![]() |
a sta je sa asrock killer sli?
|
Citiraj:
Zaboravio sam to Krešu pitat u temi od X370 PRO a ne znam jel još imaju ploču u labu. |
1x Ryzen 1700 BOX
1x ASUS PRIME B350-PLUS ATX 1x Samsung 250GB 850 EVO 2x 8gb Corsair Vengeance® LPX 16GB DDR4 3000MHz C15 1x Kućište MS Black Widow Ima ko kakvih primjedbi prije nego stisnem gumb? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Hladnjak bude išel sigurno, al pričekal bi da dođu nekakve konkretnije ponude AM4 hladnjaka jer Tt ne misli izdavati kit za moj Contac 29 :(
Kaj se tiče klokanja, rado bi ga dignul barem na tih 3.7 boosta. Dajte mi sugerirajte koju bi onda x370 uzimal. |
pa meni se asrock x370 killer sli cini skroz dobra ploca, ima i wlan i nije skupa
|
ok. jedno još pitanje. m2 ssd vs sata ssd? svejedno ili?
sori, znam da je već lagani offtopic |
Citiraj:
|
ako je ovo ok, onda bi to uzel
http://www.adm.hr/product.asp?produc...&code=88047ADM ista cijena ko samsung evo a read mu brži 2x. jel ja to nešto krivo gledam?? |
Citiraj:
usmi ovo samo za win |
|
može, prodano :)
sad imam 100gb particiju za winse i programe i imam slobodno još 20 giga, tak da nek se nađe hvala vam puno momci :chears: |
ne znam zašto je asrock, koji je dokazano lošiji u am3 generaciji gdje je imao gomilu problema i koji je evo sad dobio i u ovoj am4 generaciji od kolege Overclock_freak lošu kritiku,
zanimljiviji od gigabyta koji se pokazao super u prošloj am3 generaciji, i ima odlične recenzije i u novoj am4 generaciji? :fiju: |
nema sad više fućkanja, naručeno sve :)
al kolko vidim gigabytea ni nema trenutno |
Citiraj:
|
Citiraj:
Također ASRock je imao genijalne ploče za AM3 ssocket, sjebo je AM3+. |
Koja je razlika između zvuka sa Asus Prime B350 plus (Realtek ALC887) i Gigabyte AB350 Gaming 3 (Realtek ALC1220)? Mislim na jednu od tih staviti 1600x, Asrock i MSI sam već otpisao. Gigabyte mi se čini kompletniji ali na prošloj stranici je bilo napisano da je Asus najkvalitetnija B350 ploča.
|
moje je pitanje bilo pregeneralno, ali eto možda neki se ljudi zapitaju ..jer ja bi se zapitao :)
neće štetiti da se potraže testovi svake pojedine pa da se priča o konkretnim modelima :) |
|
Citiraj:
|
Jbt, uzi ima super cijenu za c6h!
|
|
Pre, 1.18V za 3.8ghz
Jebeno,nemoraš niti priko ić :D |
je i zakuhat će mi ovak :D
triba cooler prominit.. stock cooler nije za ovo :D |
Znači isplati se ugrabiti posljednje FX-8-ice?
Sorry, nisam u toku s Ryzenom, ne pratim sapunice. :D Ali negdje mi je zapelo za oko da ce novi 8t procevi biti dosta skuplji. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:29. |