![]() |
Žderonje:
RAK Jeltz Paske Vuco Travar zvani Matesonik Costa Zunzara (ako stigne sa posla) mc_riba pifa: horza syss Pinsla wolv Mišel Snjakma - fat n00b (hebo šefa koji nemre sa posla pobjeć ) Daddy (komplet sa bež pederušom i Paris Hilton fotićem) Denis i Shimpa su još u fazi pregovora sa šeficama:D |
jooooj jelc :), vidjet ćeš ti šeficu sutra :D
...stavi berena i mene na listu za klopu :) inače, danas za ručak kuham sataraš :nuts: i pečenice :) |
Citiraj:
Citiraj:
Bio sam jučer na Trešnjevačkom i dovukao paradajza, paprike i krastavaca-već se dva dana ubijam sa šalatom. Gore naribam fetu, sa strane malo špeka i udri... Žderonje: RAK Jeltz Paske Vuco Travar zvani Matesonik Costa Beren flare Zunzara (ako stigne sa posla) mc_riba pifa: horza syss Pinsla wolv Mišel Snjakma - fat n00b (hebo šefa koji nemre sa posla pobjeć ) Daddy (komplet sa bež pederušom i Paris Hilton fotićem) Denis i Shimpa su još u fazi pregovora sa šeficama:D Edit-samo Shimpa:p |
Možda i ja dođem malo kasnije, ak me nagovori onaj tko me nagovara da dođem lol. Al inače sutra idem u japanski restoran, ponovno na sushi i još mnogo toga, nakon toga idem na neke strawberry koktele u ugodnom društvu i jedva čekam.
A sataraš.. u Novom Sadu smo samo jeli ćevape, plejskavice i tako tu fast food hranu, umirali za nekom juhicom, i hodamo prema stanici a iz zgrade je tako zamirišao sataraš da smo vikali čiji je da nas pogoste :) (nismo ni tada bili baš bistri u glavi) Evo slikica s mora onima koji su na poslu gladni, neka slinjave :D http://www.imagesforme.com/images/659IMG_3377.jpg |
Citiraj:
rakonja upravo napravim "inventuru"...aj mi se javi ebote za onaj tvoj hard! kod mene stoji a reko si da ces mi se javit kad ti zatreba?!kaj da ga otkupim od tebe da ti ga vratim?!izjasni se |
Citiraj:
|
To sad u petak...odnsono sutra...as mu misha... :D Ja planirao d adođem na "ove sad" žderonje;ali od tog ništa zato što je sutra....
Tako da neznam kad planirate opet ili kad su one neke redovne žderonje;ali ako budu potkraj 8.-og ili početkom 9.-og onda se pribilježavam. :) Od 15.-i rujna pa nadalje ošpet nishta jer imam svadbu 21.-og tako da će biti troshkaaa..... :goood: :lol2: |
Ipak stizem na klopu, ako nije kasno.Ako je bumo ja i Vuco/pica jeli iz istog tanjura.
Žderonje: RAK Jeltz Paske Vuco Travar zvani Matesonik Costa Beren flare Zunzara (ako stigne sa posla) mc_riba Daddy pifa: horza syss Pinsla wolv Mišel Snjakma - fat n00b (hebo šefa koji nemre sa posla pobjeć ) Denis i Shimpa su još u fazi pregovora sa šeficama Edit-samo Shimpa |
Ma nije kasno, tak-i-tak fisha ne shvaćam ozbiljno kad se zapiše :-)
Žderonje: RAK Jeltz Paske Vuco Travar zvani Matesonik Costa Beren flare Zunzara (ako stigne sa posla) Daddy pifa: horza syss Pinsla wolv Mišel Snjakma - fat n00b (hebo šefa koji nemre sa posla pobjeć ) mc_riba Denis i Shimpa su još u fazi pregovora sa šeficama Edit-samo Shimpa __________________ |
Nadopuna:
Žderonje: RAK Jeltz Paske Vuco Travar zvani Matesonik Costa Beren flare Zunzara (ako stigne sa posla) Daddy Shimpa pifa: horza syss Pinsla wolv Mišel Snjakma - fat n00b (hebo šefa koji nemre sa posla pobjeć ) mc_riba Denis i Shimpa su još u fazi pregovora sa šeficama Edit-samo Shimpa Edit2-izgleda da su šefice bile dobre volje:D |
