![]() |
Citiraj:
@ amd : okani se putra, ionak imaš visoki kolesterol i tlak, jedi ribice, maslinovo ulje, blitvu i bažul. :D |
Današnji ručak, pizza, 3 tepsije....nema do domaće
Danas se ekspermentiralo s nekim Piri Piri extra scharf feferonima, brutalni su, doslovno :D http://img228.imageshack.us/img228/8...0122mt7.th.jpg http://img229.imageshack.us/img229/9...0126yb6.th.jpg A evo i jedan primjer kako su Austrijanci ukomponirali hranu i nogomet za Euro08. http://img228.imageshack.us/img228/5...0119ky0.th.jpg |
malo prizalogajio domaćeg ajvara i malo domaćeg sušenog mesa kojeg nisam jeo par mjeseci :D
http://www.imagesforme.com/show.php/73863_P1000609.JPG |
Ja upravo završio za roštiljem...ćevapa bilo ko u priči,ja mrtav...:zdero2:
|
Citiraj:
Cijena stvarno prava sitnica. 10 kuna za 40 dkg A trebao mi je za spremanje mega bučnice od 65 dkg brašna, 1,20 kg sira, 20 dkg vrhnja, 2 jaja i 80 dkg ribanih buča. :zdero: Ispala su 2 ogromna protvana za 8 ljudi. Naravno da nije ostalo ništa, ali je zato ostalo roštilja. |
Citiraj:
|
Jel može neki žderonja dat neki dobar recept za punjene penkejks? :)
Dakle da je već isproban :) |
Zadnje kaj sam jeo su bile punjene bijelom linoladom i borovnicama. Zvuči čudno, ali bolje nisam jeo
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Dobra je bila, do-bra:D |
Danas sam s ekipom isao rostiljati na Jarun. Bilo mnogo dobro, samo sam fino zgorel. Stara mi je rekla da su mi uha fino res i hrskava kao na pajceku :D
|
Evo dosao kuci nakon nekog pijancenja, bacio u zeludac sendvic sa polu-smrznutom kobasicom i paradajzom i sad idem crknit u krevet
|
Danas nema nakuhavanja, brijem da si budem napravil neku laganu papicu da me ohladi po ovakvom vremenu...
Instant bažul-šalatu:D Nareže se luk i pomješa sa vegetom i uljem (stavio sam pola vulgaris, pola maslinovo) To treba poklopljeno malo ostajat. Onda se uzmu dvije-tri kranjske, nareže na šnite i hiti na tavicu:) Kad se ohladi pomješati veliku konzervu kuhanog bažula (ako je pretvrd može koju minutu kuhanja), luk i kranjske. Ostaviti u friću da se fino prožme i ohladi. I onda poŽderati:D Fina, lagana ljetna hrana...:p |
roštiljčina gotova :D
|
Crkni:)
|
Kod mene se lagano dovršava roštilj, još nekih 5-10 min :P
|
Kod mene smo tek krenuli sa vatrom :)
Bit će piletine, svinjetine i neke jadne ribe što su jedva uspjeli uhvatiti na placu. Napeći će se mesa i za sutrašnji ručak.... |
Kod mene za promjenu, veceras PIZZA :zdero:
|
saft i žganci + domaća zelena salata
sad pijem domaći sok od bazge:goood:...inače nisam ljubitelj sokova ali bazgu baš volim, mora biti malo kiselkasta :goood: |
Unatoč vrućini, spekel sam sv. rebrica, kraj njih krumpač i zelenu šalatu iz vl. vrta. Jel bum tek navečer kad se rebrica ohlade, ne volim vruća rebrica.
|
Citiraj:
|
ah sad u ove vruce popodnevne sate bas je dobro palo pola litrice ledene kavice sa keksicima :)
http://www.imagesforme.com/show.php/74375_DSC01051.jpeg |
daj zamisli da ti se ta kava prolije:fiju:
slozila sam si sendvic s kuhanim prsutom :zdero2: koji mi je odlican (puno mi je bolji taj kuhani prsut od onog pečenog) |
Citiraj:
|
Panoramix jel si pojel ona rebrica ili ne?
Reci ak nisi ja bum doletil :D |
Citiraj:
|
Gladan sam ko prasac. Imam fakat puno previše sranja na poslu danas ne stignem dignuti dupe da idem nekaj jesti...
|
ti si ovak i onak na djeti pa ne smijes žderat :p
idem ja sebi speci malo mesa :D |
da ali to ne znači da moram umrijeti od gladi :D sada bu kolegica do dučana po neku tunu :p
|
Ja dovlekel doma ljubenjic:D
A kaj bum poŽderao nemam blage...možda si napravim onak fino kiselkasto juhu od gljiva sa krumpačem, vrhnjem i koprom:nuts: |
Citiraj:
|
Pojeo sam 1/4 pizze :) i dalje sam gladan :(
|
Citiraj:
Čak je bila i slatka, tak da mislim da ću ju danas dovršit, jer je odlična u ova vruća vremena... |
Citiraj:
Sad barem znas kak je bugici svaki dan. Dobro bugici bas i ne al ono... you get the point? :lol2: |
Još malo i juha je gotova:)
Sušeni vrganji, kuhani roza krumpač na 1/8, malo suhog mesa... Mileram i kopar. Par šnita kruha nabrzaka preprženo na masti malog pu-ajceka:D |
Evo, veceras, posni sir sa malo vrhnja i cesnjakom. :) i jedan andol :P
@AMD, sad si me sa tom bucnicom... moram nagovoriti doma staru da napravi. Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Nemoj se izgladnjivat, dobit ćeš yo-yo efeket i na kraju će ispast samo još gore.... |
Za večeru malo sira i vrhnja+malo suhe kobase.
Desert-ljubenjic:D |
pizzu sam pojeo jerbo jer nisam imao kaj drugo na brzinu :)
doma sam pojeo dva komada roštilja i dva krastavca (samo posoljeni) a za "večeru" oko 19h salatu od 1/3 ananasa, 1 banane i 1 naranče. sve u svemu ok :) |
Stisla me ledja. Tocno osjetim zivac kroz lijevi guz, lijevi batak do pete kako se bol siri. Sve razmisljam o laganom spustanju kilaze. Zadnji put prije cca 8 god. uspio sam sa onom mesnom dijetom skinuti 20kg. :D Zderao sam ko doberman 1,5kg mesa dnevno, bez kruha sa malo salate.
Uff sto boli, neznam kako cu sarafit po kantama danas.... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:19. |