![]() |
Navečer dvije filane paprike sa pire krumpirom.
Oko 00:00 tost sendvić sa kulenom i sirom uz dodatak svih kerefeka kao za hambi. 01:00 kolači razni. Jedva sam dočekao 2:00 sata i ubio sam dva komada janjetine s lukom i komad pohane puretine sa domaćim kukuruznim kruhom. Oko 5:00 ubio sam dva komada svinjetine i još luka da se ne srušim dok dojdem doma. 5:20 pao je prvi današnji sladoled. Sad si idem napraviti sendvič od suhog mesa i špeka pa na spavanje. Da nebi mislili da sam bio na svadbi. Bio sam na poslu. :D |
amd :lol2:
@ fairy - slažem se s tobom da pizza u maslini nije nista posebno...no, meni je od tih generičkih pizza jedna od boljih... a karijola je nesto negeneričko :respekt: :)...potpuno drugačije tijesto (kao za mlince), pravi pršut, mozzarela sir, češnjak, rikula, prava panzzeta, tikvice, mali paradajzići :goood: ...ali zato i košta ...no, meni i dalje NAJBOLJA pizza ikada :) plus to, u karijoli toče paulaner, fisshers i erdinger :chears: he da, jučer smo roštiljali na jarunu...i sad, klopa je bila super, jedino što je meni išlo beskonačno na živce je to što smo morali sjediti na dekici na podu (naravnoda nigdje u onim kućicama nije bilo mjesta :() jesti na koljenima dok su bube plazile posvuda... tako da sam zaključila da ovu avanturu nećemo tako skoro ponavljati :D danas ću nekii sataras i salaticu (da se malo oporavim od one silne mesine jučer :D) |
Malo sam se probudio.
E noćas smo baš razmišljali da uzmemo jednu jumbo pizzu u Mr. Jacku u Stenjevcu. Bila je 90 kn, a sad je 120 kn i za taj novac možeš tražiti što god želiš da ti stavi na pizzu. Pizza je toliko velika da smo prošli put morali u Škodi Fabiji preklopiti zadnje siceve jer ne stane u gepek. A kad ju dostavljaju iz Mr. Jacka dolaze sa kombijem. Pizza ne prolazi kroz vrata.. Evo netko je stavio sliku od pizze: http://img125.imageshack.us/img125/7541/dsc00177pr0.jpg |
Citiraj:
:goood: :beer: |
pizza:
tri vrste sira neka kobasica kulen šunka fereroni tabasco sve u svemu jedna od bolji pizza koje sam probao :) tj.koju sam pojeo :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
enivej, danas za doručak je bio omlet s lukom i paradajzom :nuts: pa onda sladoled od nestlea.. kupili smo jučer 2 kutije-marelica i javor/orah :care: :goood: akcija u metrou :D |
Citiraj:
Kasnije je to bio samo prosjek. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
pojeo sam desetak palačinki od čokolade :zdero:
|
Uf, ubio sam pola lubenice-sad jedva dišem:)
|
Ubio sam par komada odojka. Sad se lakše diše.
Baš si razmišljam da ubijem kanticu sladoleda. |
Danas juha, pomfač i pečene kranjske.
Paradajz-šalata. Lubenica-opet:D |
...jučer sam častila u firmi za rođendan (pošto sam u petak bila na službenom putu) i nakupovala sam hrpu narezaka...(uz to sam jos slozila salate i ispekla kolač) i na kraju se pol' toga nije pojelo :(...pol' firme je na godišnjem a i uzasno je vruce pa ljudi bas i nemaju volju prežderavati se...
uglavnom, mislim da ćemo beren i ja jesti sendviče sljedećih tjedan dana :D |
Mogla si nas obavjestiti i reći da smo mi vanjski suradnici i riješili bi problem viška narezaka. :D
Malo prije sam došao doma i krepan sam od vrućine. Pošto sam cijeli dan bio vani na sunčeku, a meteorološka stanica na Zrinjevcu mi je bila na 50 metara dopuzao sam do nje i vidio da je u hladu 40 stupnjeva. Kad sam došao doma vidio sam da je na suncu 49, ali mislim da laže. Bilo je više. Popio sam cca 6 do 7 litara tekućine, a od WCa niti žlj. Uglavnom krepan sam da još nemogu jest. |
Citiraj:
|
Mazno sendvič od pola kruha, pršut, sir i jogurac. Sad se već da živjet....
|
opet sam pojeon onaj ogromni hamburger iz fast fooda Sunce u Bogovićevoj..eeee predobro..
jos sad popijem litru koje, zapalim cigaretu i lagano dalje raditi :D |
Danas nema definiranih obroka-narezao sam hrpicu adidasa, suhog mesa, karavana i sa strane zdjeletinu sa rajčicom i krastavcima:)
Sve potrpao u frić i samo se povremeno zaletim do kuhinje i natrpam... Mislio sam danas napraviti šalatu od mahuna, češnjaka i vrhnja ali moram sutra ujutro u Elektru-ne bi baš bilo zgodno da se osjeti ćešnjak na tri metra oko mene:D |
Fala ti kaj se brineš za mene po ovim pasjim vrućinama, ali evo živ sam i zdrav.
Preživio sam jučerašnjih 40 i današnjih 42 stupnja u hladu na Zrinjevcu s tim da sam povremeno moral stajati i na sunčanoj strani. Danas oko 16:00 sati termometar kojega doma držim na suncu pokazivao je 49, ali mislim da laže jer može mjeriti samo do 50. Danas imam već puno bolji apetit. |
Citiraj:
Burek & yoghurt sam danas jeo:)..:goood: |
Važem se na stočnoj vagi. :D
|
žedrači i žderačice... oćel' kakvih žderonja soon?
|
Mislim da je prevruće za takve aktivnosti, a i većina Žderonja je na moru ili se sprema na more, tj. idu na nizinske pripreme. :D
|
pa to moraš između redova čitat... sad kad nema spamera u zg, miševi kolo vode :)
|
Mogli bi sljedeći tjedan-navodno će malo popustit nakon srijede...
|
Da, ovo je za popizdit totalno. Zabio sam se u podrumi ne izlazim.
|
ja umirem totalno od ovih vrucina :(
...i nemam bas neki apetit...sto nije lose :D no, bez obzira na to mora se nekaj jest :)...pa sam se onda jutros ustala malo ranije i napravila punjene tilkvice (mljeveno meso, umak od paradajza i sir)...to se samo treba zapeći kad dodđem s posla :) a beren je kupio OGROMNU lubenicu (hladili smo ju u kadi :D dok je nismo načeli) pa sam si donesla jedan komad na posao i to ću zobat tokom dana :) e da, otkrili smo onu ledenu instant kavu....bas je osvježavajuća :) |
:stoopid: mislim da sam smršavio
prevruce je za jesti..trenutno jedem neke "krašotice" i pijem colu..ostalo mi baš i ne paše zbog vrucine...užas |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:47. |