![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Za doručak lagano 4 hrenovke. |
jedem paprenjake :p
|
Dosta spamare, držite se teme:)
Danas bude rizi-bizi i pohani ćiknšit...podrobna inspekcija škrinje je pokazala da sam poŽderao sve brancine, škarpine a bogme nema više ni soma-ostao je samo jedan ružni glavonožac kojeg mi se ne da danas radit... |
jelc...ti jednog dana kada umreš i kada našu zemlju pogodi neki komet..kada te nađu moći će po tvojoj škembi rekonstruirati kaj su jeli ljudi od 18-21 stoljeća :D
|
Citiraj:
Ja sam si već pripremil dvije urne-jednu za pepeo a drugu za čvarke:D |
Pojel sam neko crno pecivo i polija :) sada lagano ugodno zaudaram na podrigušu!
|
Ipak je promjena plana, umjesto ćiknšita sam se odlučio na dobre stare krmiće i pomfač+kristalku:D
|
Isao sa ekipom na kebab kod turcina. Tak - tak kebab, al sam ga zalio sa nenadjebivom pijacom. Pagom od jagode. Nejdem van da me ne ulovi negdje viša sila :D:D
|
burek je on mesa, sira...to je burek...ostalo je nesto drugo...stari mi radi u pekari valjda znam:D
maloprije dosao iz grada i vidim čekaju me uštipci :D i zmazao par komada sa sirnim namazom :) mljac...:D |
Upravo se bavim Žderonjskim poslovima-solim patku za sutra:p
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jedem bijelu čokoladu s nečim hrustljavim u sebi. Nijemci rade doooobru čokoladu. Piše na njoj "najbolje upotrijebiti do 12.mj, 2008", rekoh, neće to vidjeti ni augusta, a kamoli decembra hahaha.... Treba glukoze za učenje. Pol 6, sad se poznaju junaci!
|
Citiraj:
Inace usput nek bude receno peku mi se topli sendvici i scena je sto cucak stoji pred stednjakom i gleda unutra kroz staklo i ceka. Pizdek, ujutro sam ga nahranio ko prase i sad opet žica. Tak sam mu prekjucer dal šnitu pizze i pojede samo gore di je paradajz i to, mekano tjesto, a rub ostavi :lol2: |
iii pizza...mmm.mmm..mmmm.mmmmm
bravo fleks..za ručak pizza a kasnije idem na roštiljadu! |
Citiraj:
|
Citiraj:
To ti o pesu ili citiraš starog?:stoopid::D |
upravo sam maznula 3 bučnice iz konzuma...predobre su :nuts:
danas bum za ručak pohala pureće šnicle i uz to pire krumpir, dinstane šampinjone i kristalka na salatu :) |
Citiraj:
Ja danas za ručak imam pasulj sa kobajom....:nuts: |
Citiraj:
Evo dosao sa posla i zena spremila za marendu lagani omlet sa shampinjonima i kiselim vrhnjem. Uz to je spekla praaavi domaci kruh, njamiiiii |
Citiraj:
|
Citiraj:
Danas juha od pačjeg i ćiknšit sitniša, pečena patka i na masti od pečenja budu mlinci:nuts: Kristalka, raženi. Hladni Fresssh:chears: |
danas se jede, grah s ričetom, pohana piletina (fali masti po mom ukusu) i salata od krastavaca (češnjak, vrhnje, krastavci)
|
Citiraj:
|
Ja sam tak delal samo salatu od rotkvica umjesto krastavaca. Samo se još doda soli malo po želji :)
Isto odlično, s obzirom da te krastavce baš i ne preferiram... |
Ista fora ali sa mahunama-mrak:)
|
jeste derali onu rotkvetinu? mislim da se povrtnica zove, crne boje i velika ko jabuka... nasoljena je brutala ;)
inače 5 x thumbs up za krastavce, vrhnje i češnjak. samo bi još dodao paradajz, papriku, krastavce i luk + vrhnje + dosta soli + slatku rdeču papriku. |
Citiraj:
Probao sam je baš tak kak si rekao-nije loše... |
Danas za ručak >>> http://img.w3dizajn.net/images/IMG_0399ialx.jpg :zdero:
I prije nego se zapitate kako jedan žderonja preživljava sa 4 komadića mesa pogledajte iduću sliku >>> http://img.w3dizajn.net/images/IMG_04016umu.jpg :zdero2: I za kraj malo junk fooda :D >>> http://img.w3dizajn.net/images/IMG_0402tewo.jpg |
Ja sam danas za ručak imal čevape iz Rubikona i bili su odlični :)
A zadnjih 2-3 sata samo gledam kaj bi za zube stavil da rade :D, pa mi je stara predložila da jedem mrkve. Slistio sam ih kilu :) To mi je najgore kad me uhvati, da bi stalno neš za zubima imal, a onda najčešće tamanim po junk foodu :( |
Citiraj:
Prvo što mi je palo na pamet...:roller: |
kvragu i pizza iz baskijere. Hebemu kod frenda locemo i spremamo se van i idemo nesto pojest i narucimo pizzu od tam. Odvratno, skupo i odvratno. Jos nam ju je tenkre doneso napol hladnu i cekali smo ju sat vremena. tuzit ih treba.
|
Ehhh, nemate vi pojma sta je pizza. :D
Danas frisko ubrane sparuge sa jajima i pancetom. Popularna fritaja. |
Ujutro pojeo štrudle od sira :)
A za kasnije je plan ovakav: kod mene starci rade roštilj to znači da jedem doma oko 13h a kod 15h idem kod frenda na roštilj...DOUBLE DAMAGE!!! |
Hamm, ti si jedan obični pohlepni sacpra:D
|
Citiraj:
|
ja bih roštilj :(...jedina mana života u stanu je to kaj nemas di radit roštilj :D a ic na jarun je totalna tlaka...to smo probali par puta i jest da je klopa bila super ali sve drugo je gnjavaža
za dorucak sam smazala jedan pohanac kaj je ostao od jucer i puter štangicu :) za ručak planiram kuhati saft od junetine s mrkvom i graškom |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Za stan sam nabavio veliki električni roštilj, nije ko pravi ali posluži svrsi:)
Mislim da danas budem samo juhu+kaj bum oglobal patku do kraja... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:38. |