![]() |
Citiraj:
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Ekipa, pitanje
Podjelio ekipi svoj app na par tuđih mobova Kako im ponistit app? Remote, posto fizicki nemogu do tog moba Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
ide na bolje http://www.njuskalo.hr/iphone-7-plus...oglas-20498850
jos malo crnih da dođe i eto za 7k će se nać |
|
dođe mi da se dogovorim s njim negdje tamo u Rijeci pa nek me čeka :D
|
Ludilo cijena 😆
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk |
Ekipa razmisljam malo o prelasku u Iphone stozer.
Pucam na SE, mali kompaktan mob,dobra kamera i stabilan OS. Dojmovi onih koji imaju SE,kako vrti iOS 10? |
Citiraj:
Po meni ako zelis nesto kompaktno, SE jednostavno nema nikakve konkurencije na trzistu. Samo idi po 64GB verziju obavezno. |
Pa nema što štekat na SE, ipak je to mali 6S - identičan hardver imaju :)
|
hijao ništa se na njušci ne dešava po pitanju 7/7+, ovo je najslabija ponuda od kad postoji ajfon :D
neznam jel malo uređaja došlo u HR, ili ljudi više ne uzimaju na ugovore, nit se više to isplati.. |
Krivo vrijeme jer ugovori ističu oko Nove godine. Pričekaj do onda. Još će i cijene pasti do tada, a i ponuda će biti puno veća.
|
ma svaki put u 10./11. mj kupim ajfon, mj dana nakon releasa recimo, njuškalo puno ko šipak bude, sad je prazno
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Preskupo i neisplativo. Kupis uredjaj preko ugovora za cca 3000kn, pa ga prodavati po 6000kn, i onda ostati pod ugovorom 24 mjeseca? Mislim, za takve stvari stvarno moras biti udaren u glavu.
A ocito sve vise i vise ekipe to kuzi. Osim ako u buducnosti operateri ne smanje cijene, ali ne za 100-200kn, vec za dosta vecu cifru, ne vidim da ce se situacija po tom pitanju popraviti. Opcenito, zasto ne kupis mobitel na rate u istyleu ili sl. ducanu? Neces osjetiti udar na dzep, a mobitel je tu. Da ga planiram kupiti, isao bih na tu soluciju. |
ma ne kupujem ništa na rate, samo keš :D
zato kaj sam uvijek dobio ajfon za cca 5.5k kn po releasu prek njuške zapakiran s računom e sad, čini se da će ove godine bit drukčije |
Možda ima i nešto u tome da ekipi koja ima iP6/6s nije interesantan iP7 jer i nije neki vauu upgrade. Očekujem da za iP8 bude pomama.
|
a 7S? ja ne berem te rumore da ga nece bit ovono, bar dok ne potvrde :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
No mozes koristiti i Google Photos kao na Androidu, samo instaliras app. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
http://i1.kym-cdn.com/entries/icons/...4/facepalm.jpg
Ako išta, pokazuje se sve to prilično accurate, barem za ovu sedmicu što se hajpalo i rumoralo :) :D |
možeš se držatm za glavu slobodno
oćeš da ti sad tu kopiram sve silne rumore za iphone 7, pogotovo one iz 9.mjeseca 2015.? bolje nemoj :D točni su oni na ljeto, a to je par mj prije releasa |
Citiraj:
|
moze li mi netko usporediti brzinu otkljucavanja moba pomocu fingerprint senzora izmedju 5s i SE ?
Znam da imaju isti senzor, al jel ista brze na SE? |
Koliko sam ja primjetio, je. I da, dbr da si napomenuo, s tim jedino nisam zadovoljan na telefonu, prst mora bit sterilan da bi uhvatio unlock.
|
Ja nisam primjetio razliku u senzoru izmedu SE i 5s. Bio sam zadovoljan sa oba, inace SE je odlican mob za sve i radio mi je brze nego sadasnji 6s. Razliku izmedu njega i 6s sam primjetio u brzini interneta, lte i wifi su kao na 5su makar pise da nisu.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Sto je pjesnik htio reci ? Minuta snimanja 4k je 350 mb, 1080p 60 fpsa je 200 mb. A tu su jos appovi, slike i mjuza.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:51. |