![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Te pausalne procjene su potpuna besmislica jer nije uzeta u obzir najbitnija stvar... |
nisam shvatio. je li sam ja napisao glupariju ili je gluparija ovo sto sam citirao od gogoklepci na engleskom jeziku
|
Meni moj Corsair 750W već 12 godina radi bez greške u kompu.
Poslano s mog Samsung S21 Ultra koristeći Tapatalk |
Moj HX520 je već promijenio 3 konfe. Nemam pojma koliko je star.
|
Da li je bolje uzeti Seasonic Focux PX-750 ili Corsair RM750X (2021)?
|
ista pašta(ako su gold oba) gledaj koji ima vecu garanciju oba su very good
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk |
Mislio sam uzeti preko Amazona pa ne znam kako nude garanciju osim standardnih godinu-dvije
|
Za dalje si izracunaj slanje u Nizozemsku. 😁
Sent from my motorola edge using Tapatalk |
Pozdrav ljudovi. U planu imam slozit neku gejming konfu, past ce neki 7600, 12400 ili 13400. Grafa neka 3070 ili rx6750xt.
Jel postoji tiho, kvalitetno, pouzdano napajanje, cca 800-900kn? Gledam napajanja 600-700w. |
:stoopid::fiju:
Citiraj:
|
Mislim da će tržište jasno reći šta misli o ovoj nebulozi.
|
Poz ekipa, razmisljam o upgradeu grafe sa gtx 1080 na gtx 3070 al nisam siguran dal mi je napajanje dovoljno (po nekim online kalkulatorima nije).
Trenutno imam corsair CX600 Komp je Ryzen 5 3600 MSI matična 32 GB ram gtx 1080 m2 ssd obican ssd 2 3.5" diska 2 externa 3.5" diska usb kontroler |
To je cca 10 god stara serija i ja ne bi riskirao sa njom.
|
Citiraj:
|
Corsair RM, Seasonic Focus Gold,...
|
Citiraj:
Iskreno, ako je napajanje redovito čišćeno, nije se pregrijavalo u radu i sl. ne vidim neki specijalni razlog mijenjati ga. RTX 3070 je vrlo efikasna grafa i troši samo 30-ak W više od GTX1080. Ako je napajanje ispravno, ne bih ga mijenjao. Ako ipak odlučiš uzeti novo onda kako su rekle kolege, Corsair, Seasonic...osobno sam imao dobra iskustva i sa BeQuietom. Šteta da si propustio black friday, bio je RM550X za 400kn i mislim da Instar na kraju nije ni prodao sve primjerke po toj cijeni... |
Citiraj:
Poslano s mog Samsung S21 Ultra koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pozdrav momci, ovako imam GIGABYTE G750H Gold 750W, kupljeno 2018, radilo na 2060, 3070 i sada je dosla 6800xt.
U pravilu do nedavno je radilo dobro međutim u nekom trenutku počinje resetiranje kompa, bilo to dok se igra dok se surfa, pa nemoze opće ustat upaljen. Navodno ima puno ljudi taj problem. Sada sam u adrenalinu stavio undervolt i silovo cjeli dan danas komp sa radom i igranjem i sve dela kak treba. Po tome je onda napajanje problem ili? Ako je kupovo bi nes oko 1000w tak da se ima i za budućnost pa kaj uzet? Hvala |
Gigagbyte 750w ustvari 400w napajanje stvarne snage.
Ne treba ti 1kw napajanje, pretjerivanje. Kupiš takvo napajanje i nemaš garanciju odnosno obečanje da će raditi na duže staze. Uskoro počinje nova era napajanja sa veće učinikovitosti i drugih standarda. Mjenjaju raspored priključaka i polako prelaze na hibridni način rada. Radije kupi drugo napajanje tipa Seasonic 600w i raditi će. |
Citiraj:
jel opće moguće da su ovi problemi sa grafom povezani sa napajanjem? |
:nono:
Citiraj:
|
hvala na info
|
Citiraj:
Ovo je review gigabyte 750w Uzmi RM850x kad se imalo za 6800xt i miran si. |
ekipa pa KK je sa cijenama napajanja....pa otišle u nebo...gledam sada Seasonica B G seriju, pa 750w koje sam platio prije 1g. oko 500kn sada je 750 minimum....koji vrag je sa tim :stoopid:
|
A sve je otišlo gore 20-30%.I moj Lancool II sa 900kn na 1200kn.
Nema natrag.:D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Corsair Shift Series - RM1200x PSU Review:kafa: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:30. |