![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
nisam ih baš u lidlu vidio... možda griješim.
|
Bio na paintballu i nakon toga u staru savu na pizzu, četvorica smo prvo naručili jumbo mješanu a nakon nje jumbo pikante. Lijepo sam se najeo i napucao :D
|
Fala technix i maher, pogledat cu :D Mislim da postajem ovisan o tim keksima :)
Za rucak maznuo cordon blu, tonu pomfrija, ajvara i roknuo litru mlijeka :) Poslije opet nastavio po keksima i banankima :D |
pijem pivu i dalje od popodne... eto samo da znate.
nego ot malo... jel ima neke želje da se napravi mass thread za alkohol? :D |
Citiraj:
|
m bi vraga... ajde ja bum počel lagano pa da vidimo :D
sinoć vrbnička zlatna žlahtina, a prije toga za aperitivčić lagani traminac od mladine. naravno nakon što je tog nestalo onda domaće točeno u litrama :D |
Zadnja dva dana bio na hotelskoj klopi i odmah smrsavio koju kilicu. :(
Zato je stara danas napravila baklave i strukle zapecene sa spekom :goood: |
Citiraj:
Sinoć sam prestao brojit nakon 4. pelin+piva. Došao sam kući. Nekako. Dobro je. |
Citiraj:
Ono klinac prvašić pojede za doručak. Otiđite u Mr. Jack (Stenjevec), Plimu (Oborovo Bistransko) ili Oro Goro (Oroslavje) pa će te vidjeti kaj je Jumbo pizza. Tko je bio zna o čemu govorim. Jedeš, jedeš, jedeš i jedeš, a onda dojde konobar i pita:"Da Vam donesem kutiju pa da si pospremite za doma". Termić Vam može to isto potvrditi. :) |
oro goro :D :D
nego ako netko bude usput neka provjeri (novi) sakristan na opatovini, frend drži to gore sa par kolega i klopa je stvarno super za oke pare. |
upravo se vratio s partija od firme :)
bilo roštilja i fisha :p ubio sm se ko zvijer...gemist..piva...piva..gemist..rakija..piva..gemist..rakija..piva..gemist..piva :D e prekrasno sam se i oblio i nazdro..ponosan sam na sebe :) |
Upravo dizem dupe iz fotelje i idem po burek s mesom i litru jogurta..... mmmmmmm :D
|
i ja bi mogao nekaj...mislim da imam doma nekaj dobroga za papati..ako nikaj ima kobasa..taman prije spavanja :)
|
Tebi bi bilo bolje da preskaces veceru :D
|
Citiraj:
|
Može se jest tamo. Najveća pizza u gradu ti je u Mr. Jacku. Dofuraju ti je doma u kombiju :D bez zajebancije
|
Yap u dostavnjaku. Ogromna je.
i izmedju ostalog jako dobra. |
Citiraj:
|
Citiraj:
http://img.w3dizajn.net/images/DSC015956wx8.jpg |
Ova mi po veličini liči na pizzu iz Mr. Jacka, ali ne i po izgledu. Osim ako nisu nekog matematičara zaposlili da im slaže šunku i sir. Ovdje kao da je mjeren razmak između komada šunke :D
|
To sam našao na gemer.netu iz malešnice.
I meni je bio malo čudan raspored šunke. :D |
Danas juha, pečeni ćiknšit i mladi krumpač.
Kristalka. Raženi. Fresssh se hladi:D |
za dorucak sam maznula dvije snite nekog kruha koji se zove "bakina mješavina" :D s mortadelom (s maslinama ofc :)) i uz to kakao (nene, nisam pila kavu (kao inace :D)
za rucak cemo "kod dede" na ražnjiće i ćevape :nuts: |
Ja sam se maloprije najeo.
Ajgemahtec (pileća juha sa povrćem i noklecima) Cordon Blue (Zagrebački od puretine) Pire krumpir Cikla na salatu Popodne Bučnica. :) |
danas na reperutaru rizibizi s govedinom i kristalka
desert salenjaci :) |
kod mene rostilj..šnicle, kremenadle i nesto koke :D
za prilog krupasi sa peke...piva, zuja ofkors... naždero se bas za tjedan dana. :( |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Osim toga-ja ih isključivo uvalim u kuruzno brašno i na tavicu, ne uklapaju mi se glave u to... |
Citiraj:
na netu i ne vjerujem dok ne probam. Samo ti dođi u Zagreb, znaš da nije pristojno doć' praznih ruku:D |
Enormne količine pite sirnice, made by punica (original Bosanka) :D
Na štednjaku je juha, junetina lešo, kuhani krumpir na kockice i paradajz umak, ali ne pada mi na pamet da to jedem pokraj pite :D |
Citiraj:
|
Srnetina u umaku + "kuhani kruh" koji u sebi ima špeka malo...
Salatica i kola. Njam njam. |
Feštu smo malu napravili. Pljeskavice, čevapi, krmici, teletina, krumpac, goveja župca sa knedličkima, salata jedno 5 vrsta... I isto tolko kolača :D . Neda mi se sad razmisljat sto je jos bilo.
A mene i dalje jebe gripa/prehlada i samo drinkam max flu :( @Ice demon: Kaj ti nemas potres mozga i nesmije buljit u monitor? |
evo da se i ja u klubu 100 kilaša ovjekovječim.
Upravo narucena jumbo pizza pikant(very hot :) ) i 4 kobase se kuhaju(to je dok pizza ne dođe |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:10. |