![]() |
To ti je normalno i događa se zbog asinhronog ADSLa.
Granica ti je negdje oko 17 kb/s, ako je veći upload pada brzina downloada. Glavni krivac je Tcom. Dok ne povećaju brzinu uploada ili ju jednog dana izjednače (sinhroni ADSL) nama smrtnicima nema pomoći. |
sry sto nisam napisao ali u sloveniji sam. evo nakon sto sam vratio utorrent 1.8.1 radi normalno (450kB/s down i cca 55kB/s). moze ovdje ici sve max u isto vrijeme
|
pa ja imam optimu i neam takvih problema. evo bas sam neki dan skido pack sa ScTa sa pono leechera(DL 350kB/s a UL prosjecno 50kb/s) katkad upload odskoci i do 70kB istovremeno i kad se skida torrent i zna se na tom zadrzati dosta dugo. vjerovali ili ne na ScTu sam u cca 30h nabio 4GB:D
|
Što se desi sa STMusicom/SuperTorrents trackerom?!?!
|
Host ih nesta zajebava.
|
Jel to meni samo ili je TorrentLeech sad vec down 1 dan?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Down je TL,neide ni seed
|
Izgleda da uskoro bude up :)
Citiraj:
|
Bitgamer ima freeleech "nesigurnog (nepoznatog) trajanja"
|
TL je opet stao na noge, i koliko vidim...nema vise one slike s rijecima kod logina...yippiee :D
|
Jedna zanimljivost iz svijeta public trackera. Zapelo mi za oko nešto boldano na TPB home pageu pa sam malo istraživao:
The Pirate Bay IPREDator VPN service Inače je TPB već neko vrijeme na sudu, a sad su našli još jedan način kako zaobići kontrolu podataka u P2P razmjeni :D |
@ vrga
jel ti to nudiš what.cd?? kao prvo, to ti je strogo zabranjeno, oni imaju svoj način kako doći do pozivnice, ideš na mirc i intervju. dobro se pazi?! a drugo, ne znam jeli razumiješ al ako si tamo član onda znaš da je jaaaako teško seedat bez boxa, čitavu godinu moraš uploadat 320 i flac formate koje what možda nema što je skoro nemoguće naći al naravno, može se i zatim čim ti se uradi jedan snatch preuzima te neki lik s boxom jer naše brzine se jednostavno ne mogu mjeriti... stoga ako samo "daješ" pozivnicu što je (kažem opet) strogo zabranjeno (u slučaju da te ne uhvate) dobro pazi kome je daješ jer ako taj zabrlja ratio, ima samo 14 dana da popravi ili letite oba, a nije lako popravit! ps: ako je misliš dati, stavi nekako super ponuda, samo se javit na pm zainteresirani ili nekako bla, bla al ne ovako javno na forumu jer možeš lako upasti u probleme. |
Citiraj:
https://www.relakks.com/?cid=gb |
Citiraj:
kaj se toga tice, to nije istina jer ja imam na whatu ~20 invajtanih ljudi, 5 ih je ban popusilo a 10-ak ima ratio 0.0x .... i zato vise nikoga ne invajtam na what, a i prije tjedan dana sam na ircu zamolil admina da mi sve invajtove makne, kaj je i napravil ... jednostavno iz principa necu ljude invajtati na what vise |
ok, znam 100% za 14 dana i ban ako ne popraviš nakon što budeš na ratio watch, al et ak si tvoji invajteri spušili ban a ti nisi kao invajter onda ok, bar mogu malo lakše da dišem al ne znam baš, znam par ljudi koji su i kao invajteri popušili ban zbog drugih koje su pozvali, čini se da to funkcionira od usera do usera i načina na koji su invajtani spušili ban?!
anyway, ovako javno ne smiješ davati pozivnicu za what! |
Ljudi što ste zabrijali.
Ne smijete ju prodavati ili mjebnjati za materijano dobro. Možete je pokloniti nekome ne tražeći ništa za uzvrat. Dakle ja tebi poklonim invite, ti ako meni daš nekakav, super, ak ne, opet super. Isto vrijedi i za obrnuto. Nema kazne, jer nema zločina. |
Citiraj:
sve je to govno ali ljude su banali zbog takvih stvari jer su ih neke budale prijavljivale staffu... |
mfire oladi malo sta si toliko zabrijao, kako bi ti onda dobio ista da se tako radi kako ti govoris? revTT nije pao s neba ;)
|
mene cudi kako brdo ljudi na forumu od bithdtv-a trejda i nikom nista
|
A nemoj biti siguran da je nikom nista :), a tamo moras imati 200 GB uppa tako da mozda i nema puno onih sta to znaju/gledaju i draze su im afere na fstu :)
|
ma znam da je taj dio foruma samo za "elite" ali ono cudi me sto uopce bithdtv to dopusta. mislim meni ne smeta. njihova stvar ali morao sam reci jer me cudilo :D
|
skoro svaki tracker ima tako nesto do cega dodjes kad si malo vise u hijerarhiji :)
|
ja sam samo lijepo rekao, ne želim da čovjek bezzze dobije ban, prekrasno je što ju je voljan pokloniti al to može diskretnije za njegovo dobro...
|
zna li neko kako se moze reg na bitseduce , da li je potrebna pozivnica ili sta?
|
awesome-hd se vratio,ali se nemogu nikako ulogirat,niti ponovo prijaviti.Dal neko im sličan problem ili?
|
meni govori Username Incorrect :S
|
Ja nemam taj tracker, al iz iskustva znam, da ako su napravili "date shift" na bazi podataka, moguće je da su vam ili profili izbrisani (ako su svježi, i nisu regani unutar shifta), ili imaju problema sa bazom podataka.
|
Svim ljubiteljima audio/vizualnih programa, fontova, tutoriala, stockfotki, templateova, development toolsa, knjiga, 3D aplikacija....
Gfxnews sadrži sve i otvoren će Vam biti od sutra do 04.02, upadajte! |
Sorry još jednom, kako sam ti rekao i na PM-u, donirat ću pare da izvučem acc. Zajebalo me to pravilo sa slotovima...mislio sam da će automatski blokrati više od 4 DL-a odjednom, no nije, tako da mi je samo radi tog razloga disejblao acc...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:04. |