![]() |
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Slanje... to mi je bila misao vodilja da zamjenim Letv X600 sa Mi4... Mislio da cu dobiti puno bolju bateriju, manji ekran i bolju kameru nego u X600...jel ima jos kakav prijedlog?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my MI 4 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my MI 4 using Tapatalk |
Citiraj:
Redmi 3 pro |
Citiraj:
Meni ovaj mob po svemu odgovara za nasljednika lg g2 osim po kameri za koju vele da nije bas nesto. I cini mi se da je najbolji deal za 3gb/32gb verziju na minidealu (eu warehouse). Kakva je situacija sa eventualnom garancijom i servisom sa minidealom? Sent from my LG-D802 using Tapatalk |
Pa sto se tice kamera, iako nisam radio bas usporedne testove, a imam u obitelji Meizu M2 Note, Redmi 3 i Meizu M2, tim redoslijedom bi ih i po kvaliteti posložio s tim da Note ima vrlo dobru kameru, puno bolju od M2/XR3... A sto se tiče Minideala, ja sam kod njih jednom bez problema ostvario (kinesku) garanciju od godine dana, ne znam jel ima razlike ako je iz EU warehousa mob...
Sent from my Jiayu S3 using Tapatalk |
Nabasao sam na jednu gadnu informaciju na eu miui forumu gdje se korisnici Redmi Note 3 Pro žale da im mobitel gubi vezu kad je u standbyu (sleep) odnosno da se radio modul ugasi pa su nedostupni drugima.
http://xiaomi.eu/community/threads/n...its-not.31456/ |
Citiraj:
Citiraj:
Ja imam oficijelni global 7.2.5.0 ROM i takvih problema nema... Ali opet ti ponavljam, ako ti je kamera jako bitna drži se ti LG G modela... |
Ma drzao bih se ja, ali nakon 2 godine polako baterija pocinje gubiti kapacitet. Eto od 07:00 ujutro sad mu je vec na 62%... Malo sam offtopic.. :)
Sent from my LG-D802 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Da, ali su mi malo preskupi trenutno.
Na xiaomiforsale ima akcija za Redmi Note 3 Pro (3/32) za 209 EUR (besplatna dostava, nema PDVa). Tak da... :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa zar ovi kinezi od recimo 1500kn još uvijek imaju gore kamere od G2? A i on sam ima bezveznu kameru.
Citiraj:
|
mi4 nema zaključani bootloader
|
Pozdrav svima!
Konačno došao Xiaomi mi4 16GB u Xiaomiforsale, mislim da nema nigdje povoljnije, 1030kn sa kuponom(zbog kupona uzeo i flip case) |
Moze mi neko predlozit kineski mob s baterijom 4000 do 6000 mAh, i androidom 6 po mogucnosti, kamera da mu je 16 megapiksla ..to je osnovno , hvala
|
Citiraj:
Javim ti kad ga narucim... Sent from my LG-D802 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Znam, i ja cekam iskustva kupaca prije nego se odlucim.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk |
Citiraj:
Jučer mi je došao Redmi Note3 Pro preko DHL-a. Maloprije, (treća kupnja od TopOne) ubo i Meizu MX 5. Fol, za ženu. :) Pa, kad vidim koji mi više leži, uzet ću ga sebi. :) Skinuo mi je dolje 3/4 shipmenta. Nešto smo se dopisivali. :D Fer igrači. Ide im posao i rade dobro. To volim. Budem li realizirao plan modernizacije svojih staraca s kakvim andridnim kinezom, čisto sumnjam kako ću srljati po drugim shopovima. To je my 2 cents što se tiče TopOnea. Ofc, ne tvrdim kako je xaomiforslae loš. Pojma nemam. :) |
Citiraj:
Jel možeš napisati usporedbu Meizu MX5 i Xiaomi Redmi note 3 pro? Meizu bi morao imati bolju kameru (ne puno bolju) i "bolji" ekran (AMOLED). Sve drugo bi moralo biti na strani note 3 pro (baterija, performanse itd.).... |
Profesionalna recenzija Mi5 kamere - DxOMark
http://www.dxomark.com/Mobiles/Xiaom...n-bright-light |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:21. |