![]() |
:hitthewal:
jos jedne Zdere bez mene :fuming: |
Citiraj:
Ajde onda ocemo u petak?? Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Petak? Ne znam, nek se izjasne malo zainteresirani...meni svejedno.. |
petak sounds fine :P
|
Prsut i mljecni namaz u nekoj lepinici iz Lidla kao predjelo, poso na nekakvu zabavu gdje sam stucao porciju cevapa-djabe pa je bilo OK, sad udaram po Dorina naranca/keks :)
|
Znači 23.05.2008. su Žderonje.
|
superiška dolazim.
Krećem s listom: Hamm |
stizem
Citiraj:
|
Klopa:
Amdejac Hamm Daddy |
Citiraj:
|
Klopa:
Amdejac Hamm Daddy Fleks Buljo |
Klopa:
Amdejac Hamm Daddy Fleks Buljo MAHER |
Klopa:
Amdejac Jeltz Hamm Daddy Fleks Buljo MAHER SU |
Dečki-uzmite u obzir da je Tijelovo drugi tjedan, da bude praznik i svi gibaju na produženi vikend...da ne bi bilo otkazivanja u zadnji tren tipa "joj moram sa curom na more" sa starcima i slično:)
Na bazen umjesto na Ždere i slično:p Danas se radi-S.A.R.M.A:D Mesa 1.30 kg (pola pu-ajcek, pola junetina), suhe kobase i špek, mrmlj...:nuts: |
kaj se ti nebuš prijavil na listu?
danasa sam pojel dvije kremenadle naglo spečene i gore sam prek njih razbil 4 jaja..uz to salate i kruha. |
Citiraj:
|
Ma kakvo Tijelovo, bitno da se ne radi i Zdere :)
|
Citiraj:
Mislim, ne bi to ni spomenuo da nam nisi valjao bureke kak imaš nekaj za obavit, važnog posla i slično...sacpra jedan...:) |
ja dojdem,ali jelc zakaj ti jos nisi na popisu ?
|
Citiraj:
|
tak treba :)
|
Dolazim pjeske ovaj put samo da znate. Dakle cugam :D
I naroljat cu se ko svinja i zbljuvat SUu po autu muwahahahaa |
Citiraj:
|
Ja neznam jos dali sam u cetvrtak ili petak u ZG, ali Fleks volio bi te ja odvest u autu kasnije. To mi je zivotna zelja, jednog od dva slovenca odvest autom negdje. Jorasa ili tebe. :D
|
Citiraj:
Citiraj:
Ovaj put i radimo Ždere da debela iredenta može doć... Da si muž,muškarac i prijatelj-dopelal bi i Zippa... |
Citiraj:
|
Oko 17.00 maznuo dvije sarme, malo rezanog i špek...sad idem po repete:D
|
Klopa:
Amdejac Jeltz Hamm Daddy Fleks Buljo MAHER SU rendula, ako se oporavi od norijade. |
Nešto što dugo nisam jeo...
ČEŠNJOVKE! |
danas sam imal namjeru čevape maznuti ali u jendoj pečenjari kaj je u samoboru a blizu je cure nisu imali lepinja...pih..naravno da nisam jeo!
sutra se moram oporaviti od šoka s jednom velikom porcijom+kajmak. |
Upravo se vratio sa pljeske s kajmakom, zapecenog graha, pomfrija, ajvara i luka... i lepinje. I par litri pive... jedva sam se digo sa stolca i uso u auto... brutala...
|
kaj nisi odmah boldao ovo "i lepinje"...dodaj još malo soli na ranu ajde ajde :D
isss daj odo si sendvice slagati.umirem.. |
Evo šta se jede sad u ponoć :D
žder,žder.. |
kaj je to?
izgledaju kao premlaćene kremšnite :D |
Ili tiramisu look-a-like (ali premlaćen naravno :D)
|
Nakon 2 i pol dana akademskog nespavanja i nejedenja, ubila sam par komada janjetine, mesne štruce, zapečenog graha i bambusa koliko mi srce želi. I Švarcvaldicu i još neku tortu i još neke kremaste kolače ou jea
Joj al kak nam je Buljek danas bio šesan u odijelcu, pravi mali kavalir :) Da nisu bile firme u crkvi, rekla bih da se čovjek ženi, a javio mi nije kada da dođem :D |
Citiraj:
|
Ja sam se tak nakrko sarme da još nisam ogladnio, budem maznul samo puding za večeru...
|
Jutros jaja na oko sa pola litre mlijeka:hitthewal:
|
...mozda se i beren i ja pojavimo...jos javim :)
enivej, jucer mi je mama dosla u posjetu i čim se izula uhvatila se kuhače :D - pohani pureći šnicli, dinstana riža, domaća zelena salata :nuts: sad za dorucak klopam sendvič s pečenim pršutom :) a na ručak idemo u pivnicu |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:07. |