![]() |
Citiraj:
ne razumijem netko daje 2 godine protis,netko 10,netko 36. |
Citiraj:
I bok! |
10god. je na napajanje, tak su rekli u protisu.
|
Citiraj:
Al to je Corsair pa nemaš brige, prije i lakše riješiš reklamaciju direktno preko njih i nista te ne košta jer oni rješavaju slanje u oba smjera. Poslano sa mog 2304FPN6DC koristeći Tapatalk |
Koja je razlika između RM X (non-Shift) i E modela Corsair napajanja? Jedino što sam našao da je E serija nešto manjih dimenzija.
|
Drugi, losiji kapacitatori, manji i losiji vent. Garancija 7g umjesto 10...
Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Citiraj:
Uglavnom, miran sam 10god. a do tad, mozda ce i onda bit premalo 850w:D @coco, E model bi trebao bit losiji spram X, mislim da je E nekaj malo jeftiniji. |
Citiraj:
https://www.amazon.de/gp/product/B0B...1?ie=UTF8&th=1 |
Znaci poskupili su, a prije dva dana je jos bila jako dobra cijena.
Cors sam platio 160€. Prakticki je cijena bila kao na amazonu. |
još je danas bila 105 eura mislim za 750w model,greška moja to je shift model ja sam na ovaj mislio
https://www.amazon.de/dp/B08ZYW3HYS?...language=en_GB |
Imate kakvu preporuku za semi modular 600-650w napajanje do 100E?
Tražim već neko vrijeme i ne mogu ništa naći osim full modularnih za 900kn na dalje, sve mi se oko te brojke okreće. Možda ovo: THERMALTAKE napajanje 650W 80PLUS Bronze SMART BM2 :kafa: Za slučaj ako mi postojeće neće raditi (ima staž od 5 godina). |
Šta ti nije bolje uzeti na Amazonu Corsaira full modular (link u postu iznad) za par € više?
|
Citiraj:
|
Klknuo RM1000x na Amazonu.
Nisam moga odlit. Za 154€. Nize ne moze. Stavio jos par sitnica, da opravdam shipping. Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Morao bi na rmx ići. |
Ako je razlika samo 10-tak €, uzmi RMx. Par postova poviše imaš opisanu razliku između njih.
|
Ne bih preporučio RMe jer ima problem s ventom.
|
RMx, bez razmisljanja, ne isplati se radi 10€ uzeti slabije napajanje tj "losije".
|
RMe koristi nejapanske kondezatore, manja je garancija, losiji vent. Ja se ne bi mislio zbog par eura vise u korist RMx
Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Ovo je odlicna cijena.
Corsair RM850x Shift Fully Modular ATX Power Supply - Modular Side Interface - ATX 3.0 & PCIe 5.0 Compatible - Zero Speed Fan Mode - 105°C Capacitors - 80 Plus Gold Efficiency - Black https://amzn.eu/d/5fC0QdO |
Ekipa, kupio sam 2 corsair shift napajanja i u jednom pakiranju je iz vrecice ispao plasticni clip koji osigurava modularni kabel u napajanju. Pogledao sam kroz vrecicu i ispalo je da je onaj od maticne na strani napajanja. Kontaktirao sam Corsair i poslali bi novi kabel. Medutim mogu i vratiti Amazonu cijeli komplet. Jer na kraju ni ne trebam 2 napajanja.
E sad, ako ima nekoga da mu treba 1000w shift napajanje po povoljnijoj cijeni, neka mi se javi PP. Ako nitko ne bude zainteresiran iduci tjedan radim return. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Edit. Upravo poslali, ali iz Spanjolske. Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Kome se ne da čekat.. Ima u protisu rm850x shift
https://www.protis.hr/products/detai...ene=gotovinske Cijena je u rangu amazona. |
Može li preporuka napajanje 500W, za koliko se može naći nešto s japanskim kapovima?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Imao sam davno cx500 koliko se sjećam i nije baš bilo nešto, očekivao sam kvalitetniji finiš u najmanju ruku i kablovi su bili senf i ketchup. AX760i ili tako nešto sam uzeo polovno to je bomba, ali zadnjih par godina se strogo držim seasonica, valjda iz razloga jer su oni proizvođač najvećeg dijela napajanja na tržištu.
|
Citiraj:
Istina, TEAPO je tajvanski proizvođač, ali u napajanju se uz TEAPO nalaze i japanski Nippon Chemi-Con te Hitachi kondenzatori. Hold-up Cap(s) 1x Hitachi (400V, 330uF, 2,000h @ 105°C, HU) Filtering Capacitors Electrolytic: 12x Teapo (1-3,000h @ 105°C, SC), 2x Nippon Chemi-Con (1-5,000h @ 105°C, KZE) Polymer: 16x Teapo |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:39. |