino isplutaju na površinu kad ih opališ sa 20 deka "sapuna" 80% gamadi potone na dno:stoopid: Tri frenda i ja smo poplavili sa svojom pušačkom kondicijom dok smo ih sve izronili van. Bolje se držat pu-ajceka:D Danas smo admin forumski i ja administrirali tekuće probleme uz čobanac-tako to radi stara garda...kakvo crno dopisivanje ICQ-om ili mailom. Lijepo se sjedne, nekaj popije i poŽdere-a ne natipkava:D Pizda Mitzek si je našel posla da ne bi slučajno moral platit pijaču za rođendan... |
Citiraj:
A ona smrdljiva pica od Jelca nas hoče posvađat. :p |
Citiraj:
Pico... |
Citiraj:
|
Ca ste munjeni, ste gljive jeli? :P
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja dolazim papat :zdero2: |
Citiraj:
A on je bio najglasniji da kad budu Ždere:D Zadnji put je vidio da ga je plavuša iz tvog kvarta zapila pa mu "muški" ponos ne dozvoljava doći:) |
Hahaha
Bugica opet imaš pivu (čitaj: moraš doć :p ) :D |
Hahahahaha
E još govorim Sissi da moram ovaj put ich jesti kak spada, al u pon. odoshe mi pare na dionice, a u utorak na amaro i bavarije... Tak da onak, brijem štanga. NO! Ak ću falit dinamičnom triju V-B-S, dolazim ih napiti uz mnogo užitka! :D |
ufuf, jel se mogu ja provuc a da ne citam zadnjih 20str, ak se zna kad ce bit zderonje slijedece? da dodem konacno, necu valjda opet nogu uganut, lol:D
|
Šta god to značilo... -> znači dolaziš :D
P.S. Naručio sam si baš jedan kebab :p |
Citiraj:
|
koja ura je sastanak? :D
dođem na pivuuuuu, samo recite kad.... e da, jel bakina kuhinja i dalje aktualna? |
Bakina kuhinja i dalje je aktuališe...
Od pola 5 na dalje kad dođeš, dobro dođeš...Mada, teško je gledati kad drugi klopaju, a ti ne :D. Ali zadnji puta smo bili do negdje 10 navečer, čak nas nije ni baka oterala neg smo sami otišli. Taman kad smo se zarundali :) |
Citiraj:
http://free-zg.t-com.hr/matija/forums/plazma_1.jpg http://free-zg.t-com.hr/matija/forums/plazma_2.jpg |
Sisa, da znaš - ogovarat ćemo te...
:D P.S. Al iskreno - baš si pica :( |
slobodno me ogovarajte... što se mene tiče možete i snimit ogovaranje na 1080p :D
hebiga, mislio sam da bum došao ali mi se promijenili neki planovi... znaš vuco da ne propuštam cugu s tobom, ti si bar ekonomičan :) |
Samo Sisa može zanemarit društvo zbog komada kućne elektronike...
Bit će da je ipak ono kaj sam prvo naveo na stvari:D |
mozda covjek zeli gledati BB ? :D
|
Citiraj:
|
onak... dooooh :D
|
Tko dolazi Žderati neka se zapiše, trebao bi javiti baki danas...
Ždere: Tor Jeltz Vuco Zunzara Rak Snjakma Buljo Cuga: Sisa Horza Bugica Pinsla Zed |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:05. |