![]() |
Citiraj:
Ima nekih ljudi koji bi Žderonje najradije obrisali i koriste svaku priliku da nam napakoste. :D |
Citiraj:
To i ja volim-ali bez octa. |
Joj dečki, nemojmo se sad vređati :) I slušajte Jelca; mudro zbori on, godine iskustva izoštrile su mu objektivnost :D
(Al još uvijek ste pwnd LOL) |
...:puke: jaja u juhi...meni je to kao šmrčki...odvratno...:puke:
s druge strane nokleci od jaja ili taranica ili nesto slicno je ok :) doručak: kufla s posipanim sirom odozgora, namazana putrom, unutra prešana šunka i majoneza :) za ručak mislim da će pasti neke lignje ;) |
Citiraj:
|
Ja još nisam vidio ajmprem juhu sa taranicom ili noklecima.
Ali jaja su fenomenalna. Izmutim ih skroz na lagano i kad ih ulijem ne počnem odmah mješati tak da ostanu u što većim komadima. Uz to može ići na suho prepečeni kruh. |
šmrčki, šmrčki :D...fuuuuuj...
ja u prežganu juhu ne stavljam nikakvu tjestinu, nego ju jedem s preprženim kruhhom ili tostom kojeg kasnije nadrobim u juhu :) ovo s taranicom i noklecima se odnosi na druge vrste juha :)...volim i rezance, ali one domaće, debele, koje moja mama reže nožem, ne na onu mašinu :/ hvata me glad sad.... a jos je daleko do gableca :( |
Meni su rekli da danas ne moram dojti na posel.
Veli s tobom ili bez tebe na isto dojde. :D Tak da danas nema obilaska sponzora. Moram si sam kuhat. |
HOBOTNICA NA VLAŠKI
Sastojci: - 1 mali odojak (do 15 kg) - 1 veća hobotnica (1-2 kg) - krumpir Priprema: Dok se odojak vrti na ražnju, hobotnica se kuha s krumpirima, posoljena, puno vode. Kad je hobotnica gotova, a odojak ispečen, izvade se krumpiri, voda prolije, a hobotnica baci mačkama. Odojka servirati na toplim tanjurima. :D :D :D :D :D |
Citiraj:
U-bi-o sam se danas...žuljba i zelje, tranu kobase, špek i suho meso:) |
ja sam dobio 5kg od sedmog mjeseca, cisto da se pohvalim!
jos 6-7 i zadovoljan. |
Danas je za doručak bilo vrhnje i sir sa malo adidasa, za ručak opet žuljba i zelje...
|
Doručak sam imal u 2 ujutro. Bil sam kod susjeda na fešti. Žena mu rodila pa nas je častio s roštiljem i graševinom iz podruma Mladina, berba 2003.
Drugi doručak je bio kava i sendvič od mortadele u kukuruznom kruhu. Za ručak carsko meso pečeno na naglo i pimfri. |
Danas klasika sa juhom, rizi-bizi i pohanci, za večeru sir i vrhnje.
|
Danasnji dorucak
http://www.imagesforme.com/images/5058dorucak.jpg |
Citiraj:
tolko ja pojedem za doručak+ručak+večeru i sve ono kaj je između edit: umor me hvata, sad sam skužil da je to sve 1 sendvič iz različitih kutova :S |
Citiraj:
|
Kak možeš zinut tolko bog te...:D
|
Mene je žena danas iznenadila sa musakom.
Idem sad ubiti ostatak. |
Citiraj:
|
evo moj prvi post ovdi, vidim neki sendvici i tako to jel...e pa ja sa prijateljom jutros na parangalic digao zubonju od 1,3Kg, >2Kg komarci, 2 ugora, i lipo veceras to bacili na gradela, meni ruka jos ko balun jer me ubo pauk i to najveci kojeg sam vidio (ulovio) neki dan, stara spremila ugora na leso, zvali ekipu i vecera za 10!! nema mesa ni prsuta do zubonje!! a i malo smo popili (vidi se jel:D:chears:), steta sto ekipa sutra radi/ide u skolu pa smo ranije isli ca svi, nadam se da budu i slike (pojedene) ribe, sutra posto nisam ja nis slikavao:goood:
|
@bobe
Baš mi te je žao, ali pametni znaju čemu služe rukavice i kliješta. ;) I obavezno link za zubonju. :) |
kakve rukavice:D...ma bila noc, svitlo slabo, dizemo parangal, nekih 25m dubine, ko bi reko pauk tamo bit, i gledam u njega, al velik kao nijedan kojeg sam vidio (inace se to risava letvom ili kurbulom po glavi), ja mislio molic mali zgrabi ga, kad ono pauk porcijas, eto ti na zovi staru u 3 ujutro da kuva vodu, al pauk je stvarno bio bokun, inace vruca voda i prodje nakon dan, vodio me prijatelj na hitnu, dobio dozu anti_ne_znam_cega znate vec di:D, jos dvi juce i prekjuce,
slike budu skoro, nazalst bit ce samo od pecenog ne i zivog, inace ovih dana hranim se samo ribom, svake nas godine u 9. misecu kad se ocisti od Ceha uvati ribolov i svaki smo dan na moru, imam punu skrinju ribetine, sam sto dosadi brzo, al brzo ce lignje, pa opet isponova :goood: |
onaj sendvič izgleda ubojito :D...mislim da kad nakon toga ne bih trebala jesti cijeli tjedan :)
..sada sam poklopala kroasan s marmeladom (prefinooooo :nuts:) i pijem :kava: |
doručkujem šumeće bayere, čaj, med i limun :(
|
Citiraj:
|
bolesne obje sise i pluća ispod njih :D
|
da si žensko :D sad bi ti ponudio pomoc a ovak ti samo mogu zaželjeti brzi oporavak ;)
|
thnx... bit će bolje zasigurno :)
no dobro sad sam složio majonezu i ribani parmezan u ružu teh kruh, uz to malo paškog sira i paradajza... vegetarijanstvo rulez. |
Kad si bolestan-nema do dobre stare kokošje juhe.
Može i teleća ili goveđa. Prvo se nadrobiš juhe, odahneš i onda se ubiješ ko zadnja njasvi sa mesom iz juhe i hrenom:nuts: Dišni putovi su nakon takvog tretmana garantirano otvoreni:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:22. |