![]() |
Citiraj:
kod mene večeras palačinke..orasi, čokolada i pekmez.. :goood: |
Hamm sto prije informaciju gdje je hamburger kupljen molim :)
|
|
Sramota.
Ko da mi nemamo hrvatske pive. Jelc, mam na galge žnjim. :D |
:fiju: Znao sam da ces ti ili Jeltz prigovoriti za biru, zato sam je i uslikao :D
Nego, ajd da se nadjemo, tko zeli, u utorak navecer negdje na dobrim chevapima, dolazim u Zg, junior mi ima rodjendan pa da ga zapijemo :zdero: :dajpivu: |
Citiraj:
Dobra je i šalata od mahuna, kuhane mahune, malo maslinovog, češnjak...promješa se, začini i dobro ohladi. Može isto kiselo vrhnje u to.... |
Citiraj:
|
|
...ja sam u subotu bila kod frendice na viksi...cura se udala i nisu radili nikakvu svadbu nego su frendove pozvali na druženje na viksu :)
uglavnom, okretalo se prase na ražnju :) i uz to hrpa razno raznih salata. luka, kruha i kolača :) ...mogu reci da smo svi bili odusevljeni tom idejom jer nismo morali slusati škoru i thomposna koje si je ujakov nećak poželio čuti od lokalnog "svadba" benda, druzit se sa tetkama i strinama i guzvati u vecernjim haljinama :D a jucer sam za rucak napravila disntanu teletinu u umalku od ćešnjaka i paradajza i uz to široke rezance :) |
jedem štrudlu od višnje..tj.jučer se radilo puuno pa sada cjeli odjel jede prefinu štrudlu od višanja mmm :)
|
Danas me pica adminska zaje*ala za vajn-gulaš pa sam morao posegnuti u škrinju i otopiti saft (junetina, bukovače, bijeli i smeđi šampinjoni)
Pužići. Nije ni to loše:D |
Citiraj:
"pečenjara" se zove "Sunce" u Bogovićevoj ti je :dobartek: |
Danas za rucak spinat+pire+pljeskavica, za desert loparke...
|
moja sinoćnja večera :D
http://www.imagesforme.com/images/71...14 (Large).jpg ..bilo je superfino :zdero: šteta jedino što nisam imala njoke :( |
Vjerujem ja tebi da ti je bilo fino, ali meni sigurno nebi bilo fino jer ne vidim nikakav komad mesine. :(
Malo prije sam došao s posla i usput sam do doma smazao jedan hamburger iz "City Grila" poznatijeg kao trovač sa Ilice. Čekao sam 10 minuta da je ispekao pljeskavicu na drvenom ugljenu, stavio mi je ljuti umak, krastavce, salatu, zelje, paradajz. Sad idem do frižidera da još ubijem par komada mesne štruce, a vidio sam da još ima junećih šnicli u nekakvom saftu. To bu papica za današnji doručak. :D |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Danas mladi roza krumpač i lopatica pu-ajceka...kao ustupak zdravlju to sve pečem na masti 100% prirodno hranjene gujdice:p |
U ovom trenutku tri zavjerenika :D , Jelc, Rak i nino5 kuju nekakvu zavjeru protiv cavapa :zdero2: Skrivaju lokaciju na kojoj se nalaze da im se ne bi neko prikrpao i junacki se bore sa mesnim okruglicama zvanim cavapi :D koje tjeraju dolje pivom :D :D :dobartek:
|
danas riža + soja dark sauce, kotany kineski umak sa piletinom i krastavci + paradajz sa vrhnjem i slatkom crvenom paprikom na salatu.
nice :D |
Citiraj:
|
Nakon ponocne kure trcanja, dopingiram se iducim:
Corn flakes (ovi K+ iz mitrosrema :) ) , saka malina i soyino sa okusom vanilije Mljac! |
Ajd brisi to dok se Jelc ne vrati sa zderanja i pijanke... :banned:
|
Citiraj:
Ja nisam jeo, Nazvao me oko 17.00 i pitao kaj radim, kad sam mu rekao da se preŽderavam mam me je pozval jer je znao da nebum mogel opet:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
http://img465.imageshack.us/img465/9788/mljacti1.jpg |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
I ja uvjek imam potvrdan odgovor sa smješkom ako hoču spavati sa ženom u istom krevetu. :D |
Citiraj:
:D Si vidio kakve je sve fore pobrao na onoj grckoj olup... ups brodu. Ko zna cemu su ga jos naucili, Grci su to:D Bez papice kazes, jos si dobro i prosao :D:D:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:55. |