![]() |
Ovaj Jelc omatorio pa se poceo raspadat. :p:D
Dosao sa posla i zenica mi sprema chevape, pomfritic, svjeze kukumare sa kapulom na salatu. :zdero: |
Glumac.
Ma nije plasnjivcu niš. Rekel sam mu jučer da sam na bolovanju pa je i on kakti naglo zbetežal. |
Citiraj:
Radiš samo kad se vol na ražnju okreće u Stenjevcu... |
Citiraj:
|
Sve sami neradnici, a mene copila GADNA prehlada. Sad se bas gruntam uputit u apoteku po max flu...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Se sećaš kaj je bilo zadnji put kad si mi se smijal za gips? Strgal si se na strunjačama ko njasvi:D Ima boga:) |
Citiraj:
|
oprosti, ali se bojim da bog ima uredniju sobu.
:D :D :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Aj da ne spamam. Da se pohvalim s današnjim ručkom.
Po kila srdela(ukućani samo to ostavili inače je kil taman) i gomila zelene salate. Srdele začinjene samo maslinovim uljem i solju. Predobro. BTW, jel vi Zagorci, Prigorci, Slavonci i ostali znate uopće što je srdela? :p |
Ta su one jadne ribice poslje kojih si gladan...posluže jedino kao grickalice uz pivčugu:D
|
Citiraj:
|
Blade odma odustani, bolje ti je. Ja se mucio objasniti Jelcu da je snicl od tune na rostilju zakon, a kamoli da ces mu ti objasnit za srdele... :D
|
Ajd ne laprdaj.
Da si čemu došao bi na Žderonje i poslije zaružio ko čovjek a ne otišo na nekakav gaypederski party u Boogaloo...lako se prek neta špinčit ja ovo ja ono:) Pa da vidimo tko može pojest i popit:D |
Citiraj:
A i pogubio sam se po zagrebu :D. |
Citiraj:
Mi u pravilu počinjemo u 16.00 pa dokle nam se da... Mogao si i zadnji put stići-bili smo kod bake do 22.20 a poslje otišli lokat u Route 66...to ti je 5 minuta pješice od Boogalooa...(ako Sisa ne vodi, inače je duži put) |
Ma znam..ali san se gubija po zagrebu dok mi vodič nije doša..
A sam s remetinca do Bake sigurno nebi stigao :D. |
Citiraj:
|
Samo si mi ti još trebao...aaaaa
:D |
Sardele su predjelo za Ajgemahtec ili ti juhu od pilećih ostataka sa noklecima i graškom.
|
Citiraj:
|
joj ajd ne srackajte...riba isto zna bit super zderonjsko jelo...npr, fish paprikas (nek mi samo netko kaze da to nije za žderonje :D) ili šaran na rašljama :nuts: ili npr. dobra velika orada/brancin ili još neka kvalitetnija riba na roštilju i sl...
plus to preko nekoliko puta sam od velikih žderonja :D vidjela da pišu da su klopali neku ribetinu :P enivej, u zadnjih par dana sam se opet (nakon 3 godine) navukla na mavrovićev kruh - i klopam ga za doručak namazanog ABC sirom, nekad gore još stavim komad šunke ili kulena, nekad ne :D |
Citiraj:
moj tetak radi fish paprikas s 5 vrsta riječnih riba, ljuto is tjesteninom kao prilogom je za prste polizati. Sad sam bio u Boniti i mrknuo hamburger. Putem su mi uvalili letak za ''Ruby comes back'' u Gajevoj 10. Inače, ako ne znate, to je Rubelj počeo opet biznis s ćevapima (Rubelj grill je prepustio bratu), isto je otvorio i u Dubravi, na uglu Konjščinske i Avenije Dubrava. Pa ako nekog zanima, evo još jednog mjesta za klopu u centru zg-a :D Nisam bio u Gajevoj ali sam probao ćevape kod njega u Dubravi i bili su ok. |
upravo pojel kokošju paštetu i čokoladno mlijeko...i naravno nije mi bilo dosta, narezal malo suhog mesa...taman.. :)
|
Danas dođem doma i za ručak:
kokošija juhica krumpir salata pržene srdelice kristalka i za desert palačinke s pekmezom od šljiva i palačinke s čokoladom i orasima e ubio sam se ko sacpra..sada se idem malo ispružiti na krevet pa onda na kojeg pifkana van :) |
kad smo kod pive upravo ispijam zuju...:)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
HA!! In your face Jelc!:zdero2: I nije srdelica nego srdela. Srdelice su dječji zbor u splitu.:D |
Ja danas postio :nono:. Meni je Veliki petak, ali zato u nedjelju (Uskrs) ima da se preŽderem.
|
Danas ubio Njoke Polo iz Pougarja... opet :D Predobri su... maloprije stuko par banankih i nekakvih spaljenih keksa iz Poljske - ZAKON! Ako tko zna gdje ih ima za kupiti u Zagrebu, castim.. ne znam... gajbom :D Radi se o ovima:
http://www.liderskg.com.pl/opakowania.html (prvi po redu) Za kupiti ih ima u jednom malom prigorskom seocetu u nekakvom zabacenom lokalnom ducanu i to vrlo rijetko, pas mater :( |
Evo probudio se gladan ko vuk sada tamanim palačinke koje su ostale.
E da btw: na kraju mesničke s lijeve strane se valjda nedavno otvorija birtija koja se zove Tituš. Onak vam je u suterenu. Ok ventilacija (nije zagušljivo)...ok izgleda...dere rock, blues i jazz..žuja 10, velebitsko 12, becks 13 i stella nemam pojma. Mislim da je četvrtkom čitanje poezije ( :D ) pa eto ja sinoć bio pa preporučam. |
Nisam ljubitelj piletine, ali sam upravo smlatio pola kokice Gavelino. Bljak!
Sad derem po nekakvim Kraš napolitankama da ubijem okus. :D |
Citiraj:
Dijete moje drago-vidi se da ne pratiš Ždere...pravi mu-ži kad već jedu bljak ribu jedu nekaj drugo a ne grickalice uz pivicu... Uz malo krumpač ili bažul šalate ovo mi je otišlo na triput a žena nije ni pipnula:) http://img132.imageshack.us/img132/6159/bari2me7.jpg Makar-broj jedan je bez daljnjeg dobra stara somina. Onda, kontinentalna zamjena za grickalice uz Žuju ali bolje-cvergli:nuts: Itd.... Jučer sam se usvinjio sa saftom od kockica (lopatica) dobrog starog pu-ajceka+domaći žganci+kristalka sa češnjakom... |
ufuf. domaći burek (zaravo i nije striktno burek) s mesom i krumpirom. i zelena salata (narafski s ureezanim češnjakom). jojjoj. nemrem hodat...
|
pijem ladni pan, surfam i čekam da žena napravi saft i testo :D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:03. |