PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Žderonje (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5006)

Amdejac 15.07.2007. 06:52

Navečer dvije filane paprike sa pire krumpirom.
Oko 00:00 tost sendvić sa kulenom i sirom uz dodatak svih kerefeka kao za hambi.
01:00 kolači razni.
Jedva sam dočekao 2:00 sata i ubio sam dva komada janjetine s lukom i komad pohane puretine sa domaćim kukuruznim kruhom.
Oko 5:00 ubio sam dva komada svinjetine i još luka da se ne srušim dok dojdem doma.
5:20 pao je prvi današnji sladoled.
Sad si idem napraviti sendvič od suhog mesa i špeka pa na spavanje.

Da nebi mislili da sam bio na svadbi. Bio sam na poslu. :D

flare 15.07.2007. 10:05

amd :lol2:

@ fairy - slažem se s tobom da pizza u maslini nije nista posebno...no, meni je od tih generičkih pizza jedna od boljih...

a karijola je nesto negeneričko :respekt: :)...potpuno drugačije tijesto (kao za mlince), pravi pršut, mozzarela sir, češnjak, rikula, prava panzzeta, tikvice, mali paradajzići :goood: ...ali zato i košta ...no, meni i dalje NAJBOLJA pizza ikada :)

plus to, u karijoli toče paulaner, fisshers i erdinger :chears:

he da, jučer smo roštiljali na jarunu...i sad, klopa je bila super, jedino što je meni išlo beskonačno na živce je to što smo morali sjediti na dekici na podu (naravnoda nigdje u onim kućicama nije bilo mjesta :() jesti na koljenima dok su bube plazile posvuda...

tako da sam zaključila da ovu avanturu nećemo tako skoro ponavljati :D

danas ću nekii sataras i salaticu (da se malo oporavim od one silne mesine jučer :D)

Amdejac 15.07.2007. 11:35

Malo sam se probudio.

E noćas smo baš razmišljali da uzmemo jednu jumbo pizzu u Mr. Jacku u Stenjevcu.
Bila je 90 kn, a sad je 120 kn i za taj novac možeš tražiti što god želiš da ti stavi na pizzu.
Pizza je toliko velika da smo prošli put morali u Škodi Fabiji preklopiti zadnje siceve jer ne stane u gepek. A kad ju dostavljaju iz Mr. Jacka dolaze sa kombijem. Pizza ne prolazi kroz vrata..
Evo netko je stavio sliku od pizze:
http://img125.imageshack.us/img125/7541/dsc00177pr0.jpg

Željac 15.07.2007. 12:48

Citiraj:

Autor AMD (Post 769331)
Malo sam se probudio.

E noćas smo baš razmišljali da uzmemo jednu jumbo pizzu u Mr. Jacku u Stenjevcu.
Bila je 90 kn, a sad je 120 kn i za taj novac možeš tražiti što god želiš da ti stavi na pizzu.
Pizza je toliko velika da smo prošli put morali u Škodi Fabiji preklopiti zadnje siceve jer ne stane u gepek. A kad ju dostavljaju iz Mr. Jacka dolaze sa kombijem. Pizza ne prolazi kroz vrata..

nije mi bas neka pizza iz jacka, probaj iz cambia sljedeci put, sad ne rade trenutno (preuredenje), ali je pizza bomba, slavonska je najbolja sto sam jeo u zapadnom djelu grada.
:goood:

:beer:

Hamm 15.07.2007. 12:57

pizza:
tri vrste sira
neka kobasica
kulen
šunka
fereroni
tabasco

sve u svemu jedna od bolji pizza koje sam probao :) tj.koju sam pojeo :D

-POP- 15.07.2007. 12:59

Citiraj:

Autor AMD (Post 769331)
Malo sam se probudio.

Trebao je maknuti stolnjak, zna kutija dole biti masna, a i gigantica i nije nešto velika.

fairy 15.07.2007. 14:37

Citiraj:

Autor flare (Post 769309)
@ fairy - slažem se s tobom da pizza u maslini nije nista posebno...no, meni je od tih generičkih pizza jedna od boljih...

a karijola je nesto negeneričko :respekt: :)...potpuno drugačije tijesto (kao za mlince), pravi pršut, mozzarela sir, češnjak, rikula, prava panzzeta, tikvice, mali paradajzići :goood: ...ali zato i košta ...no, meni i dalje NAJBOLJA pizza ikada

plus to, u karijoli toče paulaner, fisshers i erdinger :chears:

nadam se da imaju vegetarianu :D inače, u mangiare u tkalči mi je bila super pizza..a čula sam da je slična u karijoli :)

enivej, danas za doručak je bio omlet s lukom i paradajzom :nuts:

pa onda sladoled od nestlea.. kupili smo jučer 2 kutije-marelica i javor/orah :care: :goood: akcija u metrou :D

Amdejac 15.07.2007. 15:38

Citiraj:

Autor Željac (Post 769374)
nije mi bas neka pizza iz jacka, probaj iz cambia sljedeci put, sad ne rade trenutno (preuredenje), ali je pizza bomba, slavonska je najbolja sto sam jeo u zapadnom djelu grada.
:goood:

:beer:

Bila je nekad dobra dok je Cambio držao Sopić.
Kasnije je to bio samo prosjek.

rendula 15.07.2007. 15:42

Citiraj:

Autor AMD (Post 769331)
Malo sam se probudio.

120kn?? prije cca 8 godina u Puli pizzu te velicine smo 60kn platili

nino 15.07.2007. 15:49

Citiraj:

Autor rendula (Post 769496)
120kn?? prije cca 8 godina u Puli pizzu te velicine smo 60kn platili

Ipak si u Istri :D

Hamm 15.07.2007. 16:39

pojeo sam desetak palačinki od čokolade :zdero:

Jelc 15.07.2007. 20:33

Uf, ubio sam pola lubenice-sad jedva dišem:)

Amdejac 15.07.2007. 22:01

Ubio sam par komada odojka. Sad se lakše diše.
Baš si razmišljam da ubijem kanticu sladoleda.

