![]() |
Ja sam se danas ugušio u lazanju :zdero::nuts: kako za ručak tako i za večeru :D
Gledam samo kad ću se prevrnut sa stolice :p |
uljez :D
Žderanje: Tor AMD Jeltz Snjakma Hoff Gladni Buljo Zunzara horza Rak Daddy (vrlo vjerojatno) Cuganje: Ladybug sisati vjerovatno Omega (vrlo vjerojatno) |
...jučer uskršnja hrana...
ostala mi je još jedna ona mala šunkica pa sam nju skuhala i uz to naravno, jaja, mladi luk, fini kruh, majoneza, domaći tartar :) |
Citiraj:
|
Pojela sam kutiju i pol Pringlesa cream & onion ...sad mi je malo zlo ...:nono:
Radim danas biftek sa umakom od bosiljka i korabica...fino..fino:zdero: |
Nekak mi je mala lista žderonja. :stoopid:
Ja imam sendvič i jogurt na poslu. Jedva čekam doma ručak (makar nemam pojma kaj imam za ručak :D ) |
Kada se zatvara lista za Zderanje?
|
Ja moram sutra gibat...dakle srijeda navečer/četvrtak ujutro...
|
psmtr :grrr:
danas bio na vađenju krvi i gledam nalaze, kad ono zena meni kaze sve je vise manje u granicama normale, ali srezi suhomesnato, kolu i masno, jer ti je neka od vrijednosti (zaboravio koja) daleko iznad normale, normala je oko 30, ja imao 66 :D za par dana moram ponovno na vađenje... i za to vrijeme ne smijem pipnut kobasicu, sunku, slaninu, pecenicu.... :hitthewal: :chears: |
Citiraj:
|
99% ekipe sa pcekspert foruma :zdero2:
ajd da i vas upoznam |
Citiraj:
Ako dolaziš na klopu prijavi se, ako ne, onda samo dođi...doh :D |
Citiraj:
Imaš jezik-ajmo van sa prijedlozima:) |
Za početak bi mogli prigristi nekakve suhe kobase, šunkicu, špek sa sirem i vrhnjem.
Onda nekaj sa žlicom tipa fiš paprikaš. Glavno jelo teletina ispod peke ili teleća koljenica. Desert Samoborske kremšnite. |
Citiraj:
I sve to za 5 banera, bi bilo prekrasno:D |
Je da pa da svatko dobije za pod zub, e neki idu sa namjerom da se najedu a ne da pričaju kaj su sve imali za jest :p
Neka vas nove izgled nekih ne prevari :D |
Citiraj:
Za glavno jelo ce morati past koja glava, sigurno ce i dalje biti od svinje :D ali na koji nacin, prepustam baki ili ko vec ima zadnju rijec. Ne bi se zalio na da na kraju ispadne bazulj sa pecenim rebarcima :goood: |
Samo dajte prijedloge-budemo ih stavili na hrpu i vidjeli kako ćemo
|
Ja bi dao i 10-20 kn više al da se napokon pošteno najedemo, jer moram priznat u zadnje vrijeme točnije zadnja 3-4 puta se uopće nisam najeo kao prije 1 god..
|
uljez :D
Žderanje: Tor AMD Jeltz Snjakma Hoff Gladni Buljo Zunzara horza Rak Daddy (vrlo vjerojatno) Cuganje: sisati vjerovatno Omega (vrlo vjerojatno) Al Jelc nećeš ostat praznih ruku! |
Malo vas je ali je prava ekipa. ;)
|
200 g lososa
ljuti ajvar od vitaminke pol raženog kruha 1L jogurta E sad mogu u teretanu :D |
Citiraj:
ementalera, pecene sunke, pecenice, cetvrt kruha, pola litre Žuje... E sad mogu ic zidat :chears: :dobartek: |
Znam da se zderonje members malo jel... teze :) krecu, al promjena lokacije je dobrodosla, vec 3 god se nalazimo u onoj rupi :(
|
Citiraj:
|
Citiraj:
1. Sjedi 2. Probavljaj :) |
Update
uljez Žderanje: Tor AMD Jeltz Snjakma Hoff Gladni Buljo Zunzara horza Rak Daddy Cuganje: sisati vjerovatno Omega (vrlo vjerojatno) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:08. |