![]() |
Citiraj:
Bolja stvar za iste pare. Radi ko vurica. https://www.aliexpress.com/item/VGA-...828024539.html Savjet za kupovinu s Alija: Aliexpress standard shipping je dušu dao ako želite dobit robu u roku manjem od 20 dana. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Inače nisam na Nvidiama primjećivao pad hasrate-a ako nema dummyija... |
Citiraj:
VNC-am se na rigove, pa kad nema spojenog monitora moram se "patiti" sa VGA rezolucijom pod Linuxom. First world problems :) |
Zašto vnc a ne teamvjever?
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Moze li mi netko objasnit, postoji li mogucnost da napravim acc I ka coine kupujem preko kartice znaci novcima?
Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
naravno
eto primjer coinbase.com i tamo mozes da platis karticom btc, eth, ltc ili saljes nekamo dalje, pa kupujes druge coine |
Citiraj:
Citiraj:
Ako ides preko mobilne aplikacije neces se previse usreciti. Ako se ne varam donedavno kad sam ja gledao jedino je bitfinex imao mobilnu aplikaciju na kojoj si zapravo mogao zadavati ordere. Sve ostalo su bili vieweri accounta. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Znaci napravim normalnu registraciju I to je to.. Samo sto ih trebam s ID autorizirat... A mogu gledat kako mi novci nestaju!😂😂
NiceHash is coming back tomorrow!
Dear miners: Final checks are in progress and NiceHash.com platform will be back online and operational tomorrow, December 20, 2017 until 24.00 CET. |
A di su pare? :D
|
Treba im jos coina
|
Pare idu svaki drugi dan. 100 BTC na jednu stranu, 900 na drugu. Svaki put različite adrese. Ostalo je još 1k BTC na adresi na koju je sve prebačeno sa NH.
|
Citiraj:
Citiraj:
Jel se zna jel janez vratio pare ili ? |
Saznati cemo! :D
U trenutku kada je izgubljeno imao sam 101$ tako da, ocekujemo nesta više sada :) Iskreno... Vise sam zaradio sada u ovih 15ak dana kako nije radio Nicehash nego s njim u duplo vise dana. Ali vidjeti cemo, mozda naprave nesta da budu isplativi sada narednih tjedana da se malo vrate na noge :) |
Ja ne kužim ljude... Nicehash ekipa su velikim fee-om forsirali ljude da ostavljaju lovu na njihovom walletu. I nikome to nije bilo sumnjivo?
Kad vidiš navlakušu, osjetiš je i miriš je, onda to je navlakuša i DALJE. |
meni nece biti jasno ako ljudi nakon svega budu opet njih koristili :)))
|
Cekaj ne kuzim vise, prvo su useri razapeli janeza, janez nestao s neta (obrisao profile), pa se na NH fejsu pojavio live video zalopojka kao "hakirani smo, we need your help" sa janezom u pozadini. Ekipa u komentarima uopce nije djelovala da hejta NH. Ocekivao sam razapinjanje na kriz, al nista.
Mindblow! Mislio sam da je to propao slucaj kad ono "we're back"... |
tko hoce takvoj ekipi ponovno vjerovati, nek im vjeruje. ja cu ih izbjegavati u sirokom luku :) ali da, ni ja to ne kuzim..
|
Citiraj:
Disclaimer: nikad nisam koristio NH |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Imaju debelo najbolji single click miner. Vratit ce im se dobar dio ekipe
|
Citiraj:
Sta se onda vise isplati utet i majnati, 4x1070 pa zen ili zec, ili 2x1080ti pa onda VTC? Ili sa i 1070 se isplati VTC? Nisam izgleda dugo pratio novosti :stoopid: |
Citiraj:
EU se oglasila malo o Blockhainu: https://www.enisa.europa.eu/topics/c...ary/blockchain I ovaj članak nije loše malo pročitati: https://cointelegraph.com/news/bulli...other-500-rise |
Citiraj:
Skoro pa sveti gral minera u nedoumici |
Citiraj:
Računaj da je 6x1080Ti otprilike 10x1070 po Hashrate-u za sve algoritme osim ETH i eqihash... tu je 1070 bolji Prije godinu dana bi ti rekao da ideš na 1080Ti, jer ih je lakše prodati... sad je svejedno... vidi šta možeš jeftinije kupiti. ista matematika je i za potrošnju Ne znam kakva je 1070Ti |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:23. |