![]() |
Jel neko probao Midori?
|
Tužan je život moj, taman prešao na FF i sad ako počnu servirati ovakve gluposti naravno da idem ća. Opera otpada, Chrome još više otpada... nadam se da će Vivaldi što prije srediti, bio sam ga koristio par dana i dosta je dobar, ali treba još ispolirati sitnice i gluposti te uvesti ekstenzije...
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Ja sam na xperiji Z1 već na Chromeu. Firefox mi se stalno ruši, a extenzije ne koristim na mobilnoj verziji pa mi je svejedno.
E sad za desktop ću se morat privikavat. |
Taman se preselio na Firefox... A ništa, opet se vraćam na IE, nemam alternative (barem dok Vivaldi e izađe iz Technical Preview).
|
Majke ti kakvi paničari... Ukoliko imate za početnu stranicu bilo što osim onih njihovih po meni beskorisnih tabova, nikada nećete vidjeti ništa.
|
Meni je početna google.hr. Onu njihovu odma maknem.
|
Citiraj:
:chears: |
1) about:config
2) browser.newtab.url promijeniti u bilo što drugo - problem riješen |
Tab mix plus dodatak je vrhunski za te stvari, novi tabovi, početne stranice, super mi je mogućnost kada zatvorim zadnji tab da ne zatvori browser nego da pokaže početnu stranicu i slično...
Tab mix plus i fire gestures su mi obavezni na ff instalaciji. |
Cim je ff postao sumnjiv (s razlogom) predjoh na ovo:
https://www.palemoon.org/ EDIT: ff kakav je nekad bio.:D Speed,speed speed. Ima jos utocista za privacy nazije kao sto je Midori |
Citiraj:
Pihhhhh. :) Palemon je za mene najgori poslije FF. Samo šteka i šteka. |
Ma ti forkovi FF-a nikad nisu bili ništa posebno, pogotovo taj Pale Moon...
|
Meni Pale Moon radi perfektno.
|
Citiraj:
cak je i laksi na resursima |
napravio apdejt na 38.0.nešto verziju i to se počelo vući cijeli laprop to krepana krava...
vratio na 36.nešto i opet radi normalno |
Meni je najbolje radila ver 3...nesto..davno je to bilo ali bili su to lijepi dani...sve leti, nista ne zeza...
|
da 3.6 najbolja verzija
nakon toga 4-oka je sve zadavila |
potpis na ovo gore ko kuca. do nedavno sam 3.6.xx koristio dok nije postalo nemoguce vidjet neke stranice.
|
Ova zadnja verzija Mozille je zivi uzas na mom kompu. Jbt GTA5 sa svime na max mi bolje radi nego ovo :D Mislim da je konacno presudilo i da cu switchat na Chrome :/
|
ja mislija da je do mene al evo očito nije...ova zadnja verzija pa to je zivi uzas...imam fps dropove ko u loše portanim igrama lol...skrolaš pa zapne....ajme
|
Nemam nikih problema. Imam FF doma zadnji official. Na poslu zadnji ESR na slabijoj mašini sa klasičnim diskom. I dalje bolje radi nego Exploder 11.
|
Citiraj:
Na poslu imam FF 25.0.1 + adblock plus - 2.6.7-sm+tb+fx+an HD akceleracija na OFF. Radi kao švicarski sat i ispravno prikazuje stranicu. |
HTML5 full screen
Da li netko zna što treba učiniti da bi dobio video u full screenu? ovako mi trenutno izgleda kad kliknem full screen:
http://www.pohrani.com/t/14/zC/49AHe...enshot-405.jpg Pokušao sam sa novom instalacijom FF, ali nije pomoglo. Na drugom kompu mi bez problema bude full screen. |
F11 -> full screen za FF
|
Ne pomaže. Bude isto kao na screenshotu
Edit: Riješio sam problem. about:config > browser.fullscreen.autohide mi je bio na false, nakon promjene na true radi kako treba. |
Imam iritantan problem (verzija 39) - Address bar ne reagira na Enter nakon sto utipkam link.
Refreshao sam Firefox, iskljucio hardversko ubrzavanje, restartao ga s iskljucenim add-onima, nista ne pomaze. Koliko sam guglao, problem se provlaci kroz razne verzije zadnjih par godina i nitko nije ponudio konkretno rjesenje. Je li se itko susreo s ovime? |
Inace ga uopce ne koristim ali evo probao i radi normalno.
|
Hm, instalirao add-on Places Maintenance, otkrio je neke corrupt elemente, pobrisao mi History i problem nestao :-k
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:09. |