jelc....joooj kad te dohvatim...tocno znam da beren nije to rekao...ti samo izmisljas :D
...poklopala sam jedan kroasan s pekmezom, sad sam navalila na bijelo grožđe :nuts:...valjda ću izdržat do klope navečer :D |
Samo da pozdravim sve ždere iz Crikve gdje živimo samo na junk food-u, pizzama i ostalim sranjima :)
|
Citiraj:
a smije li se znati i zasto?! :grrr: enivejz sad znam da dolazim i doc cu eto ti na a stos rec sa a a a:p Žderonje: RAK Jeltz Paske Vuco Travar zvani Matesonik Costa Beren flare Zunzara (ako stigne sa posla) Daddy mc_riba pifa: horza syss Pinsla wolv Mišel Snjakma - fat n00b (hebo šefa koji nemre sa posla pobjeć ) Denis i Shimpa su još u fazi pregovora sa šeficama Edit-samo Shimpa brza 2 pitanjca...tj potvrde...zderonje su jos u bakinoj u 6??(bome dugo nisam krao cevape) |
edit: riba ne dolazi s***o sam si zapesce :'(
|
Vratio se pred kojih pol sata po ovom sranju od vremena...
Klopa super, ekipa takodjer, bicikl je imao jos par ekscesa do doma... Pica-Costa je unatoc dolasku busom pokisao do gaca... :lol2: Pozdrav od mokrog Matesonika! |
večera: lazanje s 4 sira... jest da sam ih čekala 45min, al isplatilo se :zdero: :goood:
|
Nije bilo loše, na kraju smo ostali lokati "Edi":D, Vuco-pica, Bugica, Sisa i ja.
Ostali su sa zgražanjem pobegli:D "Edija" je ufatila baka kao kandidata za budućeg zeta, porikavali smo... |
ja sam još uvijek pjan :D
|
LB, kolko moš popit ^^
Edi:D je car, sisa me napio...vrag ga odnesel...pijanec prokleti! Uf, dobre žderonje...najeo se ko pas, napojio se isto... Sve u svemu, kvalitetne žderonje.... P.S. Brijem da mi je trebalo za ovu poruku 1o min da ju napišem... |
vuco... učiš polako jang padavan... ili kako to već ide :)
meni je trebalo 10 minuta da se sjetim pce domene :D |
Pih, ja sam oko cenera taman živnuo:)
|
Ma strasni ste mi svi.
I svima kojima sam obecao a i ostalima.Uzivajte! http://www.youtube.com/watch?v=aj0KmlucsAQ |
Njubare :)
Mogu popit više neg stane u mene! :D Izjava večeri -> Vuco: "Mislio sam da si visoka" LOLOLOLOL |
Da, njubare...
Doma sam se pola sata vrtio da si skinem tenesice, a da još bude bolje - imal sam goste, pa su me ljudi malo čduno gledali ^^ Eh LB, danas si me očarala...:D Šteta kaj je tak rano završilo :) EDIT: Ko' ima slike, a znam da ih imate, dajte ih :) |
Viš kaj malo reverzno transkriptaznog PCR-a čini od čovjeka ;)
lmao @ ženjenje edija :p (ženjenje?) |
A čuj, svi bi mi htjeli da smo Edi...
:D |
Slike su kod Coste no neznam kad ce ih stavit. Ima i sisa nesto slika no on je kolko sam svatio prepijan da bi aploadao :D
EDIT: Pice...svi pozaspali :p |
Kaj ste imali Žderonje ili Skupštinu liječenih alkoholičara? :D
|
oooooo...vidi tko se vratio :)
enivej, žderonje su prošle ok jedino kaj stvarno moramo pronać novo mjesto jer je ovo katastrofa :(, baš smo horza i ja pričali o tome... nakon žderonja smo beren i ja išli s fredovima na sladoled i ubili smo se u milenijumu u onim njihovim kupovima :nuts:...ima neki s rumom i bademima ... sad se spremam na plac...mislim da ću kupiti neke ribetine i blitve (da se malo oporavimo od jučer :D) |
Citiraj:
Pitala je baka di je de-beli organ, već je bila spremila vrećicu za pesa:) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:12. |