![]() |
Prije 23" i veći sa 1920 rezom...
|
Moj moto. Dok je monitor dobar, al fakat dobar nema razloga mijenjati. Sljedece, ako bi vec isao mijenjati monitor, kako sada stvari stoje, nebih uzeo bilo koji monitor. Ovakvo nesto bi islo u obzir...
http://accessories.us.dell.com/sna/p...9&sku=320-7438 |
Citiraj:
Ako te veseli igranje na 1024 i 1280,slobodno.Ali općenito je uvaženo mišljenje da su 4850/4870/gtx260 kartice za 22-24 monitore. |
Bit ce, bit ce :chears:
A sto se tice Gainward GTX260 Golden Sample, moje pohvale i preporuke svima. Kartica je necujna, jedino sto joj bas OC potencijal nije bolja strana. Do nekih 700Mhz ide Core, memoriju nisam bas tjerao nesto. |
Citiraj:
|
Ako neko mozda kupi ovu u ADM-u, bilo bi super da javi koja je. :)
Jer nije nimalo svejedno uzeti "staru" u 65nm i sa 192SP i "novu" u 55/65nm i sa 216SP. |
http://www.itx.ba/index.php?option=c...6937&Itemid=41
Ukoliko je to ova grafa kojoj su dignuti taktovi mislim da se radi o starijoj verziji koliko navode u recenziji, a barem vizuelno su identične. I sam sam zainteresiran za grafu ali nebi htjeo uzeti stariji model. Onda bi u obzir došla bolje ova Sparkle GeForce GTX260 PLUS 216 :D u Diskont24 za cca70kn više ali nema fotke. |
Citiraj:
SPARKLE GTX260 A u tom slučaju nebitno koju zemeš jer su obe 216sp....zato uzimaj dok ima! Ljepo su se cijene skockale.....sad je to, to! |
Citiraj:
|
Pa nije Vemil jedini dučan....kupi se di je jeftinije, afkors :)
|
Citiraj:
|
http://www.diskont24.com/product.php?productid=57579
1450kn za GTX260 sa 216SP. :) Lijepo, konačno normalnije cijene i kod nas. Takve dvije u SLI ... mmmm ... :) |
Da ima je i u ADM-u ali nepiše koja 192 ili 216 identičnog izgleda(cijena slična)
pa pretpostavljam da su to te grafe i cijena je prilično prihvatljiva konačno:D |
Pise:
FEATURES:216SP ;) |
Oho, fino, još je uz to i XFX kojeg vrlo cijenim zbog lijepog pakovanja i bundlea, ako ne i najboljeg.
No i GTX280 i 285 idu po sve prihvatljivijim cijenama od ~2600-2700 kn, tako da ni one nisu za baciti, jer 260 već postaje mainstream, a mene baš i ne oduševljava previše performansama |
Kad ce vise koji hladnjak za GTX260 ja cu popizdit s ovom svojom grafom vise...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
hladnjak mi je grbav i previse se grije grafa. Ironija je u tom sta sad ne mogu u servis pod garancijom jer sam ju izgubio otvaranjem.. :lol2: |
Pa, otvaranjem se ne gubi garancija ako si sklopio natrag sve kak je trebalo(znaš i sam)!
A kak to misliš grije....do kolko ide pod kolkim okretajima? U jbt, kak ti se potrefilo da dobiš grbav hladnjak....na ovak skupoj kartici....si siguran da je to to :) |
Citiraj:
pricaj mi links obecava vec mjesecima AC xtreme gtx i hr03 gtx ali jos uvijek banana :zdero2: cak mi bratic iz njeme neije mogo donjet niko nije imo na stanju WTF |
Evo ga! GTXica je dala svoje! psmtr!!!
sad drugu kupit mami cu joj... |
Citiraj:
Tako da reklamiraj ako je stvarno crkla. |
Citiraj:
Onda vozii... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Zabrijao si ti nesto jako krivo, a neznam odkuda ti je to doslo na pamet :D previse si gledao i citao ove extremiste koji imaju puno vecu kilometrazu u rukama a i nekako sumnjam da su vjezbali na NOVIM grafama od 2000 kuna :nono: |
Ma ne valja ta GTX260 ništa,trebalo je uzeti 295 i po njoj šarafcigerom i šmirgl papirom ravnat jezgru,dvije.Koliko već:D.
|
Ma samo kada se kupuju HIGH END grafe za oko 3000 kuna pa navise kupovati od Asusa nemoras nis prckati po njoj samo je malo isforsirati sa AA AF na max preko ljeta pa ce sama crknuti nema potrebe za rastavljanjem grafa :)
Pa kada dodu novi modeli lijepo zamijeniti sa novijom karticom i tako se vozati par godina :) dok neuvale od XFX model koji je nepoderiv :D |
Vi šta nemate pametnih komentara bolje se suzdržite. Nisam ja "vježbao" na toj grafi nego jednostavno imam peh. Grafa je bila u kurcu i ja to iz početka nisam znao. Da sam znao nebih ju nikad otvarao nego bi isla drito u servis. Koja normalna GTX260 kuri do 85°C u krizi... niti jedna.
|
Pa nevidim zasto se nebi smjela grijati na 85c pod opterecenjem?
Isto kao sa mojom 8800GTX nekima je u idleu 66c nekima 60c meni je sa stock coolerom na 55c, plus toga jos nema niti paste na njoj nego ona retardirana zvaka... Po tome oni svi imaju u qurcu grafe? |
Citiraj:
moja nejde prek 70, a isla je malo vise! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:06. |