Jelc 16.07.2007. 14:47

Danas juha, pomfač i pečene kranjske.
Paradajz-šalata.
Lubenica-opet:D

flare 17.07.2007. 09:41

...jučer sam častila u firmi za rođendan (pošto sam u petak bila na službenom putu) i nakupovala sam hrpu narezaka...(uz to sam jos slozila salate i ispekla kolač) i na kraju se pol' toga nije pojelo :(...pol' firme je na godišnjem a i uzasno je vruce pa ljudi bas i nemaju volju prežderavati se...

uglavnom, mislim da ćemo beren i ja jesti sendviče sljedećih tjedan dana :D

Amdejac 17.07.2007. 16:56

Mogla si nas obavjestiti i reći da smo mi vanjski suradnici i riješili bi problem viška narezaka. :D

Malo prije sam došao doma i krepan sam od vrućine.
Pošto sam cijeli dan bio vani na sunčeku, a meteorološka stanica na Zrinjevcu mi je bila na 50 metara dopuzao sam do nje i vidio da je u hladu 40 stupnjeva. Kad sam došao doma vidio sam da je na suncu 49, ali mislim da laže. Bilo je više.
Popio sam cca 6 do 7 litara tekućine, a od WCa niti žlj.
Uglavnom krepan sam da još nemogu jest.

mymoon 17.07.2007. 18:48

Citiraj:

Autor AMD (Post 770727)
...
Uglavnom krepan sam da još nemogu jest.

ko fol. :D

tor 17.07.2007. 21:32

Mazno sendvič od pola kruha, pršut, sir i jogurac. Sad se već da živjet....

Hamm 18.07.2007. 11:50

opet sam pojeon onaj ogromni hamburger iz fast fooda Sunce u Bogovićevoj..eeee predobro..

jos sad popijem litru koje, zapalim cigaretu i lagano dalje raditi :D

Jelc 18.07.2007. 14:08

Danas nema definiranih obroka-narezao sam hrpicu adidasa, suhog mesa, karavana i sa strane zdjeletinu sa rajčicom i krastavcima:)

Sve potrpao u frić i samo se povremeno zaletim do kuhinje i natrpam...

Mislio sam danas napraviti šalatu od mahuna, češnjaka i vrhnja ali moram sutra ujutro u Elektru-ne bi baš bilo zgodno da se osjeti ćešnjak na tri metra oko mene:D

Amdejac 18.07.2007. 20:17

Fala ti kaj se brineš za mene po ovim pasjim vrućinama, ali evo živ sam i zdrav.
Preživio sam jučerašnjih 40 i današnjih 42 stupnja u hladu na Zrinjevcu s tim da sam povremeno moral stajati i na sunčanoj strani.
Danas oko 16:00 sati termometar kojega doma držim na suncu pokazivao je 49, ali mislim da laže jer može mjeriti samo do 50.

Danas imam već puno bolji apetit.

Stab 18.07.2007. 20:49

Citiraj:

Autor AMD (Post 769289)
Navečer dvije filane paprike sa pire krumpirom.
Oko 00:00 tost sendvić sa kulenom i sirom uz dodatak svih kerefeka kao za hambi.
01:00 kolači razni.
Jedva sam dočekao 2:00 sata i ubio sam dva komada janjetine s lukom i komad pohane puretine sa domaćim kukuruznim kruhom.
Oko 5:00 ubio sam dva komada svinjetine i još luka da se ne srušim dok dojdem doma.
5:20 pao je prvi današnji sladoled.
Sad si idem napraviti sendvič od suhog mesa i špeka pa na spavanje.

Da nebi mislili da sam bio na svadbi. Bio sam na poslu. :D

BTW koliko ti imash kila?Onak dali te kucna vaga moze izvagati?:)))
Burek & yoghurt sam danas jeo:)..:goood:

Amdejac 18.07.2007. 21:56

Važem se na stočnoj vagi. :D

syss 18.07.2007. 22:37

žedrači i žderačice... oćel' kakvih žderonja soon?

Amdejac 18.07.2007. 22:45

Mislim da je prevruće za takve aktivnosti, a i većina Žderonja je na moru ili se sprema na more, tj. idu na nizinske pripreme. :D

syss 18.07.2007. 23:43

pa to moraš između redova čitat... sad kad nema spamera u zg, miševi kolo vode :)

Jelc 18.07.2007. 23:54

Mogli bi sljedeći tjedan-navodno će malo popustit nakon srijede...

tor 19.07.2007. 07:55

Da, ovo je za popizdit totalno. Zabio sam se u podrumi ne izlazim.

flare 19.07.2007. 09:34

ja umirem totalno od ovih vrucina :(

...i nemam bas neki apetit...sto nije lose :D

no, bez obzira na to mora se nekaj jest :)...pa sam se onda jutros ustala malo ranije i napravila punjene tilkvice (mljeveno meso, umak od paradajza i sir)...to se samo treba zapeći kad dodđem s posla :)

a beren je kupio OGROMNU lubenicu (hladili smo ju u kadi :D dok je nismo načeli) pa sam si donesla jedan komad na posao i to ću zobat tokom dana :)

e da, otkrili smo onu ledenu instant kavu....bas je osvježavajuća :)

Hamm 19.07.2007. 10:02

:stoopid: mislim da sam smršavio

prevruce je za jesti..trenutno jedem neke "krašotice" i pijem colu..ostalo mi baš i ne paše zbog vrucine...užas

Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:47.