![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mile, jel bi ti dolazio na Ždere?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ok...ak se vratim iz Ivanica grada dojdem
|
Citiraj:
|
Bakina Kuhinja.
Interaktivna karta sa mirisom čušpajza. :D |
Citiraj:
128ica ne dolazi u obzir iako joj je rađena "generalka" prije 10 dana :D Citiraj:
Nekad se dogovorimo za ovo privatno ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=gKdpILoWiaw :D to je samo dio onoga sto inace radimo (nadam se da stari nece vidjeti ovaj link). Citiraj:
|
Citiraj:
Milky all the way :). Tamo su po 1kn slični slatkiši (uz upotrebu iksice), jelda ? |
gle milky way je malo bolji,ali mi treba 20 komada da nekaj od njih bude,a ovih waffla 3-4 i dobar sam :D ,a i nije da su ovako losi,ko prevelike napolitanke sa tankim slojem cokolade preko
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Stvarno bi trebao otići u tu menzu, jer mi od mikada iz moje menze već lagano zlo. A i ima žitarica unutra, brijem da je (pre)zdravo. Uglavnom, smazao sam zadnji mlinac. Stvarno su brzo nestali :(. Veli mi stari, pa imaš kupovne. Šlapom sam ga skoro gađao :D Baka te mlince dela na ploči nekakvoj debeloj i takav način ih čini (uz smjesu koja ona dela uvijek od oka) mekanim i po par dana. Ne moram ni spominjat da su pofureni uz kokicu ili puricu, najbolje što je ušlo u moju škembu :) |
Lista za Žderonje
Jelc Fleks Hamm Costa MAHER Amdejac ^SuperUnknown^ Buljo Zunzara RAK Wolverine žile Ja dođem s fleksom,da upoznam staru gardu :) |
što više to bolje :D
@bubba,a gle ja te waffle uzimam samo kada jako zurim ili kada se zaželim slatkog,inače i ja radije sjednem u sc na savskoj i nekaj pojedem,inače tamo znam napast i cao cao podsiječaju me jako na djetinjstvo :) ,a u pbf-u waffli :D i oni veliki twiksovi kada ih ima :) |
Lista za Žderonje
Jelc Fleks Hamm Costa MAHER Amdejac ^SuperUnknown^ Buljo Zunzara + Rommel(frend sa Vrbovec Wirelessa) RAK Wolverine žile |
lol @ evaluacija junk fooda
Tbh nije ni meni "For big people" neki wow snack, ali zbog imena mu moooraš dat 4 thumbs up! Preferiram one čokoladne kroasane na shemu "7 Days", te Milky Way Crispy Rolls. LOL @ preferiram, koga ja zezam, ja tam sve pokupujem ko da nebum došla na sljedećoj pauzi po još. Fatso :p Ima PBF dostojnu konkurenciju u menzi na brdu, snack-wise :) Danas sam opet zaglavila u Nokturnu na zelenim rezancima s lososom i još nečim crvenim, a zalila sam Leffeom. |
Lista za Žderonje
Jelc Fleks Hamm Costa MAHER Amdejac ^SuperUnknown^ Buljo Zunzara + Rommel(frend sa Vrbovec Wirelessa) RAK Wolverine žile matesonik |
Kaže Komek da bu došo ali nek on to napiše još... Ajde Komek, dođi papat. :D
|
Doci ce i alengrosevic ali nek se sam upise
|
da, doci cu i ja :D.
mozete me staviti na popis :zdero: Jelc Fleks Hamm Costa MAHER Amdejac ^SuperUnknown^ Buljo Zunzara + Rommel(frend sa Vrbovec Wirelessa) RAK Wolverine žile matesoni alengrosevic |
elc
Fleks Hamm Costa MAHER Amdejac ^SuperUnknown^ Buljo Zunzara + Rommel(frend sa Vrbovec Wirelessa) RAK Wolverine žile matesoni alengrosevic vga killer aka OC noob :D |
jelc....jesi saznao kaj ima za jesti...
|
Citiraj:
Ja sam zinuo, nisam ništa ni uspio reć a on je već graknuo baki "čobanac i roštilj!!!":) E sad-kaj bi za prilog? Pomfač i? Restani? Zapečeni grah? Guknite golubovi moji debeli:D |
Ok čobanac i roštilj...zakon
a prilog..kaj god...meni sve paše :) |
Pomfri :D
E da, zake baka ne napravi nekaj ljuto? Ne znam kak ostalim paše ljuto ali meni to fali... :( |
Onda odi na kebab s bugicom ako onces nekaj ljuto..a ako oces nekaj fakat ljuto reci boljoj polovici da si bio s drugom na kebabu :lol2:
i buljo ako sam ja skužio jelca...pomfi i? i onda još nekaj uz to? ili sam ja zabrijao :p |
lol :D
Svejedno bi ja nekaj ljuteg na žderama :p Al sad ozbiljno, jel se to može predložit baki jer sam siguran da ne bi bio jedini koji bi jeo ljuto... uvijek paprim ali to nije dovoljno. :( E da sad sam i ja pročitao, pomfri i zapečeni grah. :) |
Citiraj:
dofuraj ih obije na ždere :D ajde može se srediti grah i nek unutra malo bace feferona i to je to :) |
Onda bi ja bio ljut :D
Između 2 vatre... :p :D E moglo bi to, ili ako ima one ljute papričice, koja je kao neki umak, jednom sam to jeo, nema nikakav čudan okus kao tabasco i jakooo je ljuto. :) |
samo neka baci pred nas roštilj i hrpu pomfirtsa,ostalo budemo lako i ako dolazi miletinje neka dofura gajbu nekatara (platim svoje naravno :D )
|
Citiraj:
Bude ti AMD-jac donio malo njihove domaće tropice...kad to popiješ više nikada nećeš biti isti:D Matori admin i ja smo maznuli danas po zagrebački, VGA ima kramp od auta pa nije stigo na vrijeme...ko mu je kriv... |
Citiraj:
Inače, kaj nije zapečeni grah ljut ? |
Ljudiii moji, da vi znate kako je ovo dobrooo....jedva disem :D
http://img.w3dizajn.net/images/P4090064ne5e.jpg http://img.w3dizajn.net/images/P4090065ioun.jpg Made by moja zena :respekt: |
Citiraj:
Kaj je najgore, javlja mi se netko ko vozi golfa :D.....i nemre proc na tehnickom haha A sad, svi recite: "Hvala Vga na dobrom jelovniku" :p |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:08. |