![]() |
woooof, 200g tune, integralni kruh,ajvar i 1L jogurta :)
Gozba :D Čokoladu nisam okusio 5 mjeseci...ebena dijeta :) |
Opet Tuna. Integralni kruh.
I sigurno si negdje nabavio Light Ajvar i Jogurt. Da si pravi MUŽ pojel bi 30 dkg špeka ili šunke, kukurzni kruh i sir z vrhnjem. |
Heheheh :D
Nabacit ćemo na ruku pa vidjet tko je muž :D:D Šalim se...A ebiga...Kad nešto radim onda radim kako treba, samo odbildanja nema ništa, 70% toga je u prehrani....:) sad za desert posni sir izmiksan sa vocnim jogurtom :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Prvak Europe u Judu ima 130 kg. A sad upravo listam Azijsku kuharicu pa ću ti naći neki recept tipa papagaj u umaku od kiwija. |
Istina, al nisam mislio na borilačke vještine, nego na dobivanje mišićne mase :)
|
i jel ti uspijeva barem? kolko kalorija ti pucas dnevno? čut ćemo se na icq...
|
Od kad je ovo postal podforum za makrobiotičare :D
|
Nutricioniste :D
Ide fino fino...blizu 90 kg sam :) |
UN žderonje :D
|
Jeeeeeeeeeeelcccccccccccccccc.
Sankcioniraj ovo. Žderonje nisu osobe koje nabijaju mišićnu masu nego visokokvalitetne masnoće. :p |
Citiraj:
ja imam za večeru predobru salaticu (paradajz, krastavac, paprika, luk, češnjak) i svježi sir :zdero: :care: fiiii-nooo :goood: |
rekao sam već da treba promijeniti naslov ovog topica u nešto zeleno. :P
|
A jeste diktatori :S
|
Dajte da vas vratim u normalu. danas sma odledila opet jedan od "zadnjih" špekova iz škrinje. Doručak, ručak i pretpostavljam večera :) Uz to paradajz sa soli il jogurtić.
Bila sam veggie godinu dana - save the animals i taj shit, jel, needless to say izgledala sam ko kostur :( onda sam otkrila špek... Pa nemrem ja be mesa, jednostavno nemam energije za funkcioniranje cijeli dan u pokretu + hladno ti je non stop... dakle, špek :) |
nutricionisti, makrobiotičari, vegoši, sve je to za potrpat u plinsku komoru :D
ja imam par zakona kojih se držim 1. dijeta uvijek počinje sutra 2. ručak nije ručak ak nemam mrtvu životinju na tanjuru 3. jedna večera je dobra, dvije su još bolje 4. ne idi spavat prije neg pojedeš milka čokoladu ali j.ga opet imam 65kg Citiraj:
|
Citiraj:
OT-sutra za ručak grah+zelje :goood: Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nisam mogao ovo više čitat.
Narezao sam si jegera i uz to sir s vrhnjem. Tko voli nek proba Međimurko vrhnje i njihov sir. Sir je u vrećici i onako full mekan i malo sirutke. Skoro pa ko friški domaći. |
Citiraj:
|
Citiraj:
zašto moj nije takav :( |
ni moj metabolizam nije takav :(...ako hocu pristojno izgledati moram stalno pazit kaj jedem i stalno vjezbat....tj, moram vjezbat da bih mogla normalno jesti...inace...loptica :fiju:
...kad smo kod toga, za dorucak sam maznula dvije snite pravog kukuruznig kruha (sipa se uzasno ) i kuhani prsut...uz :kafa: naravno... kaj cu za rucak nemam pojma....još razmišljam :) apropo vegetarijanizma....ja da ne jedem meso ne da bi bila debela, nego bi imala 150 kila....jer se ja ne mogu najest samo od povrca...i onda bi stalno jela nekaj slatko i kruh i tak nekaj... plus to...kad jedem puno ugljikohidrata onda sam sva troma...dok od meseka nikad nisam troma :D...i najbolje se osjecam kad pojedem komad mesa i neku salatu ili povrce...onda imam najvise energije, vise nego kad jedem tijesto, sir i kajjaznam kaj... plus to, seitan i soja su mi ODVRATNI :puke: no, to ne znaci da se mora kuhati hrana na puno masnoce ili slicno...moze se kuhati i relativno zdravo, mesno, i ukusno :goood: |
Ja sam več odlučio kaj će biti za ručak.
Prisiljeno zelje sa grahom i unutra budem ubacio par komada jegera. |
Citiraj:
Zlato mamino:) Nemoj biti lijena guzica-kaj je tako teško otvoriti thread pa laprdat o zdravoj/sportskoj/kakvojgod prehrani???:stoopid: |
Citiraj:
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthrea...622#post725622 |
Citiraj:
:goood: :goood: pravi si ! :respekt: :dobar: |
Citiraj:
Ta-ko...fairy je bila ok. ali ovi su ga počeli opako brijat po pahuljicama:D Osim toga fairy je žensko+kaj ima ATI u kompu pa joj tu i tamo progledam kroz prste:p Jučer su bili pohani teleći krmići+krumpač šalata, danas paprika i pire... |
Ja kuham jeger u prisiljenom zelju, a popodne budem radio tortilje s faširanim mesom.
|
Citiraj:
Onda je malo po malo krenulo na bolje, mislim da sam još uvijek top ten +100 demolitona. Ima znači i za tebe šanse da za koju godinicu ličiš na pravog muškarca! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:22. |