![]() |
Citiraj:
Danas juha, paradajz šalata i sendviči od nedjeljnog pečenja. Za navečer spremam dijetno-sir, vrhnje i "adidas" špek. Raženi. |
...ja sam spekla one pileće ražnjiće od purisa (u umaku od limuna i nekih trava :D) i jako su fini mogu reći :)....uz to paradajz na salatu i suncokretov kruh :)
za desert...onaj prefini griote ledov sladoled :nuts:...predobar je :) |
Ja sam nekidan imao peku za veceru. Valjda znaju svi sta je to. To je onaj veliki metalni tanjur napunjen svim jestivim. To se poklopi i prekrije sa zari i pece se ili kuha. Uglavnom u peki je bilo: piletine, junjetine, svinjetine, zecetine i bilo je povrca: krumpira, paprike, karfiol, mrkva, gljive, luk (bijeli i crveni). Valjda nisam nista zaboravio. Uglavnom jelo je predobrog okusa. Sto je najgore inace nevolim karfiol, ali u ovakvom obliku nisam mogo odoliti. Predobro. Zao mi sto nisam slikao to cudo, ali imao sam pune ruke posla pa nisam mogao.
Eto idem ja nesto pojesti. Mislim da cu si umlatiti par jaja. |
jučer bio roštilj - najbolji roštilj koji sam jeo zadnjih par mjeseci... stari je fino ispekao meso, joj meni, a tek pileća prsa kao ražnjići... tako je kad vam ukus pokvari studentska prehrana i menza :D
za doručak bilo: oetker knusper musli, fruit malo s bijelom kavom, pa s voćniom jogurtom, i za kraj domaći štruklji :D:dobartek: |
Pravim vinski gulaš
Kupio kukuruznu pogaču, a za salatu paradajz i crveni luk :D Još nakon toga King sa kikirikijem.... |
Žderonje!
Baš smo pričali danas Masni, Daddy, Vico-pica i ja da bi mogli lupit jedne Ždere na brzinu...u ovaj petak:D
Tek toliko da se nađemo, poŽderemo nekaj i maznemo koju Žuju...istračamo malo ostatak bande:) Tko je za nek se piše na ljistu. Snjakma Jeltz Daddy (komplet sa bež pederušom i Paris Hilton fotićem:D) Vuco Wolv? |
Snjakma
Jeltz Daddy (komplet sa bež pederušom i Paris Hilton fotićem):D Vuco Wolv? Travar zvani Matesonik :D |
Snjakma - fat n00b :D
Jeltz Daddy (komplet sa bež pederušom i Paris Hilton fotićem):D Vuco Wolv? Travar zvani Matesonik :D syss (ak ne iskrsnu neki dreqovi prije mora, ali ne bi trebalo) |
Jednog dana ce i ljudi iz OS sletiti na zderonje. Imamo u planu, ali kada tocno nitko nezna. Uglavnom :dobartek:
|
wolv nebu došel jer ima posla u petak navečer, tatek možda no nek se on izjasni ;)
možda jedino naletim na neku cugu kasnije navečer |
Citiraj:
|
Citiraj:
Mora se pohvalit sa novim Quadom:D Bugica-da ne nosim onda onaj popis na Ždere? |
Doletio sam doma, pizza + Karlovachko Rally i picim nazad na brod. Vidim da se zdere okupljaju, ja cu nadam se najesen do Zg. Dobar vam tek :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Dobar tek debeli:D |
Citiraj:
E, da, nakon cjelodnevnog izbivanja i gladovanja idem jesti filanu papriku :zdero2: |
Citiraj:
Mejlam ti sutra-ovaj popis moram malo editirati, zavuklo se po folderima koješta. Dobro da sam vidio... |
vž ekipa bi se mogla naći na kebabima kod billy-a :D
|
wolv je papak, daddy ima quad kao nadomjestak muškosti, syss pije pivu... hladnu molim, da se rosi čaša :)
|
nema samo tatek quad :p
|
E pa kad imate za Quad, onda imate i za pivicu sirotom Vuci...
:D EDIT: To čisto da Syss ne pije sam :D |
Citiraj:
@vuco... treba i sisu platiti pivu pošto skupljam bugare doma po podu za more i cestarinu. |
Citiraj:
Da ne pretjeram zveknut cemo i koju sliko sa PH foticem :D |
ma nemam vam ja para dečki a i danas me Q6600 košto više neg je trebalo :fuming:
no svejedno ćemo navratit na čašicu razgovora |
Ma nemozemo sad nikako. Fali nam jedna kljucna osoba sa autom. Covjek je na moru i sve je trenutno neizvedivo. Ali vjerujem vec sljedeci mjesec ako bude kakvo okupljaliste da ce se dati srediti nesto. Ladybug drzim te za rijec. Nadam se da ces doci. Bit ces obavjestena o nasem dolasku, najvjerojatnije prva.
|
Snjakma - fat n00b
Jeltz Daddy (komplet sa bež pederušom i Paris Hilton fotićem) Vuco Wolv? Travar zvani Matesonik syss (ak ne iskrsnu neki dreqovi prije mora, ali ne bi trebalo) Costa |
Snjakma - fat n00b
Jeltz Daddy (komplet sa bež pederušom i Paris Hilton fotićem) Vuco Wolv? Travar zvani Matesonik syss (ak ne iskrsnu neki dreqovi prije mora, ali ne bi trebalo) Costa pifa horza |
Snjakma - fat n00b
Jeltz Daddy (komplet sa bež pederušom i Paris Hilton fotićem) Vuco Wolv? Travar zvani Matesonik Costa pifa horza syss |
Snjakma - fat n00b
Jeltz Daddy (komplet sa bež pederušom i Paris Hilton fotićem) Vuco Travar zvani Matesonik Costa pifa horza syss Wolv |
Snjakma - fat n00b
Jeltz Daddy (komplet sa bež pederušom i Paris Hilton fotićem) Vuco Wolv? Travar zvani Matesonik Costa mc_riba pifa horza syss wolv da se i ja oglasim da zivim;) edit: ajd ti ne tipkaj prebrzo da ja mogu stavljati aktualne vijesti u ovom slucaju aka popis?!:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:41. |