![]() |
mah nema on placu....sva placa ide jelcu i tor-u...mito da mu ne daju otkaz.....kaj mislis zakaj svaki tjedan imas post tipa.... ja i matori admin.....:D
|
Gabre opet kasniš, ti ko da imaš osječaj kad su ždere, ali uvijek dan ranije ili isti dan :D
|
Dečki, micat se sa liste za klopu zadnji dan u 22h navečer baš i nije korektno...
|
Jer svi koji se maknete dan prije za vas se kolko ja znam mora platit, a to onda jelc placa iz svog djepa. Sto fakat nije u redu.
|
Fleks, makni tu nakazu s avatara, molim te.
|
Sve sam se nadao da sam slobodan za vikend, ali eto, upravo stigao iz Budimpešte i već sutra idem u Split. Pošto sam tamo do nedjelje, ne preostaje mi drugo nego otvoriti podružnicu Žderonja-ST i provjeriti ima li kapaciteta za obžderavanje i nalijevanje.
|
Citiraj:
smiješno, ali stvarno istinito. :goood: najvjerojatnije dođem na cugu. |
Citiraj:
Nego vec nas dugo nije bilo ovak malo. samo 14 po popisu :stoopid: |
Dečkovi, želim vam dobar tek, naŽderite se dobro. Možda dodjem ja pomoć na sljedećim Žderama :p
|
MmMmMmMmMMmMmmmmmmmMmMmMmmmmmm. Čvarci.
|
Eto i ja cu doci s deckima iz Vrbovca
Jelc Fleks Hamm Costa MAHER Buljo Zunzara + Rommel(frend sa Vrbovec Wirelessa) RAK Wolverine žile matesoni alengrosevic vga killer aka OC noob Vuco FatBoy:roller: |
Klopa je u pravilu oko 17.30-17.45.
Svi znate gdje treba doć:) Upravo sam si napravio dva sendviča (mješani kukuruzni namazan zdenkom sa šampinjonima, na jedan sendvič pureća na drugi tirolska) Žana napravila neki vrag kaj liči na princes krafne (ekleri?) pa budem jednog maznul za desert:D |
bokte jelc, pola dva ujutro je,
lanut će te herc od kolesterola i raznih salama :D |
Kad nisam radio ja sam zadnji obrok imao oko pol 2, 2. Nema tu niš loše :D
|
Citiraj:
|
ma ne stigne...mislio da je da počinje oko 19-20h...luzer :D
|
Probat cu se doshlepat oko 17:30-18h, jebiga, ko zna kakvo ce sranje izbit na poslu :) Kaj se tice troskova, normalno da cu platit sve kaj treba, Vuco kaj ti je :D I nemojte mi odbijat od forumske plate, imam na njoj kredit jedan, platit cu na licu mjesta :D:D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
kaže super da bi možda i mogao stići na klopicu :)
|
Citiraj:
A da se vas dvjica dogovorite? Pa dva tjedna prije sam objesio termin a svi znate kad počinje... Jebeš posel sa kojeg ne možeš gibnut 15 minuta ranije:D |
reci superu da ne misli i da ne možda nego da DOĐE
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
ali dosta o superu pricajmo malo o lignjama koje sam upravo proždro :lol2: http://img.w3dizajn.net/images/DSC011500ihv.jpg |
Gle dlakavi:D
Obesimo termin dva tjedna prije baš zato da se može odmah fatat šef i osigurat neometan bijeg sa posla:) |
Citiraj:
|
Dakle:
Jelc Fleks Hamm SU Costa MAHER Buljo Zunzara + Rommel(frend sa Vrbovec Wirelessa) RAK Wolverine žile matesoni alengrosevic vga killer aka OC noob Vuco FatBoy Vidimo se na Žderama:chears: |
Citiraj:
Citiraj:
Žderonje prijatno vam bilo i dobro se provedite. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Stidi se svojih godina :p |
Citiraj:
|
Stigo stigo :D :D
Slike uskoro. Bilo je hrane, pijanih, povracanja, ljubavnih trokuta, dekoltea, skembi i Vuce :D |
...i Fleksa bez grudnjaka :p
|
Citiraj:
|
Ajde slikice hitno.
Fleks nemoj da kasnis i odugovlačiš sa slikama da ti ja ne bi držao lekciju. :D |
cekaj ja sam bio tamo,ali tko je bljuvao?
inace bilo je jebeno,ja tek prije 20min dosao doma i to sam jedva ostavio sisu,jelca,su i hamdiju. nekima se bas i nije islo :P |
slike?
|
Slike se rade. Ja dodajem jos neke textove. maher je vidio sneak peak :D
Prijatelj kojem cemo nazvat samo kao ''B'' upravo slaze Bugicu u PSu. Tak da znate. Bit ce bezobrazno i otrovno u njegovom stilu :D EDIT: evo da ne ispadne da vam nista nisam dao: >> Buggica << |
Nije bilo loše, mi smo još malo zaružili-očekuejmo izvješće Hamdije i Sise da li ih je SU žive dopelao doma:D
|
@jelc...ja sam živ samo da se ova dvojica jave :D
issss odo spat..fakat sam mortus..niti sam pijan niti nista..samo sam umoran..jako edit: su mi je doletio online :D znaci da je ziv..ali moze biti da je mrtav pijan :D laku noc by Hammdija |
hammdija živ doma,čekaju se sisa i su :P
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:47. |