![]() |
jel mogu na temelju toga raskinut ugovor? :)
|
A šta da ja kažem za ugovor? Nama je firma bila bez neta 4 dana prošle godine i nikom ništ. Ne bi bio nikakav problem da možemo poslovati bez internet veze sa matičnom firmom, ali ovako smo gotovo prekinuli proizvodnju tih 4 dana. Nema raskida ugovora, jedino je moglo bit penala za T-Com, da je takav ugovor sklopljen, al nije i jebaj ga. :)
|
Citiraj:
|
zaboravio reć da su povukli optiku do stana,nije još spojeno.
|
Kolika je trenutna cijena za kompletnu uslugu: internet, telefon i maxtv?
|
Ja koristim Telefon (nebude ni 5 poziva mjesecno upostavljeno jel koristim Skype)
Internet - Flat paket MaxTV - osnovno 320kn |
Citiraj:
Preskupo :( |
Citiraj:
MaxTv - 65Kn Telefon Super 150 (prikaz broja uključen, sms u tcom i tmobile) - 95kn Ukupno - 319kn Skupo je, ali mi koji nemamo alternative smo zadovoljni:D Nije baš minimalno telefoniranja, 150min je uključeno u pretplatu + ove điđe navedene gore koje se u tarifi 60 doplaćuju pa bude ta kao jeftinija još skuplja, a maxtv osnovni paket ima sasvim dovoljno programa da se uvijek ima što gledat - cca 112 programa, možda sam se prebrojao za 1 tamo vamo, al to je to. Normalnom čovjeku i previše programa. Samo da pojeftine adsl i bilo bi sve 5. |
MaxTV je odlican, jel ima dosta programa a i boje je da nemam previse, jel onda pogotovo nebi gledao jel nebi znao sta da gledam, tj. kada imas puno programa nemos se koncentrirati da gledas nesta, ako znas da je nesta na drugom programu sta te isto zanima :)
Men je ova cijena sasvim dobra, jel je sve od t-coma, njihova usluga i to... Iskreno nisam bas nesta za prelazak drugim operatorima. |
Pa kad se sve zbroji i oduzme, isti ku***.
Ti imaš duplo više programa za 40kn više, a ja 1500 besplatnih minuta unutar fiksne mreže (dobro dođe kad cura stalno hoće laprdati :D) |
Pozz ljudi, ostao mi od TComa kad sam ga prekinuo prije par mjeseci MAX WLAN modem.
Jel to trebam vratiti ili ga se mogu rješiti? |
Pa ako nitko nije trazi u otih par mjeseci otkad si raskinuo ugovor, onda vjerovatno ni nece, al ako oces bas biti siguran nazovi ih.
|
Citiraj:
A što se tiče tvoga rutera "ja mislim" da je on tvoje vlasništvo jer si prilikom sklapanja ugovora potpisao na npr. 24 mjeseca da bi ti priključak bio 1 kn i tu si dobio i ruter također inače bi ga platio, pa su uglavnom svi potpisivali ugovor na 12/24 mjeseca. |
Tak je, potpisao na 24mj, ona su istekla i odma sve prekinuo. Ok,, znači moj je i fino ga se mogu rješiti.:chears:
|
Citiraj:
|
Ja isto imam ugovor na 24 mjeseca i ostalo mi je još 7 mjeseci. Prije mjesec dana su mi donijeli novi ruter jer se stari konstantno smrzavao. Da li je i taj novi moj ili im moram vratit ako ne produžim ugovor?
|
Citiraj:
|
Ok, znači prvi je moj (ugovor potpisan 2009. godine), a drugi vraćam. Thx na infu.
|
E šta dijeli T-Com trenutno za produljenje ugovora?
|
Odi na njihov sajt pa vidi.
|
Citiraj:
To mi je baš rekao lik u t-centru te da će za Uskrs nešto novo biti. |
E ovako, imam već kojih 3-4 godine onaj šroteks Kasda router i sad bih htjeo uzeti neki normalan router jer imam tri računala koja se spajaju na internet. Kako je trenutno kriza nema se baš para za to pa me zanima kakva je procedura s T-Comom za novi router. Da li jednostavno zatražim novi ili da ovaj nekako "spržim" pa da ih onda žicam za novi?
|
Produzenje ugovora - novi ruter
|
Morati ćeš ga nekako pokvariti jer njima pokazuje status veze i dok god je sve ok neće ti napraviti ništa, a možeš i produžiti ugovor pa preuzeti neku od nagrada. Najavljuju da će oko uskrsa biti nešto novo, a prijatelj mi je prije par dana dobio navigaciju za produženje ugovora no nisam siguran da to još ima.
|
Citiraj:
|
hmm I men pada napamet, da nazovem ih da mi nevalja ruter, pa da dobijem jos jedan.
Imam pitanje: Dali ja mogu rec da mi nevalja nest ruter, kao da blinka i da se resetira sam od sebe, ali kad recimo ustekam Kasdu da sve normalno radi. Dali ce popustiti pricu i da dobijem novi ruter? Bez da moram ovaj vracat? |
Nemoj nikaj pržit, samo im reci da te router je*e konstantno, to najviše ovisi o tehničaru kaj ti dodem doma *popravit* adsl, reci mu da oces novi router.
Još jedno pitanje, od tih svih adsl routera od T-com-a, koji ima najbolji ( najveći ) wireless domet? |
Siemens SE555
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:33. |